|
|
|
|
|
Öykücüq
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 14, 2007, 05:02:26 » |
|
Kız güzel ama normal bir güzel  . Mesela Evanna ve Emma kadar güzel değil. Rupert'ıda kimseye yar etmem Neziinin o  yapmayın etmeyin yahu. Milletin aile saadetiyle oynamayın  benim Maykıl napıyor acaba  aklıma geldi birden  Katılıyorum  Bildiğimiz klasik güzellerden, sarı saçlar, mavi gözler...Emma gibi, Evanna gibi, Bonnie gibi değişik bir güzelliği yok ve evet tam hayal ettiğim gibi  Herkes aaa çok güzel deyince ben çok daha güzel bekliyodum, Emma daha güzel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 14, 2007, 05:03:21 » |
|
Yav bu kızın von von demesi bile şirin durur  Emma'ya 100 kere tercih ederim 
|
|
|
|
|
|
dis old men hiplet van hiplet niknek oh may tab vide nicknek pedevak ivedige bon dis old men kim orli hom   Gria' ya küçük bir hediye ^^
|
|
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 14, 2007, 05:27:52 » |
|
ben bakmıştım ama yorum yazmayı unutmuşum  kusura bakmayın  valla ruppert sevinsin bence  güzel bi abla gelmiş  emma da rupertla dalga geçmeye çok meraklı heralde  neyse pay. için sağol öğrendiğimiz iyi oldu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 14, 2007, 09:01:54 » |
|
Güzel hanım kız  rupymi öptükten sonra ağzına uçuk çıkmasa iyi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 14, 2007, 20:18:05 » |
|
Ron sen beni dinle Hermonie'yi bırak bu kızla evlen sen. Cidden bak öyle yap.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 14, 2007, 22:09:53 » |
|
bence de öyle yapsın yaw aslında bence luna'ya çok benziyo. benim aklımdaki luna'nın kanlı canlı versiyonu bu.  tabi evanna da çok iyi oynadı ama ben daha güzel birini hayal etmiştim  (bkz: jessie  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 14, 2007, 23:14:33 » |
|
kız çok güzel <.<ve rup şanslı valahada.  sempatik birine benziyo.ama 20 yaşından büyük gibi duruyo sanki.(banamı öyle geldi  )emmacığımın eline su bile dökemez.emmacığım daha güzel 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 14, 2007, 23:20:43 Gönderen: eylem-daniel »
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 15, 2007, 00:18:38 » |
|
kız hakkaten güzel  ve rup daniel'den daha şanslı. ama tabiki emmanın güzelliği yanında bu kız 0 kalır
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözler değil kealbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni daima gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
|
albus-severus
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 15, 2007, 00:35:42 » |
|
bence de kız güselmiş...ama oynıcağı rol irenç ya.yazık kıza! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 15, 2007, 01:12:02 » |
|
valla rupert için "emma'mı güzel jessie mi" pek önemli değil. çünkü önümüzdeki iki filmde de her ikisiyle de oldukça samimi olacak  gariban daniel da bonnie ile idare etsin artık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım 15, 2007, 01:46:10 » |
|
Yahu kızın öyle süper bir güzelliği yok bence hatta utanmasam çirkin diyeceğim ama o bakışlara bu laf söylenemez. (Biraz şişman sanki ama) Neyse bende hayalimdekini bulamadım kıza çamur atıyorum. Hermione'yi kıskandıracak kadar güzel değil bence daha iyi bir seçim yapılabilirmiş (Riotgirl sen daha güzelsin üzülme  ) Narcissa felaketi üzerine buna da şükür valla. Hayırlı olsun diyorum. Artık filme gitmemeyi baya baya düşünmeye başladım ama yok çatlarım gitmezsem 
|
|
|
|
|
|
Yazan bir yazar Günün Diyaloğu: -Damla koli basili varmış dikkat et ağzına burnuna su kaçırma. +Ya ne diyorsun baba ya! Boğuluyordum şurada. Her yanıma su kaçtı. dumur dumur 
|
|
|
|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 15, 2007, 01:56:16 » |
|
bence çok tatlı bi kız al al yanaklı hermione den güzel olmasa da bu kız da güzell bence rolüne uymuşşş
|
|
|
|
|
|
~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~ :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
|
|
|
|