|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #30 : Kasım 15, 2007, 02:12:53 » |
|
anaam çok güzel bu kız ya  hem çok büük diilmi ya  ben beğenmnedim şahsen  lavender içn daha çirkn bri olması gerekiyodu ama ya 
|
|
|
|
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
|
hedwig_fred
Şeker

I LOVE TOM FELTON:)
|
 |
« Yanıtla #31 : Kasım 15, 2007, 03:13:55 » |
|
bence de güzel kız ama emma kadar değil bi de lavender karakterine pek uymuyo ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #32 : Kasım 15, 2007, 03:58:46 » |
|
kızı beğenmeyen bi tek ben mi varım  kızı görünce ilk tepkim 'ıyk bumuymuş' oldu  ama ben daha güzel birini bekliyordum cho bile hayalimdekine daha çok benziyordu bunu hiç beğenmedim  zavallı rupert diyorum ve susuyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #33 : Kasım 15, 2007, 04:01:52 » |
|
kızı beğenmeyen bi tek ben mi varım  kızı görünce ilk tepkim 'ıyk bumuymuş' oldu  ama ben daha güzel birini bekliyordum cho bile hayalimdekine daha çok benziyordu bunu hiç beğenmedim  zavallı rupert diyorum ve susuyorum  Şu an ben de öyle diyorum 
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim...
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #34 : Kasım 15, 2007, 04:55:40 » |
|
Çok yerinde bir seçim olmuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slytherins-greens
Şeker

TaskoMnyakOldumBea..
|
 |
« Yanıtla #36 : Kasım 15, 2007, 06:13:24 » |
|
von vonn 
|
|
|
|
|
|
Zuzum bnm ama sen gryfindorlusun ben slytherin olmazki 
|
|
|
dnzdnz
Süt
17temmuz çk geç yastayz hp sevnlr karalr bağlayalm
|
 |
« Yanıtla #37 : Kasım 15, 2007, 06:37:03 » |
|
oyy oy keşke hiç seçmeselerdi ben kıskandım!!!! rupertin oyle demesine de bozuldum ben onu seviyodum. şimdi o başka kıza güzel dio :S
|
|
|
|
|
|
 !!!OLAMAZ AMAN TANRIM 17 TEMMUZ OLMAMALI!!!! İSYANIM VAR ÇÜŞŞŞ YANİİİİİİ ARTIK ANTİ WARNER BROS. VE DAVİD HEYMAN CIYIM!!!! HADİ HP SEVENLER KARALAR BAĞLAYALIM YASTAYIZ!!!
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #38 : Kasım 15, 2007, 10:02:27 » |
|
hmm güzel bi kızcağız asıl rol kesmesine bakacaz artık...
|
|
|
|
|
|
And July 27, 2008... Destroy the spineless.! Show me it's real Wasting our last chance to come away Just break the silence.! 'Cause I'm drifting away, away from you
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #39 : Kasım 15, 2007, 18:49:18 » |
|
bu kızı gözüm biyerden ısırıyo ama...neyse tam düşündüğüm gibi olmuş bence iyi seçim ilk defa seçilen bi oyuncuyu beğendim o cho chang ve luna lovegood fiyaskosundan sonra..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #40 : Kasım 15, 2007, 23:27:06 » |
|
güzel kızmış ehe bende zaten çirkin olmasın istiyordum ama nasıl olacak film bir yıl sonra göreceğiz
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #41 : Kasım 16, 2007, 02:50:58 » |
|
ya şu anda yılan sokka ölmem şu anda biri beni boğsun lütfen! Lavender i oynayacak kız kim olamaz yarışmasında bu kız birinciliği %100 göğüsler. tanrım bu kız nedir ya? hayal kırıklığından önümde duran herşeyi fırlattım resmen! damla destek bekliyorum:(   bu kız oyunculuk yapıyosa bende şu andan itibaren başlıyorum!:)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 16, 2007, 03:02:46 Gönderen: RiotGirl. »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #44 : Kasım 16, 2007, 04:20:12 » |
|
Kız fena değil ama benim hayalimdeki Lavender çok daha farklıydı 
|
|
|
|
|
|
James 'Sawyer' Ford I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides!
|
|
|
|