|
StaticPulse
|
 |
« : Aralık 14, 2007, 17:26:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 14, 2007, 17:48:47 » |
|
sevindirik olduk tabi ki  sağ ol valla  son filmden daha iyi birşeyler çıkarırlar umarım ama hepsi ne kadar büyümüş öyle  Dan'in saçlarını ilk defa beğendim Emma da Hermione'yi sarışın yapmaya kararlı galba  Matthew ve Tom da çok değişmiş  ama en güzeli (tabi yanlış anlamadıysam)yeni filmde quidditch olması 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 17, 2008, 12:41:42 Gönderen: silverdoe »
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"  "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 16, 2007, 14:01:19 » |
|
Çok sağol paylaşım için! Kasıma kadar nasıl beklicem bilmiyorum  Neyse, böyle videolarla fragmanlarla yetinicez o zamana kadar 
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
ahmet58
Süt
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 25, 2007, 11:01:02 » |
|
film diğerleri gibi mükemmel olacağa benziyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 30, 2007, 22:26:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiraz
Şeker

HP SEVMEYEN KARŞISINDA BENİ BULUR
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 30, 2007, 23:04:58 » |
|
çok heycanlandım ...  ^^;nasıl kasıma kadar beklicem ben ...  :'(ooffffffffff yaww...  inanmıyorum çok güzel... 
|
|
|
|
|
|
PSİKOLOJİMİ BOZUYONUZ !!!!
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 02, 2008, 22:35:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 04, 2008, 10:58:17 » |
|
saol çok güzeller gerçekten çok büyümüşler ya süper:) 
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
daniel_SB
Kakao

S.J.B. 4ever :D
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 04, 2008, 11:05:52 » |
|
paylaşım için teşekkürler  ben de beğendim ;)ama emma sarışınken daha bir itici geldi :-\neyse yine de sağol ne kadar anlamasam da 
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 05, 2008, 12:26:50 » |
|
yaşasın Quiddicth varmış  off kasım a çok varr  saol paylasım için 
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
hermi_o_nini
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 05, 2008, 15:21:36 » |
|
kalbm durck gbi oldu izlerken mükemmel  harika tşkkrlr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seda_potter
Süt
...YAŞASIN HARRY POTTER KARDEŞLİĞİ:)....
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 16, 2008, 21:18:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
O BENİ SİHİRLİ BİRİ SANIYO MUGGLE OLDUĞUMU HİÇ BİLMİYOO BİR SİHİR BİLE YAPAMIYORUM O İSE NELER NELER YAPIYO(canım HARRY)   ANTİ CHO CHANG AND VOLDEMORT I LOVE HARRY AND RON 
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 16, 2008, 21:34:14 » |
|
dane saçları yakışmış da herminin saçları niye sarı  draco mükemmel  paylaşım için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|