|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 01, 2008, 19:10:08 » |
|
Paylaşım için teşekkürler.
Hortkuluk'ların yokedilmesi durumunda Voldemort'un öldürülebileceğini duydum sanki Dumbledore'dan... Hımm...  Harry'nin trende Malfoy'a yakalandığı an ve Ginny ile olan şeyler de gözüküyor videoda... Gerçekten yayımlamaları iyi olmuş, zira bu zamana kadar geciktiklerini düşünüyordum.
Harry her zamanki gibi, ancak Hermione karakteri yine ortalarda yok (Kız yine sarışın, yine sarışın.); Ron için bir şey demiyorum zaten, Kral'ımız o bizim . 
Draco'nun yeni halini beğenmedim, eğer saçlar öyleyse pek de güzel gözükmez bence Yıldırım Çarpmış Kule'de...
Voldemort'un ortalarda gözükmemesi beni üzdü, en azından yeğeni oynayacak diyorum ama o olmadan bir HP filmi düşünemiyorum artık. 
Her şeyiyle birlikte film kendini merak ettiriyor, sabırsızlıkla bekliyoruz. Tekrardan teşekkürler. 
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
|
|
armo
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 03, 2008, 16:14:28 » |
|
süpersin ya çok sağol StaticPulse.
|
|
|
|
|
|
hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
|
|
|
|
harry oğuzhan
|
 |
« Yanıtla #32 : Mayıs 14, 2008, 21:38:54 » |
|
valla güzel bi video çok sevdim en azından birazda olsa görmek iyi oldu:) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry oğuzhan
|
 |
« Yanıtla #33 : Mayıs 14, 2008, 21:44:23 » |
|
Bence çok güzel. Birkaç sahnede olsa görmek beni çok mutlu etti  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HP_y-l-d-ş-l-k
|
 |
« Yanıtla #34 : Haziran 26, 2008, 18:04:12 » |
|
uvvv ben bunu youtubedende izlemiştim  ayyyyyy çok helecanlandım  nası beklicez kasım yaww dimi arkideşlerrr 
|
|
|
|
|
|
... ♥ ♥ ♥ 
|
|
|
|
|
|
burcuhenryrupert
|
 |
« Yanıtla #36 : Haziran 26, 2008, 19:03:21 » |
|
çok saol yaa bence güsel olacak bu film
|
|
|
|
|
|
Eğer herkesdost sandığı kimselerin kendi arkasından söylemiş olduklarını duymuş olsaydı dünyada dost kalmazdı.
paScaL
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #37 : Haziran 28, 2008, 11:00:39 » |
|
sağ ol paylaşım için  çok sevindirik oldum Emma da Hermione'yi sarışın yapmaya kararlı galba  bana da öyle geldi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HP_y-l-d-ş-l-k
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 07, 2008, 13:30:19 » |
|
güzel aydınlatıcı emme ben bunu çooook önceden youtubeden islemiştim yinede paylaşım için sağol
|
|
|
|
|
|
... ♥ ♥ ♥ 
|
|
|
|
|
|
obeliks
|
 |
« Yanıtla #40 : Temmuz 17, 2008, 11:02:40 » |
|
çok güzel olmuş ya bazı tarz değişikliklerinden haberimiz oldu en azından:D paylaşım için teçekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #41 : Temmuz 19, 2008, 22:19:29 » |
|
Çok güzel bence 3 ay kaldı oda su gibi akıp gider  merakla bekliorm.Paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
 ♥|| The Mannaq pRincesS ||♥ 
|
|
|
|
|
|
ygtcnsu
|
 |
« Yanıtla #43 : Ağustos 04, 2008, 14:47:27 » |
|
Paylaşımın için çok saol bir sürede olsa idare edecez ama harika yaaa o ortamda olmak için herşeyimi verebilirm ...........ÇOK SAOL:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ygtcnsu
|