|
hp-murat
|
 |
« : Aralık 30, 2007, 21:51:14 » |
|
Arkadaslar ben bu başlık altında kitap okuyanlar hariç herkesin film icin tahminlerini sunmalarını istiyorum.(bu konu acıldıysa özür diliyorum)
|
|
|
|
|
|
hp hayran kulubu
hp
|
|
|
|
|
harry_LOVE
Şeker

HP SEVMEYEN KARŞISINDA BENİ BULUR
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 30, 2007, 22:38:13 » |
|
güzel konu ama neden kitabı okuyanlar yorum yapamıyo...haksızlık...
|
|
|
|
|
|
PSİKOLOJİMİ BOZUYONUZ !!!!
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 30, 2007, 22:39:10 » |
|
Cafe'de kitabı okumayan olduğunu sanmam  ayrıca bence çok saçma okumayan nasıl yorumlasın ?! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 30, 2007, 22:48:11 » |
|
katılıyorum yani o zaman kafamızdan bir film senaryosu mu uyduralım.. kitabı okumamış olsam hadi filmde harryle voldemort kanka olucak dumbledore'a süpriz doğum günü partisi düzenliycekler snape de neville'i evlat edincek derdim tahmin olurdu yani 
|
|
|
|
|
|
Break this bittersweet spell on me Lost in the arms of destiny ..
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 31, 2007, 16:37:44 » |
|
Ben kitabı okudum ama şunu belirtmek istiyorum.Kesin 30 dklık bir film olucak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hiddenpotter
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 03, 2008, 02:14:10 » |
|
Kitabın bir kere 30dk olması imkansız .Sadece Hogwarts taki savaş en az 10 yada 15dk sürmeli bence
|
|
|
|
|
|
İmza çok büyük.
İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 03, 2008, 10:57:06 » |
|
Kitabı okumadan nasıl tahmin yapacağımızı merak ettim...buna ancak atmasyon denir ve saçma bir şey olur.
Benim tahminlerim ise beşinci filmde neler olduysa bunda da o olacak...Uzunluk, kesilen/değiştirilen sahneler bakımından diyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 03, 2008, 10:58:44 Gönderen: caerid lock »
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 04, 2008, 11:18:29 » |
|
ewet bencede çok yer kesilicek düşünselinde geçen çok fazla yer olmalı ama kısa kısa yer vericekler çok kötü ben o sahneleri herşeydan çok merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
emreozincegedik
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 12, 2008, 14:33:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
eğer her şeyini kaybetmişsen, bundan aldığın dersi de kaybetme.
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 12, 2008, 22:26:48 » |
|
Kitabın bir kere 30dk olması imkansız .Sadece Hogwarts taki savaş en az 10 yada 15dk sürmeli bence
çok beklersin desem kabalık mı etmiş olurum  o savaşı en az 10 dk değil en fazla 10 olur.hem durun bakalım belki savaş bile olmaz doğru düzgün..belki dumbledore tepeden düştüğü için ölür..yönetmen kitap dışı bi senaryo bulur buna da  (abarttım  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
loveharry
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 12, 2008, 23:05:59 » |
|
Umarım en az hp 5 kadar güzel olur başka bişey istemem....
|
|
|
|
|
|
'Son bir şey soracağım' dedi Harry. 'Gerçek mi bu? Yoksa hepsi benim kafamın içinde mi olup bitiyor?' Dumbledore ona gülümsedi ve parlak sis yeniden inerek onu örterken, sesi Harry'nin kulaklarına net ve güçlü bir şekilde ulaştı. 'Elbette kafanın içinde olup bitiyor, Harry, ama bu niçin gerçek olmadığı anlamına gelsin ki!'
|
|
|
|
ginny-berivan-love
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 17, 2008, 13:26:27 » |
|
harry potter dizisinin bitmesini istemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmet58
Süt
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 18, 2008, 10:56:52 » |
|
katılıyorum yani o zaman kafamızdan bir film senaryosu mu uyduralım.. kitabı okumamış olsam hadi filmde harryle voldemort kanka olucak dumbledore'a süpriz doğum günü partisi düzenliycekler snape de neville'i evlat edincek derdim tahmin olurdu yani  ksinlikle katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 18, 2008, 21:36:52 » |
|
çok beklersin desem kabalık mı etmiş olurum  o savaşı en az 10 dk değil en fazla 10 olur.hem durun bakalım belki savaş bile olmaz doğru düzgün..belki dumbledore tepeden düştüğü için ölür..yönetmen kitap dışı bi senaryo bulur buna da  (abarttım  ) katılıyorum. dumbledore kuleden düşüp de ölürse(  ) çok gülerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|