|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 05, 2008, 13:03:30 » |
|
güzel kızmış.ama tam hayal ettiğim gibi değil.ve niye sürekli değiştiriyorlar anlamadım? 
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 05, 2008, 13:15:46 » |
|
Niye böle yapıyolar yaahuuu  bide en çirkin kız oldu bence bi önceki daha güzeldi  Para yüzünden desek rolü kabul ettiklerinde zaten parayıda kabul etmişler demektir  Niye acaba değiştirip değiştirip duruyolarrr 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 05, 2008, 23:46:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 06, 2008, 00:54:12 » |
|
Bence de 3.filmdeki Pansy , güzel bir seçimdi Saçları uzasa falan böyle , uzun saçlar , sıkı at kuyruğu , alın size ficlere konu olan şahane güzellik Pansy Tamam , bu kızda çok güzel - yani ben beğendim - ama gözüm 3.nünkine alışmıştı Belki de önyargılı yaklaşıyorumdur. Neyse , filmde göreceğiz diyorum ve sözlerimi Fraktal'la aramızda geçen bir konuşmadan alıntıyla bitiriyorum Bazen kafam dönüyor Buda ona rast gelmiş olmalı 
Fraktal - Şuna bi baksana JameSirius - Anaaam ! - tarzı bi tepki vermiştim galiba - bence HP 3'teki daha iyiydi , hem bu esmer bile değil , kızıl saçlı  Fraktal - Boyarlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
handike_1996
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 07, 2008, 19:36:30 » |
|
kaşları hoş değil yoksa hoş kız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 07, 2008, 22:16:16 » |
|
Esksi güzeldi bence rolünüde iyi yapıyordu zırt pıtr değiştiriyorlar  ben bu kıza bakar bakmazk korktum hem 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
vizy
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 08, 2008, 01:04:37 » |
|
bu ne yaaa hiç beğenmedim ben  3. filmdeki pansy çok daha iyiydi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2008, 01:11:14 Gönderen: vizy »
|
|
|
|
|
omi1
Süt
asit pop &çürük diş komplosu
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 09, 2008, 02:15:30 » |
|
eskisi uyuyordu ama kitapta çirkin olarak bahsetmişlerdi hatırlmıosam:S
|
|
|
|
|
|
dileğini tutmuş sayar sonsuzdan geri,içimdeki masal perisi 
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 09, 2008, 13:31:39 » |
|
ben hep pansyi at suratlı zayıf ve sarışın olarak hayal etmiştim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bellatrix03
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 22, 2008, 18:25:03 » |
|
niye sürekli değiştirip duruyolar anlamıyorum:S
|
|
|
|
|
|
YAŞŞASSIN KÖTÜLÜK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aVaDa kEdAvRa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 22, 2008, 18:40:27 » |
|
Pansynin zayıf olması gerekmez mi, kim böyle bir pansy hayal etmiş olabilir  genevieve harikaydı oysa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel_SB
Kakao

S.J.B. 4ever :D
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 23, 2008, 01:54:20 » |
|
bence de 3. deki daha hoştu ama ben bu kızda da bi kötülük havası sezdim  yani belki de ii olur  bakalım daha neler olacak  haber için tşkkrlr 
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 02, 2008, 20:55:25 » |
|
|
|