CresCent
*SevimSİZ Hayalet Casperella*
Şeker

Canı sıkıldı,öldü,casperella oldu.
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 04, 2006, 18:15:27 » |
|
açtıktan sonra yenileye bastın mı
|
|
|
|
|
|
 Ya şu tre'nin bakışına bi bakın!! =)
|
|
|
|
|
Potter girl
Süt
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 06, 2006, 17:19:35 » |
|
paylaşım için saol vildan abla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 07, 2006, 01:29:03 » |
|
Buraya direk link oluşturamayız sanırım çünkü ortık o sitenin bir malı olmuş durumda. Açamayanlar üzülmesinler farklı bir bilgisayarda tekrar denesinler çok merak ediyorlarsa 
|
|
|
|
|
|
Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.
Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.
Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.
Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.
Uyurken neden hala yaşıyorum ?
Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 07, 2006, 01:32:46 » |
|
Bu arada yorum yazmayı unutmuşum ben Çok beğendim valla film müziğinden dğru olanı seçmişler. Suların ortasındaki hortkuluğu çok hoş yapmış. Fakat yüzükte biraz tekyüzükten esinlenmiş gibi geldi bana 
|
|
|
|
|
|
Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.
Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.
Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.
Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.
Uyurken neden hala yaşıyorum ?
Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
|
|
|
4everharrypotter
Süt
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 07, 2006, 10:29:34 » |
|
ben hiç hayal kırıklığına uğramadım bence baya güzeldi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 01, 2006, 16:51:33 » |
|
güsel olmuss yapaana aferin bis daha 5in filmini islemeden 6nın 3Dsine bakıos 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 01, 2006, 19:53:46 » |
|
izlemiştim bunu güzel olmuş şimdilik buda yeter 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Angel_
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 01, 2006, 21:11:18 » |
|
hiç fena sayılmaz valla gayet ii olmuş hortkuluk süper
|
|
|
|
|
|
Pray for rain, lose your name. And watch all your dreams fall through. (hush now, don't you cry)
|
|
|
|
miraçharry
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 02, 2006, 10:23:13 » |
|
bnce harika we ötesi en ii yeride göl tarafında hortkuluk tarafıydı çock manyak biriymiş ha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gökalp
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 02, 2006, 10:59:05 » |
|
bence hiç güzel değildi. ayrıca açılması da o kadar zaman aldı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginny weasly
kara kartalllll
Kakao

|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 09, 2006, 00:02:06 » |
|
açamadım ya benm sürekli hata verio ama yinede haber için tşkr
|
|
|
|
|
|
 harry&ginny fun club[img]
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 09, 2006, 00:04:12 » |
|
güzel olmuş paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielkolik
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 24, 2006, 13:07:10 » |
|
yaaa açılmıo ki ben bulamadım nerde olduunu siz nassı grdünüs 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serseri_bludger
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 24, 2007, 20:39:08 » |
|
6. film için henüz bölüm açlımamış olduğundan bu vidyoyu 6. kitap bölümüne koyuyorum. bayağı bi uğraşmışlar vidyoyu hazırlamak için. bence güzel ve komik olmuş http://www.youtube.com/watch?v=jFRfh8q14ok&mode=related&search= lütfen izleyenler bi yorum yazsın (iyi yada kötü)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 07, 2007, 21:15:05 Gönderen: Fantasticc »
|
|
kelid aynasındaki yazı : ''Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi"tersten okursak : "I show not your face but your heart's desire"türkçesi : ''Sana yüzünü gösteremem ama kalbindeki dilekleri gösterebilirim''aynanın orjinal ismi erised, tersten okunuşu desire, desire türkçede dilek anlamına gelir, dileğin tersten okunuşu kelid 
|
|
|
|