|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #90 : Şubat 14, 2008, 00:31:37 » |
|
Beklenen bi şeydi. Diğer flimlerden belliydi. Heralde yüzükte dumby nin kafasına gökten düşüyordur.
Bnce de  Filmi hiç çekmesinler daha iyi zaten ne kaldı ki geriye milletin aşklarını mı izliycez acaba en önemlisi Gaunt zten....bilemiyorum valla anlamadım bişey
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
|
dyg
Süt
|
 |
« Yanıtla #91 : Şubat 20, 2008, 19:17:20 » |
|
yk artk demiorm hç bşi :@ kızdım hepsinee orası çk önemliydi ki :@:S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fidan_hogwarts
|
 |
« Yanıtla #92 : Şubat 21, 2008, 16:09:44 » |
|
İnanmıyorum yani bu kadarı da abartı artık bunu da çıkaracaklarsa harry potter ı harry potterlıktan iyice çıkarmaya başladılar demektir.Tamam biliyoruz kitaba bağımlı değiller ama artık fazla dağıldı..
|
|
|
|
|
|
I LOVE TOMB RAİDER
|
|
|
mrv_dan
Süt
harry_merve_daniel
|
 |
« Yanıtla #93 : Şubat 22, 2008, 12:33:16 » |
|
ya zaten sahne çıkara çıkara film kalmıcak hem ben gaunt ailesini görmek istiodum
|
|
|
|
|
|
]v[£rv€ RAd<]_!FF£
|
|
|
crusers
Şeker

volkan yaman yakında sizlerle
|
 |
« Yanıtla #94 : Mart 01, 2008, 13:02:14 » |
|
Hepzibah Smith i görmeyi çoq istiyordum olacak işmi bu ya
|
|
|
|
|
|
ı love you ginny volkan yaman yakında sizlerle
|
|
|
|
ronlovehermione
|
 |
« Yanıtla #95 : Mart 01, 2008, 21:31:41 » |
|
valla 7. kitap da çok konu var bazılarının çıkarılması gerek ama çıkarılmasaydı iyi olurdu voldmort un küçüklüğünü çok merak diyom :d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #97 : Mart 01, 2008, 21:58:19 » |
|
hepte önemli sahneleri kesiyorlar nedense. 5. filmdede savaşı kısa kestiler. Öff David Yates yönetmesin işte çok kesiyor bölümleri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #98 : Mart 02, 2008, 16:12:14 » |
|
Voldinin geçmişi olmazsa filmin ne anlamı kalır yaaa off off  Bıraksalar hepsini çekseler şu filmin ben en iyisi olana kadar beklemeye razıyım valla  Niye Yüzüklerin Efendisi gibi uzun olmuyoki  gerekirse filmde 3 ara olsun bu Hp yaaa  gıcık bunlar gıcık vallahiii 
|
|
|
|
|
|
She's Beyonce... Twilight
|
|
|
claire boonie ashley
Süt
claire-charlie ginny-harry
|
 |
« Yanıtla #99 : Mart 04, 2008, 21:10:45 » |
|
aaa ne kadar saçma yaa inanmıyorum...ben o anları bekliyodum zaten ... bide zaten o kitabın konusu yaa 
|
|
|
|
|
|
C:\Documents and Settings\x\Belgelerim\Resimlerim\normal_autograph01.jpg
|
|
|
ahmet58
Süt
|
 |
« Yanıtla #100 : Mart 05, 2008, 08:36:25 » |
|
arkadaşlar tamamen kitaba bağlı kalınırsa filmin bir anlamı olmaz ve ayrıca kitaptaki can alıcı yerlerin çıkartılması filmi daha çok merak ermemizi sağlıyor buda filmi daha çekici yapıyor ben şahsen böyle düşünüyorummmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-nYmPhAdORANA-
Süt
-CaRpE DiEm-
|
 |
« Yanıtla #102 : Mart 05, 2008, 09:22:26 » |
|
arkadaşlar tamamen kitaba bağlı kalınırsa filmin bir anlamı olmaz ve ayrıca kitaptaki can alıcı yerlerin çıkartılması filmi daha çok merak ermemizi sağlıyor buda filmi daha çekici yapıyor ben şahsen böyle düşünüyorummmmm
ii tmm daha can alıcı yerleri çıkartıolarda sonradan ekliolarmı yane meraklar gideriliomu o öle kalıo hade biz kitapları okuoruz bilioruz sadece film izleyenler bisürü güzel şeden mahrum kalıo yada şöle söliim kitap okumdkları için o sahneleri bilmiolar merakda edemiolar...tam ifade edemdm ama...acaba senin dediini yanlış anlamış olablrmiim 
|
|
|
|
|
|
BİrgÜn Sİyah Renge Sor Hep Karanlik İÇİnİ Yakar Bembeyazdim Kİrlendİm TaŞlandim Yuhlandim Bİttİm BİrgÜn Al Sancimi Çek GÖr!..sİnmİŞ İÇİne KapanmiŞ AĞlar Bİr Var Bİr Yok Bedenİm. Tercİhİmde Hakkim Yatar
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #103 : Mart 09, 2008, 23:22:44 » |
|
yine filmin bi orasından bi burasından kırpacaklar. elimizde kala kala 90 dakikalık bir şey kalacak!!!
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
Karamela Sepeti