|
obeliks
|
 |
« Yanıtla #300 : Temmuz 20, 2008, 11:11:23 » |
|
resimle güzelde kitaptaki harry ile bu harry arasında dağlar kdr fark var. mesela kitapta harry nin saçı dağınık ama burda taramışlarda taramışlar. biraz kitaplara bağlı kalsınlar yaw.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eVaNNa LyNcH
|
 |
« Yanıtla #301 : Temmuz 20, 2008, 14:01:17 » |
|
diymi diymi ya ama bazı şeyler de kitaplardan çok farklı mesela bence zay'nda son düelloyu çok karmaşık anlatmışlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dark Eagle
Süt
SüngerBob da Emo :O
|
 |
« Yanıtla #302 : Temmuz 21, 2008, 14:01:23 » |
|
Slughorn Slughorn'a hiç benzemiyo  Bıyıksız Slughorn mu olurmuş  Ve cüppesinin koluna Harry girebilir rahatça 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmet58
Süt
|
 |
« Yanıtla #303 : Temmuz 23, 2008, 09:46:26 » |
|
arkadaşlar resimleriçin teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
handexx
|
 |
« Yanıtla #304 : Temmuz 23, 2008, 17:40:32 » |
|
çok yakışıklı aşkım bnm ben onu heo beyncemmmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #305 : Temmuz 23, 2008, 18:07:07 » |
|
slughornu hiç beenmedim:( öhü öhü yaaaa ben çok farklı hayal etmiştim.oyunculuu iyise fln belki kurtarır..oho
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #307 : Temmuz 24, 2008, 16:15:54 » |
|
resimler harbiden 10 numara mütişsiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
handeyss
Süt
Prens Caspian....<3
|
 |
« Yanıtla #308 : Temmuz 28, 2008, 15:32:00 » |
|
Bu oyundan bi görüntü, yanlışlık olmasın. Alttaki de tazecik Yeni yayınlandıhayır ya filmden resim eminimmm Oyundan olması lazım..Bende eminim zaten Dan bi değişik çıkmış burda..!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 28, 2008, 15:33:13 Gönderen: handeyss »
|
|
|
|
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #310 : Temmuz 29, 2008, 12:22:30 » |
|
Dumbledore orda ne yapıyor çözemedim.(6.Kitapta ateşli birşey olduğunu hatırlamıyorum du bir bakayım  ) Yoksa dolabı yaktığı sahne mi diycemde kendimi tutuyorum  İlk resimde de olayı çözemedim kusura bakmayın. Ama evet bir nebze olsun gitti üzerimizden  Sağol komşu 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 29, 2008, 12:28:09 Gönderen: _SePeT_ »
|
|
Dağlarda tek tek ateşler yanıyordu. Ve yıldızlar öyle ışıltılı, öyle ferahtılar ki şayak kalpaklı adam nasıl ve ne zaman geleceğini bilmeden güzel, rahat günlere inanıyordu ve gülen bıyıklarıyla duruyordu ki mavzerinin yanında, birdenbire beş adım sağında onu gördü.
Paşalar onun arkasındaydılar. O, saati sordu Paşalar: "Üç", dediler. Sarışın bir kurda benziyordu Ve mavi gözleri çakmak çakmaktı. Yürüdü uçurumun başına kadar, eğildi, durdu. Bıraksalar ince, uzun bacakları üstünde yaylanarak ve karanlıkla akan bir yıldız gibi kayarak Kocatepe'den Afyon ovasına atlayacaktı.
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #311 : Temmuz 29, 2008, 12:26:00 » |
|
Hmm ikinc, resmin hangi sahne oplduğunu tam çözemedim hoş kitapta şu anda pek aklımda değil ya o da bi ayrı konu. ama birinc,i resim cidden hoşuma gitti. Ben daha kötü bekl,yordum ne yalan söyleyeyim. Neyse saol Başat 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #313 : Temmuz 29, 2008, 13:08:04 » |
|
Dumbledore orda ne yapıyor çözemedim.(6.Kitapta ateşli birşey olduğunu hatırlamıyorum du bir bakayım  ) Yoksa dolabı yaktığı sahne mi diycemde kendimi tutuyorum  İlk resimde de olayı çözemedim kusura bakmayın. Ama evet bir nebze olsun gitti üzerimizden  Sağol komşu  İnferius'ları nasıl kaçırdı 
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #314 : Temmuz 29, 2008, 13:18:16 » |
|
Hiiii ben bunları niye daha önce görmedim...demek inferius sahnesi hmmm...yeter artık yaa yayınlasınlar şu filmi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|