|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 14, 2007, 03:46:24 » |
|
vay be çok güzelmiş kız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 14, 2007, 03:50:20 » |
|
Ben biraz daha tipsiz bekliyordum açıkcası,gözler mavi filan ama...Yahu çok güzel değil mi bu kız von von diye bağırırken rezil olmak için  Güzel Maşallah da biraz rezil olması gerekicek artık  Neyse Narcissa felaketinden sonra öperim ben tatlımıymışş bayağadaa buna da şükürr 
|
|
|
|
|
|
Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 14, 2007, 03:55:38 » |
|
çok güzel bir kız bu yahuuu .sempatikte üstelik.ama ben kitaptaki Lavender Brown a pek benzetemedim.ben mi öle düşünüyorum ne? 
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
|
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 14, 2007, 04:00:05 » |
|
Kız güzelmiş ya.. ^^ 20 yaşında da pek göstermiyo sanki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 14, 2007, 04:02:55 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2008, 15:14:30 Gönderen: ginnys »
|
|
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 14, 2007, 04:06:37 » |
|
Kesin bu kızla Rupert Grint'in arasında birşey olur  Çok güzel kızmış.Yakında Kulübüde açılır bu kızın  Yav bu arada:bu filmde de herkes birbiriyle öpüşecek nerdeyse  Emma Watson açıklamada bulunduğunda ''gerçekten salak bu'' gibi şeyler demiştim ama sabun köpüğü kıvamına gelmeye başladı bu film 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 14, 2007, 04:11:13 Gönderen: Apus »
|
|
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 14, 2007, 04:09:03 » |
|
Şşş,Apus sus yaa ben onla Emma'nın arasını yapıcam daha dur  valla Emma'yı da anca böyle bi kız kıskandırır heralde.Güzel...Güzel...Nihohaa editsle:Kızın,bakışa gelsle... Tam Lavender olmak için doğmuş mübarek... editsle2:Hee valla burda Dambili ölüyo,dediği şeye bak : romantik komediymiş  Peeh.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 14, 2007, 04:13:13 Gönderen: blooms »
|
|

...
|
|
|
|
|
Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 14, 2007, 04:13:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 14, 2007, 04:14:06 » |
|
Şşş,Apus sus yaa ben onla Emma'nın arasını yapıcam daha dur  valla Emma'yı da anca böyle bi kız kıskandırır heralde.Güzel...Güzel...Nihohaa  Yok efendim açıkta olan bir gerçeği söyledim ben  Ayrıca Rupert ile Emma Watson'ın arasını yapamazsınız  Ben engel oluyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 14, 2007, 04:17:42 » |
|
Gönlü var onun ablası,biliyorum ben editsle:Apus : hadieyeaaa : diyorum ağzımı yaya yaya  Bu iş ya olacak, ya olacak.Ahanda buldum.Kerttiydim ben onları.Beşiktelerkene.Ben -3 yaşımdaydım o zaman ama . onlar birer,Kertik. Töreye karşı koyamazsın....  ~ Neyse konudan çıkmadan ... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 14, 2007, 04:23:50 Gönderen: blooms »
|
|

...
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 14, 2007, 04:28:42 » |
|
Kız güzel ama normal bir güzel  . Mesela Evanna ve Emma kadar güzel değil. Rupert'ıda kimseye yar etmem Neziinin o  yapmayın etmeyin yahu. Milletin aile saadetiyle oynamayın  benim Maykıl napıyor acaba  aklıma geldi birden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|