|
hermi
|
 |
« Yanıtla #45 : Kasım 16, 2007, 04:23:18 » |
|
yav bu kız çok şekerr ama lavenderın gıcık bişi olması lazımdı  hiç hayalimdeki gibi değil,inş gıcık yaparlar filmde
|
|
|
|
|
|
ωнєη υ ¢αη ℓινє ƒσяєνєя ωнαт ∂σ уσυ ℓινє ƒσя؟
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #46 : Kasım 16, 2007, 05:21:05 » |
|
yok kızım melek yüzlü gıcık kızlar da oluyo bilmiyomusun bence bu tam tipik lavender hem güzel hem salak hemde rona sevgilim yazılı kolye göndericek potansiyele sahip gibi duruyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaranlıkLord
|
 |
« Yanıtla #47 : Kasım 16, 2007, 06:39:05 » |
|
çk tatlı (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #48 : Kasım 16, 2007, 07:43:31 » |
|
bnce lavender biraz luna ya benzetilecek filmde,tek fark lavender ın durmadan von von demesi olck sanırm  çnkü kızn öle bi havası var kitapta da lavender hafif çatlaktı ztn ama bnce ynede uymamış işte  nie sarışn mavi gözlü birini seçimişler onu da anlamadım  saçlarının kahverengi fln olması gerekmiyomuydu gerçi kitapta lavender ın fizksel özelliklernden bahsedilmiyor pek ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #49 : Kasım 16, 2007, 22:10:59 » |
|
arkadaşlar saç ve göz rengini niye dert ediyosunuz? saçlar bonayabiliyor ve gözlere lens takılabiliyor  ama mavi gözlü lavender'a kim şikayet eder ki  tamam biliyorum, her sarışın mavi gözlü olan güzel değildir. etrafımız bunun örnekleriyle dolu. ama bu kız gayet güzel bi kız. bence cuk oturmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #51 : Kasım 17, 2007, 08:52:05 » |
|
yok kızım melek yüzlü gıcık kızlar da oluyo bilmiyomusun bence bu tam tipik lavender hem güzel hem salak hemde rona sevgilim yazılı kolye göndericek potansiyele sahip gibi duruyo
Kız fena değil ama benim hayalimdeki Lavender çok daha farklıydı  aynen........ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslı_snape
Süt
QUEEN FOREVER
|
 |
« Yanıtla #52 : Kasım 18, 2007, 01:00:21 » |
|
güzel kızmış.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuseFul
Kakao

#_You ArE sO My HeRO_#
|
 |
« Yanıtla #53 : Kasım 18, 2007, 03:43:30 » |
|
Hayalimdeki Lavender kesinlikle bu değildi..Ben oldukça çirkin ve uyuz birşey bekliyordum yav...Ama bu kız gayet şeker ve güzel...Hiç olmamış valla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #54 : Kasım 18, 2007, 07:47:39 » |
|
Güzel kızmış.Rol içinde gayet uygun.Yanlız Rup'ta az değil ha. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faith
Süt
Chilli'N'Weasel Hr-R Shipper
|
 |
« Yanıtla #55 : Kasım 18, 2007, 10:23:20 » |
|
Hayalimdeki Lavender kesinlikle bu değildi..Ben oldukça çirkin ve uyuz birşey bekliyordum yav...Ama bu kız gayet şeker ve güzel...Hiç olmamış valla.
iyide kitapta ızdan hiç çirkin die bahsedilmemiştiki sadece uyuzdu:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #56 : Kasım 21, 2007, 14:10:07 » |
|
rupert ''aynı zamanda eğlenceli olacak'' <.<pis rup baktı ki kız çok güzel cool mool oldu film 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #57 : Kasım 21, 2007, 15:51:01 » |
|
Çok tatlı birine benziyor bence :9
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
|
|
|
dominic
Süt
|
 |
« Yanıtla #58 : Kasım 21, 2007, 16:02:21 » |
|
güzel kızmış be =)
|
|
|
|
|
|
life is easy with eyes closed
|
|
|
the witch
Süt
|
 |
« Yanıtla #59 : Kasım 21, 2007, 20:29:46 » |
|
gerçekten güzel kız umarım emma nın havasını alır biraz.çok sempatik duruyo.kitaptaki gıcık lavender ı canlandırmak içn iyi oyunculk sergilemesi lazım.çok güvendikleri bir kız demekki.rolün hakkının verir umarım.rupert da yaşadı bu arada.harry ve cho nun ihtiyaç odasında yakınlaştıkları sahne sadece tasvir edilmişti kitapta.ama filmde yeterince açık ve uzunca yer verilmişti hatırlarsanız.umarım ron içn de aynı şey olmaz.filmi +18 kapsamına almalarını istemem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|