|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #30 : Kasım 15, 2007, 02:12:53 » |
|
anaam çok güzel bu kız ya  hem çok büük diilmi ya  ben beğenmnedim şahsen  lavender içn daha çirkn bri olması gerekiyodu ama ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hedwig_fred
Şeker

I LOVE TOM FELTON:)
|
 |
« Yanıtla #31 : Kasım 15, 2007, 03:13:55 » |
|
bence de güzel kız ama emma kadar değil bi de lavender karakterine pek uymuyo ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #32 : Kasım 15, 2007, 03:58:46 » |
|
kızı beğenmeyen bi tek ben mi varım  kızı görünce ilk tepkim 'ıyk bumuymuş' oldu  ama ben daha güzel birini bekliyordum cho bile hayalimdekine daha çok benziyordu bunu hiç beğenmedim  zavallı rupert diyorum ve susuyorum 
|
|
|
|
|
|
 yokum,yoksun,yok 
|
|
|
Öykücüq
Eternal Glory
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #33 : Kasım 15, 2007, 04:01:52 » |
|
kızı beğenmeyen bi tek ben mi varım  kızı görünce ilk tepkim 'ıyk bumuymuş' oldu  ama ben daha güzel birini bekliyordum cho bile hayalimdekine daha çok benziyordu bunu hiç beğenmedim  zavallı rupert diyorum ve susuyorum  Şu an ben de öyle diyorum 
|
|
|
|
|
|
Memur beni kanun adına tutukladı, ben onu özgürlük adına tokatladım.
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #34 : Kasım 15, 2007, 04:55:40 » |
|
Çok yerinde bir seçim olmuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
Çiçek-böcek bişiler işte :D =P
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Sanki bir yok, bir de varmış...
|
 |
« Yanıtla #35 : Kasım 15, 2007, 05:11:26 » |
|
yhaa gerçekten çok güzelmiş... Geçmiş olsun arkadaşlar. Ron da gitti. Bende lavenderin bukadar güzl olmasını beklemioddm. Bu kız fazla güzel 
|
|
|
|
|
|
You poor, sweet, innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey ? I'm your sacrifice
Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? Karamel Kokusu Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
|
|
|
Slytherins-greens
Şeker

TaskoMnyakOldumBea..
|
 |
« Yanıtla #36 : Kasım 15, 2007, 06:13:24 » |
|
von vonn 
|
|
|
|
|
|
Zuzum bnm ama sen gryfindorlusun ben slytherin olmazki 
|
|
|
dnzdnz
Süt
|
 |
« Yanıtla #37 : Kasım 15, 2007, 06:37:03 » |
|
oyy oy keşke hiç seçmeselerdi ben kıskandım!!!! rupertin oyle demesine de bozuldum ben onu seviyodum. şimdi o başka kıza güzel dio :S
|
|
|
|
|
|
 LUMOS:YAŞASIN HARRY POTTER CAFE:NOX I LOVE YOU JOHNNY (DEPP)
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #38 : Kasım 15, 2007, 10:02:27 » |
|
hmm güzel bi kızcağız asıl rol kesmesine bakacaz artık...
|
|
|
|
|
|
Tek bir oyun, Sonra kalkıp gidersin.And July 27, 2008...
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #39 : Kasım 15, 2007, 18:49:18 » |
|
bu kızı gözüm biyerden ısırıyo ama...neyse tam düşündüğüm gibi olmuş bence iyi seçim ilk defa seçilen bi oyuncuyu beğendim o cho chang ve luna lovegood fiyaskosundan sonra..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #40 : Kasım 15, 2007, 23:27:06 » |
|
güzel kızmış ehe bende zaten çirkin olmasın istiyordum ama nasıl olacak film bir yıl sonra göreceğiz
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #41 : Kasım 16, 2007, 02:50:58 » |
|
ya şu anda yılan sokka ölmem şu anda biri beni boğsun lütfen! Lavender i oynayacak kız kim olamaz yarışmasında bu kız birinciliği %100 göğüsler. tanrım bu kız nedir ya? hayal kırıklığından önümde duran herşeyi fırlattım resmen! damla destek bekliyorum:(   bu kız oyunculuk yapıyosa bende şu andan itibaren başlıyorum!:)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 16, 2007, 03:02:46 Gönderen: RiotGirl. »
|
|
Happiness is not on the menu.
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #43 : Kasım 16, 2007, 04:15:34 » |
|
yaa .. ben bişi söleyebilirmiyim .. ben beğenmedim bu kızı  cidden beğenmedim .. zaten sarı saçlı-mavi gözlü insanları pek sevmem şaka bir yana gerçektende pek beğenmedim ben bı kızı  üff beğenmedim işte  hayırlı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #44 : Kasım 16, 2007, 04:20:12 » |
|
Kız fena değil ama benim hayalimdeki Lavender çok daha farklıydı 
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
|