Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« : Kasım 26, 2007, 08:48:46 » |
|
( Fotoğraf photoshoplu olduğu için silinmiştir. Elbette ki kız o kadar çirkin değildir. Ve Annesi çok fazla benzemektedir. Gerçek fotolarını ekledim. Arna Belorn ) ( ha bu arada kızın kaşları o kadar çok değil ama gene de evet kaşları var. annesi yüzünden aldıramıyor. üstelik o madonnanın geni değil kocasının geni arna belorn ) Bu da diğer adamdan olan oğlu ve evlatlık olrak aldığı zenci çocukla birlikte kızı ve kendi =)  İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, pop müziğinin kraliçesi Madonna´nın, 11 yaşındaki kızı Lourdes´e ´Harry Potter ve Melez Prens´ adlı filmde rol alması için teklif geldi. Madonna´nın bir zamanlar Kübalı aktör Carlos Leon´dan olan ilk kızı Lourdes için yapılan bu teklife daha henüz sıcak baktığı söylenemez. Warner Brothers stüdyoları, Lourdes´e Harry Potter filminde rol alabilmesi için Madonna´yı ikna etme turlarına başladı. Yapılan bu teklifin bir anda büyüsüne kapılan Lourdes ise, kendi cephesinden daha henüz annesini ikna etmiş görünmüyor. 49 yaşındaki dünyaca ünlü süper star, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızını daha henüz sinema kariyeri yapması için ufak bulduğunu söyledi. Eğer Madonna kızının filmde oynaması için yeşil ışığı yakarsa, Lourdes acemi büyücü Harry Potter´in yanında Voldermort´un yaydığı kötülüğe karşı mücadele verecek. Belli ki Lourdes çok küçük yaşta olmasına rağmen annesinin yolundan gitmeyi tercih etmiş gözüküyor. Haberin linkleri için PIT , Bi PIT Daha Edit:gırrrrr Fırat gırrrrr yani ne olursa olsun sırf ünlü bir annesi var diye teklif aldı.ayrıca fotoğrafın fotoshoplu olduğunu nerden biliyorsun belki estetik yapıp kaşını aldırmıştır . Marissa
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 14, 2007, 23:31:25 Gönderen: Marissa »
|
|
|
|
|
|
|
patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 26, 2007, 14:34:10 » |
|
kızı hıc sevmedımmm ama bence kabul eder koskoca HP yanııı:) ben olsam oynamak ıcın üstüne para bile verirdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 26, 2007, 17:11:37 » |
|
o kız gitsin "Hairy Potter" da oynasın sırf reklam olmak için bunları yapan David Yates den nefret ediyorm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 26, 2007, 17:37:41 » |
|
Ney!! Madonna'nın kızına film teklifi mi ? O.o Ben o kıza yakışan bri rol bulduğumu söyeleyemem. Tabi kötülerden olursa bilemeyeceğim 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 26, 2007, 18:59:23 » |
|
Ay insan kıtlığı var sanırım yurt dışında. Ben varım sayın HPC cafe sakinleri var bizleri neden keşfetmezki şu oyuncu arayan insanlar (Kendi adıma konuştum) Ah David Yates ah ah ah AH. Yani başka bir şey diyemiyorum. o kız gitsin "Hairy Potter" da oynasın sırf reklam olmak için bunları yapan David Yates den nefret ediyorm. Süper olmuş canım. Tam uymuş o kıza. Töbe töbe ağzımı açtırtacaklar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 26, 2007, 19:03:49 » |
|
evet ya insanlar o kadar sırada bekliolar,hevesleniolar,onlardan seçsinler(:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 26, 2007, 19:09:42 » |
|
Harbiden kaşlara bak yani  Halktan biri oynasın, oynamasın bu kız  Madonnanın kızı olmasa yüzüne bakarlar mı acaba...
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim...
|
|
|
GrimmauldMeydanı
Süt
TERÖRE LANET
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 26, 2007, 19:12:32 » |
|
beğenmedim kızı neden madonna nın kızı ki saçma reklam yapmak için yapılmş bi teklif olabilir
|
|
|
|
|
|
~YaLNIzLIk GüzeLdir ! ~
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 26, 2007, 19:15:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
mithrandir
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 26, 2007, 20:31:00 » |
|
böööğğk oynamasın bu kız yaa ya da oynasın keşke bellatrix'in kızı falan olsaydı o rolde oynardı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 26, 2007, 20:42:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 26, 2007, 21:24:28 » |
|
Reklam kokuyor bu haber.. Bence oynaması tam bir hata.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|