|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #30 : Aralık 14, 2007, 20:05:10 » |
|
bence oynamasın hatta sete bile bakmak suretinde bile alınmasın
eğer ile de oynarsa ev cini olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #32 : Aralık 14, 2007, 21:11:20 » |
|
kızın yerinde olsam düşünmeden eveet diye bağırırdım
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #33 : Aralık 14, 2007, 21:17:10 » |
|
valla Madonna haklı  Zaten benim aşkım her konuda haklıdır bu ayrı bir mevzu Ben kızın yerinde olsam asla sinemadır şudur budur uğraşmaz, direk köşkümde oturup elmaslarımı sayardım  Hem kendi paramla yeni hp serisi çekebileceksem neden eskisinde oynayayım ki ? fkdsjgkdsfgd
|
|
|
|
|
|
Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.
Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.
Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.
Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.
Uyurken neden hala yaşıyorum ?
Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #34 : Aralık 14, 2007, 21:34:50 » |
|
bu arada ilk mesajla baya bi oynayıp foto falan ekledim. o yanlış fotoğrafıda sildim. kızı çok çirkin bir şey olarak tanımayın. annesine çok benzer dikkatli bakın 
|
|
|
|
|
|
Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.
Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.
Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.
Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #35 : Aralık 14, 2007, 21:36:30 » |
|
Eski fotoğrafları görmedim ama yeni fotoğraflar güzel bence. Oynasın sorun olmaz 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
kasab
|
 |
« Yanıtla #36 : Aralık 15, 2007, 14:13:16 » |
|
herkese selam ammanın msn si bende verebilirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasab
|
 |
« Yanıtla #37 : Aralık 15, 2007, 14:21:48 » |
|
BEN DANİEL İN YERİNDE OLSAM HİÇ AMA HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN EMMAYA AŞIK OLURDUM BU ŞANSI DEĞERLENDİREMEMESİ GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ ONUN GİBİ(EMMA WATSON)KIZ BULUNMAZ GÜZELLİĞİ DİLLERE DESTAN ZATEN BENDE ONA AŞIĞIM 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catlak15
|
 |
« Yanıtla #38 : Aralık 15, 2007, 17:53:55 » |
|
Harbiden kaşlara bak yani  Halktan biri oynasın, oynamasın bu kız  Madonnanın kızı olmasa yüzüne bakarlar mı acaba... bu sözden sonra bana laf düşmes... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ezna
Süt
nassı yani:)
|
 |
« Yanıtla #39 : Aralık 18, 2007, 21:52:36 » |
|
ayyy inanmıyom bu kızımı ımm gerçekdeğil bence:)ayrıca one kaşlar öle ya balta girmemiş orman gibi  insan biraz kızıylada ilgilenir dimi 
|
|
|
|
|
|
b€Lkİ ßu DünYa ßAsKa BiR g€z€G€nİn c€H€nn€Mİdir.......!!!!!..........
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #40 : Aralık 18, 2007, 23:50:45 » |
|
bende hiç sevmedim bizde madonna nın kızı (pardon oğlu  ) olsakta bize de teklif yollasalar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fidan_hogwarts
|
 |
« Yanıtla #41 : Aralık 20, 2007, 23:13:27 » |
|
Sırf annesi yüzünden.o çalı gibi kaşlarla onu Harry Potter a değil korku filmine alırlar herhalde. Biz varız burda yani... Hem ingiliz kuralına ne oldu?(ingilterenin vatandaşıysa başka tabii de..) Annesine benzer işine gelince annesini aslında çok severim ama o da az ameliyat geçirmedi..
|
|
|
|
|
|
I LOVE TOMB RAİDER
|
|
|
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3
|
 |
« Yanıtla #42 : Ocak 06, 2008, 09:55:20 » |
|
kız madonna ya hiç benzemiyor ayrıca hangi rolü verecekler 
|
|
|
|
|
|
aslında dostluklarda kardan adam gibidir eriyecekleri bile bile inşa edilir-- ben bunu niye farkedememişim :s
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #43 : Ocak 06, 2008, 10:02:42 » |
|
bu arada, madonnayı bilmiyenler için, yani " annesine hiç benzemiyr " diyenler için özet geçmek istiyorum : madonna tarihi adımlarını atmaya başladığında siyah saçlıydı ve kaşının ortasında, kızınkinden daha fazla kıl vardı ! tanrım ! kızı da, o da çok taş bence ! bkz : sinir yapan arna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeke Hao Asakura
Şeker

Zeke Hao Asakura
|
 |
« Yanıtla #44 : Şubat 03, 2008, 16:15:40 » |
|
ben olsayım HP filminde oynamak için neler neler yapmazdım veya Harry potter (daniel radcliffe)i görmek için neler neler yapmazdım ah bi görebilsem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|