|
snape
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 13, 2008, 22:37:41 » |
|
tamam ama kuzin kuzine aşık olabilir mi yaa? (Sirius/tonks) safkanlığın bu kadarı olmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 14, 2008, 18:32:34 » |
|
tamam ama kuzin kuzine aşık olabilir mi yaa? (Sirius/tonks) safkanlığın bu kadarı olmaz zaten olmadı.harry öyle sandı.kitabı okusana bidaha.alay etmek için demiyorum yani iki kere okuyunca bazı şeyleri daha iyi anlıyosun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry_potter1996
Süt
Harry-Ginny__James-Lily
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 19, 2008, 13:41:10 » |
|
ben bidaha harry e güvenmicem baksana herşeyi yanlış anlıo 
|
|
|
|
|
|
EXPECTO PATRONUM
|
|
|
|
|
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 20, 2008, 21:05:08 » |
|
Orda harry nin şey die bahsettiği şey sirius tu..  daha doğrusu o bir köpek gördüğünü sandı halbuki gördüğü bir kurttu zannımca  onlar tonks un sirius a aşık olduğunu sandılar ama aslında hepimizin bildiği gibi o lupin i seviyordu..  umarım yardımcı olmuştur ve umarım yanlış hatırlamıyorumdur (ne kadar emin olsam da  ) kesinlikle doğru
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 19, 2008, 18:23:48 » |
|
bence filmde görürürm diye pek ümitlenme herşei kesiyorlar biliyosun, am lupin tonks aşkını izlemek harika olurdu
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 19, 2008, 18:36:52 » |
|
değil mi insanı sinir ediyolar umalım kesmemiş olsunlar
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 19, 2008, 18:39:18 » |
|
değil mi insanı sinir ediyolar umalım kesmemiş olsunlar
keser keser oo her şeyii keser lakabıda varmış keser biçer davit amca die  gıcık yaws
|
|
|
|
|
|
But I loved her first and I held her first And a place in my heart will always be hers From the first breath she breathed When she first smiled at me I knew the love of a father runs deep And I prayed that she'd find you someday But its still hard to give her away

|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 19, 2008, 18:42:30 » |
|
 ne yapalım katlanıoz işte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
omi1
Süt
asit pop &çürük diş komplosu
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 10, 2008, 23:54:55 » |
|
ah ahhh 
|
|
|
|
|
|
dileğini tutmuş sayar sonsuzdan geri,içimdeki masal perisi 
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 13, 2008, 13:35:47 » |
|
filmde Tonks yok haberiniz vardır heralde ne Fleur nede Tonks Melez Prens'te yokmuş maaleseff
|
|
|
|
|
|
... The Simpsons
|
|
|
|
fatoS
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 16, 2008, 21:00:44 » |
|
adam kitaptaki harika konuları bile almıyo bunu hayatta almaz hatta okuduysa kitabı anlamıştır bile olayı =Pbende çok isterdim olmasını ama nerde ooooooofffff  şey zaten son kitapta anlaşıldı snepinde patronusu lilyninkiyle aynıymış ona çok aşık olduğu için bide ölümünden kendisi sorumlu olduğu için üzüntüden değişmiş  üzüntü sevinç ve çok önemli olaylar olduğu zaman patronusun değişme şansı varmış galiba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rowena
Süt
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 20, 2008, 21:52:23 » |
|
ama bencee patronusunun değişmesine neden olacak kadar büyük bişi değill harry neler yaşadı ama patronusu hala çatal boynuzlu geyik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|