blooms
R/E ~ R/Hr
Kakao

Belle <3
|
 |
« Yanıtla #105 : Nisan 16, 2008, 00:40:29 » |
|
 Emma'nın film modundaki hali. =]
|
|
|
|
|
|
 And if you will, I will Try to let it go. And if you try, I'll try Try to let it show us the way 'Cause love is here to stay Just look me in the eye This is do or die And I will stay in love 'Till you say enough There is no giving in There is no giving up in love.
|
|
|
|
|
|
|
|
pesimist_RG
|
 |
« Yanıtla #107 : Nisan 16, 2008, 12:32:40 » |
|
Ay cok tatli, pekte güzellesmis kuzum ya  aynen 
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz...
|
|
|
qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

an"'ı yaşşaa :D
|
 |
« Yanıtla #108 : Nisan 16, 2008, 23:50:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
Her feelings she hides. Her dreams she can't find. She's losing her mind. She's fallen behind. She can't find her place. She's losing her faith. She's fallen from grace. She's all over the place.
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #109 : Nisan 19, 2008, 10:10:32 » |
|
Aynen. Şey gibi... Nicole Kidman ?  Baksana yaa cuk otururmuş. idi . eğer olsa. idi . Oooo Nicole olurduu! Hemde nassıll,şöle solgun sarı renkte canlı bi peruk azıcık makyajj (Nitekim suratı ölü gibi olmalı  ),sonra da oldukça güzel, narsisca'nın tasvirine yakışan bir surat ifadesi  Cuk oturur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
destiny_123
|
 |
« Yanıtla #110 : Nisan 20, 2008, 00:17:04 » |
|
çapulcu haritasında james potterin parmağı ve lupinin zekası var da ondan öyle sapasağlam onun için de ayrı büyü yapmışlardır bence yoksa harrry ömür boyu kullanamaz onu dimi???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #112 : Nisan 28, 2008, 14:46:20 » |
|
Daha önce söylediklerimi göz önünde bulundurursam, sanirim kendimle polemige girmek zorunda kalicam  Nan bu kiz hic benim hayallerimle uyusmuyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesimist_RG
|
 |
« Yanıtla #113 : Nisan 28, 2008, 15:52:11 » |
|
güzel kızmış aslında yha  ama bu kızı sülük lavender olarak düşünemiyorum 
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz...
|
|
|
|
|
qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

|
 |
« Yanıtla #115 : Mayıs 04, 2008, 18:39:00 » |
|
kalitesi biraz düşük ama resim resimdir 
|
|
|
|
|
|
Her feelings she hides. Her dreams she can't find. She's losing her mind. She's fallen behind. She can't find her place. She's losing her faith. She's fallen from grace. She's all over the place.
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #116 : Mayıs 04, 2008, 18:45:49 » |
|
Emma çok şirin çıkmış yaa güzel kızmış aslında yha  ama bu kızı sülük lavender olarak düşünemiyorum  Kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesimist_RG
|
 |
« Yanıtla #117 : Mayıs 04, 2008, 19:07:32 » |
|
kalitesi biraz düşük ama resim resimdir  bu photoshopla mı yapılmış :? eğer gerçekse güzelmiş:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

|
 |
« Yanıtla #118 : Mayıs 04, 2008, 19:12:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #119 : Mayıs 04, 2008, 19:30:59 » |
|
Malesef photoshop oldugunu düsünüyorum, WB böyle bir resim yayinlamadi henüz
|
|