lilyevans
Kakao

Toph ~ Earth Bender
|
 |
« Yanıtla #120 : Nisan 27, 2008, 17:18:30 » |
|
zaten ilk üç filmden sonrası kitabı okumayanlara yönelik yapılıyor. bilmiorm belki son kitaplar daha uzun olduu için uyduramıyolar filme ama çok da iyimser düşünemiyorum açıkçası çünkü bence biz cafe olarak birleşsek daha güzel bir hp filmi çıkar.en azından senaryosu.. diyorum sizee bu adamların bizi taktığı fln yok varsa yoksa para. bi kere o filmin başına gerçek bir hp hayranı getirmeleri lazımdı. kitapları ssayısız kez okumuş her cümlesini didiklemiş, ve her olayı karakteri iyi anlamış birileri. ama david yates deil. o yüzden de bn bu filmden pek de bşi beklemiyorum artık zay'dan sonra arkadaşlar. sanki hp deil de başka bir filmmiş gibi izlcem.. o zaman beğenirim bence.
evet tamamen haklısın dediklerinin kelimesi kelimesine katılıyorum ilk üç filmden sorasının kitapla alakası yoktu sadece anahatları aynıydı o kadar. ama biz yeni bir harry potter istemiyoruzki sadece bu zamana kadar zihnimizde görüntülediğimiz harry potter ı gerçek olarak görmek istiyoruz.. ama böle giderse imkansızz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #121 : Mayıs 06, 2008, 23:11:10 » |
|
Dumbledore'un Cenazeside olmıycakmış... diyolar... söylenti bu yönde yani. eğer doğru olursa muhtemelen atlıycam bi camdan.
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #122 : Mayıs 06, 2008, 23:20:22 » |
|
ya Gauntlar varmıışş  Melez Prens set fotolarında görebilirsinizz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
Lanetli
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Etkisi altında : ÖSS !
|
 |
« Yanıtla #123 : Mayıs 06, 2008, 23:36:57 » |
|
Eee yok artık Gauntlar da olmadığına göre Dumledore a yüzüğü nereden buldurucaklar acaba
ewt ya yüzük gökten mi düşecek eline. Keşke bi anket fln yapsalar nereleri çıkarmamızı isterdiniz diye.Gerçi kimsenin bi sahneyi çıkarmak isteyeceğini sanmıorum ama ya Gauntlar varmıışş  Melez Prens set fotolarında görebilirsinizz  Edit: Bu habere çok sevindim. Çünkükitabı okurken o aileyi nasıl çekeceklerini hayal etmeye çalışmıştım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2008, 23:38:30 Gönderen: charmed »
|
|
Karamel Kokusu Bazen bir fısıltı çıkar bağırmaya çalışınca. Tek bir umut bile yok mu insan geçmişte yaşayınca? Son kez inan yalan olsa da, bazen bir rüya yeter... Kendimi kandırabilirim; ikimizde görürsek eğer.
|
|
|
Mizmiz_Myrtle
Şeker

!LOST! !LOST! !LOST!
|
 |
« Yanıtla #124 : Mayıs 28, 2008, 17:25:28 » |
|
mümkün değiiill!! kafayı yicem böyle hp filmimi olur ya saçmaladırlar iiceee :@
|
|
|
|
|
|
DUDE!
|
|
|
punkflyer
Süt
|
 |
« Yanıtla #125 : Mayıs 30, 2008, 13:52:20 » |
|
ne bu ya şakamı??? iide nası çıkarırlar tom riddle ın hayatını göstermek zorundalar lanet olsun bunlarda en önemli yerleri göstermiolar!!!
|
|
|
|
|
|
toujours pur..
|
|
|
|
polyanna_(elif)
|
 |
« Yanıtla #126 : Mayıs 30, 2008, 13:54:49 » |
|
ya nolur snki direk her bölümü çekseler üf ya 
|
|
|
|
|
|
Harry Potter Cafe ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #127 : Mayıs 30, 2008, 14:08:31 » |
|
ya hayret bişiy en önemli yerleri neden çıkarıyolar anlamıyorum neden bu yönetmenler kitabı okuyup çekmiyo bu filmi belki ozmn kendilerini bizim yerimize koyabilirlr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emma-esra
Şeker

ArTıK KiMsEnİn SeVgİsİnE iHtİyAcIm KaLmAdI!!!
|
 |
« Yanıtla #128 : Mayıs 30, 2008, 22:58:50 » |
|
kötü oldu bu yaw:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the-marauders
Süt
"Draco Dormiens Nunquam Titilandus" PADFOOT
|
 |
« Yanıtla #129 : Haziran 16, 2008, 12:45:10 » |
|
ama zaten dediğiniz gibi 5 filmde de pekçok sahneyi kestikleri için film harry potter lıktan çıkıp kitabı okumayan seyircilere yönelik bi aksiyon filmi haline geldi. bence geçen filmde son dumbledore harry sahnesini keserek seriyi halletmiş oldular. orası en önemli yerdi bazı yerlerden fedakarlık ederek orayı uzun tutmalılardı. örneğin hagridin dev sahneleri çok fazla olmuştu. bu filmi nasıl yürüteceklerinden şüpheliyim çünkü geçen filmden pekçok hataları var. mesela kehaneti esrar dairesine giren çocukların hepsi duydu bu da herşeyi bozdu. 6. filmi etkileyecek artık. dumbledore ve harrynin o kadar özel dersleri boşuna gözüküyor. çok yazık
|
|
|
|
|
|
"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
|
|
|
|
|
imer
Süt
burası HP Cafe!!!!
|
 |
« Yanıtla #131 : Haziran 17, 2008, 11:23:31 » |
|
Olmaz ki yaaa  (Filmlerin artık kitapla ilgisi kalmadı  Oldu olacak kendileri senaryo yapsınlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #132 : Haziran 17, 2008, 14:34:52 » |
|
Dumbledore'un cenazesini de görmiycez malesef.
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
Beyond Help