|
Weasley
|
 |
« Yanıtla #585 : Ekim 07, 2008, 22:25:19 » |
|
snape acıların çocuğu gibi çıkmış yaff  Zaten öyle değil mi yaa?!  Önemli değil arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
 Bonnie çok güzelsin:) Rupert+Emma=Love:) Ron Weasley_Keeper,Knight and King:) I support R/EALITY Dünya tatlısı Saliha'ya bu muhteşem imzalar ve harika avatar için teşekkürler Blooms sen bir numarasın canımm.. Avatar Son Hava Bükücü Hayran Klübü,Emma Hayran Klübü,Weasley İkizleri Hayran Klübü,R/Hr Hayran Klübü,Formula 1 Sevenler Klübü,How I Met Your Mother Hayran Kulübü Üyesi
|
|
|
|
|
besialban
Birinin yaşaması için diğerinin ölmesi gerekiyor...
Kakao

Harry'yi Seviyorum!!
|
 |
« Yanıtla #586 : Ekim 12, 2008, 19:34:29 » |
|
snape acıların çocuğu gibi çıkmış yaff  katılıyorum hehehe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cadııı
|
 |
« Yanıtla #587 : Ekim 12, 2008, 19:37:51 » |
|
snape acıların çocuğu gibi çıkmış yaff  eet bnde katılıyorumm 
|
|
|
|
|
|
İyiyle kötü diye birşey yoktur... Sadece güç vardır. Birde o gücü elde edemeyecek kadar zayıf olanlar...
|
|
|
|
|
|
Weasley
|
 |
« Yanıtla #589 : Ekim 13, 2008, 22:10:05 » |
|
 Sayfa 32'ye bir bak bakayım
|
|
|
|
|
|
 Bonnie çok güzelsin:) Rupert+Emma=Love:) Ron Weasley_Keeper,Knight and King:) I support R/EALITY Dünya tatlısı Saliha'ya bu muhteşem imzalar ve harika avatar için teşekkürler Blooms sen bir numarasın canımm.. Avatar Son Hava Bükücü Hayran Klübü,Emma Hayran Klübü,Weasley İkizleri Hayran Klübü,R/Hr Hayran Klübü,Formula 1 Sevenler Klübü,How I Met Your Mother Hayran Kulübü Üyesi
|
|
|
|
Joker Nana
|
 |
« Yanıtla #590 : Ekim 13, 2008, 22:17:04 » |
|
Hepsi süper 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #591 : Ekim 14, 2008, 15:59:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
... Kuşkuyla, "Niye çitlere bakıyorsun?" diye sordu. "Ona hangi büyüyü yapsamda bir güzel yansa diye düşünüyorum," dedi Harry Dudley hemen şişko yüzünde bir panik ifadesiyle arkaya doğru sendeledi. "Ya... yapamazsın -Babam sana bü... büyü yapma dedi- seni evden atacağını söyledi -" "Abra kadabra!" dedi Harry korkunç bir sesle. "Hokus Pokus - ne sihirdir ne keramet..." "ANNNEEEEEE! onu yapıyor, hani bilirsin!"
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #592 : Ekim 17, 2008, 22:31:57 » |
|
Hilarie koyyduğun resimlerin 3. sü ilk filmin fragmanı değil mi?(yeni dumbledore montajlı) resimler güzelmiş teşekkürler 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 17, 2008, 22:32:49 Gönderen: ~FrozenHunter~ »
|
|
Darkness will be no more in the Golden Era..
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #593 : Ekim 18, 2008, 11:09:10 » |
|
Aşağıdaki Ron resmine kalbi olanlar bakmasın..Dayanamaz bir şey oluverir falan..   oyyy bana bişiler oliyiiii  ......... bi gittim geldim nete giremedim mööledim annaamm coşmuş bunlar yavv
|
|
|
|
|
|
 Ron: Ona aşığım! Harry: Peki! Tamam! Ona aşıksın! Onunla tanıştın mı? Ron: Hayır…Sen tanıştırır mısın?!
|
|
|
|
Weasley
|
 |
« Yanıtla #594 : Ekim 23, 2008, 18:30:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dark Eagle
|
 |
« Yanıtla #595 : Ekim 23, 2008, 18:35:32 » |
|
Harry bi' garip çıkmış  Ron da her zamanki gibi artist =)
|
|
|
|
|
|
Yalnızlığımı paylaşıyorum kendimle Asla bitmeyecek belki beklesem de Ama bitecek elbet bir gün ömür Umarım yakındır bu son günüm...
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #597 : Ekim 27, 2008, 18:08:37 » |
|
|