|
missmurder
|
 |
« : Mayıs 11, 2008, 20:30:14 » |
|
Londra'nın bir magazin dergisine konuşan aktris Jessie Cave(Lavender Brown), Melez-Prens'teki deneyiminden bahsetti.
Rupert Grint'le öpüşme sahneleriyle ilgili şunları söyledi; "Bu biraz utanç vericiydi. İlk öpüşme sahnemiz, çekimimin üçüncü günündeydi. Yine de harika bir deneyim oldu. Geçen sene filmin çekimleri başladığından beri, Harry Potter dünyasına artık tamamen dalmış bulunuyorum."
|
|
|
|
|
|
DeviantArt'immm!! Lutfen bi goz atin  Niye güzel dostluklar, iyi insan ilişkileri bekliyorsunuz ki? Gereksiz bunlar azizim. Hayatın tadını çıkartın. Ütopya'ya da ulaşmaya kalkmayın sakın. Boşuna uğraşmış olursunuz 
|
|
|
|
|
Erenüx
Kakao

burdan bikez ayrılan,bidaha dönemez..pis yalancı=)
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 11, 2008, 20:35:54 » |
|
allahım bu yazılar merakımı daha da çoğaltıyo çıksın artık şu fragmann  (resmen filmi değil,fragmanı bekler oldum  )
|
|
|
|
|
|
Sen hariç kimse yok, Sen de yoksun... 
|
|
|
lilyevans
Şeker

Katara...
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 12, 2008, 16:26:39 » |
|
ayy evet yaa bir an önce görmek istiyorum ben de fragmanı.. nese 4 gün kaldı bu cuma gösteriyolar..!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 12, 2008, 18:57:18 » |
|
Püf cok düzgün konusmus ya, bu söyle abuk sabuk salak manyak kendini begenmis aptal sarisin gibi konussaydi da dalsaydim suna ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wiseva
Şeker

vaKit geçMek biLmeZdi oYsA..!!
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 12, 2008, 22:35:43 » |
|
ayy evet yaa bir an önce görmek istiyorum ben de fragmanı.. nese 4 gün kaldı bu cuma gösteriyolar..!!  gerçekten gösteriyorlar mı bu cuma fragmanı..?
|
|
|
|
|
|
NasıL oLuyoR..? Vakit ßiR türLü geÇmeZkeN,, yıLLar HaYatLar gEçiYoR..
|
|
|
|
|
|
adasu
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 13, 2008, 20:03:16 » |
|
ne dalması ya bu da havalara bindi hemen bi öpmeyle gerçi ruperttı öptü ama nese
|
|
|
|
|
|
THE CİTY İS İMPOSSİBLE TO LİVE İN WİTHOUT YOU!!!
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 13, 2008, 21:15:03 » |
|
Fragman fragman fragman fragman...Çıksın biran önce yahu,cuma çıkıyor gerçi.Sevdim ben bu kızı aklı başında konuşuyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lilyevans
Şeker

Katara...
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 15, 2008, 14:47:17 » |
|
ayy evet yaa bir an önce görmek istiyorum ben de fragmanı.. nese 4 gün kaldı bu cuma gösteriyolar..!!  gerçekten gösteriyorlar mı bu cuma fragmanı..? evet yarın görcez fragmanı.. umarım hayal kırıklığına uğramayız..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 15, 2008, 14:48:43 Gönderen: lilyevans »
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 15, 2008, 15:02:21 » |
|
''utanç vericiydi, yine de harika bir deneyim oldu''  adi kız  rup da alışmıştır artık böyle şeylere 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 19, 2008, 18:01:20 » |
|
''utanç vericiydi, yine de harika bir deneyim oldu''  adi kız  rup da alışmıştır artık böyle şeylere  hahahaahahahahaha öpüşün öpüşün deneyim olsun biz sizi bölmiyelim hahahahahaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mizmiz_Myrtle
Şeker

!LOST! !LOST! !LOST!
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 28, 2008, 17:17:12 » |
|
ya bu fragman çıktımı acaba_?? biliyosanız biri linkini atabilirmi
|
|
|
|
|
|
DUDE!
|
|
|
emma-esra
Kakao

ArTıK KiMsEnİn SeVgİsİnE iHtİyAcIm KaLmAdI!!!
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 30, 2008, 23:13:06 » |
|
ne biçim bir flim ya (o anlamda değil tabikide) bilerek hem heycanlatıyorlar insanlrı hemde merakta bırakıyolarr verselerde izlesek.bu flmini izlesek öbür flmine atlıcaz biliom düşünüyorum da ( :Csabır) yok bizde arkadaşlar ben bunu anladım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mer_dan-e
Şeker

skandar keynes çok tatlısınnn ! ! !
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 31, 2008, 15:57:27 » |
|
bi de utanmadan utanç vericiydi diyo yok bi de olmasaydı gerçi onlar için doğal bir şey ama bir Türk olarak yadırgıyorum.Ron a acıyorum . . .
|
|
|
|
|
|
yalnızca son ağaç kesildikten,son ırmak zehirlendikten,son balık yakalandıktan sonra. . . ancak ondan sonra paranın yenemeyeceğini anlayacaksınız. Cree kızılderililerin kehaneti
|
|
|
|