|
lunatic
|
 |
« : Ağustos 27, 2006, 23:46:07 » |
|
2007 Ağustos'unda başlayacakmış... (Önce 5. filmi bi görseydik yahu ) Bir Warner Bros. çalışanı Harry Potter ve Melez Prens'in çekimlerinin 2007 Ağusots'unda başlayacağını iddia eti. Yani 5. film sinemalarda gösteirlmeye başladıktan 1 ay sonra başlayacak. (çocuklar büyüyecek diye koşa koşa film çekiyorlar.. ehehe ) Senaryosu da bu yıl Aralık sonunda (Christmas gibi) bitecekmiş. Hadi baklım kolay gelsiiinnn 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 16, 2007, 02:25:43 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 27, 2006, 23:50:19 » |
|
paylaşım için saolsss eet bi film biter bitmes dierine koşuşturuolar yasık onlara haklarını alırlar umarım
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 28, 2006, 00:32:58 » |
|
hadi kolay gelsin ard arda film çekmeleri güzel olacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 28, 2006, 11:21:19 » |
|
Yazık yaw bi dinlenemiyolar 1.filmle 2.film arasındada heralde 2 vardı yani çekimlerde biri bitip diğeri başlamış... Hıh işte senaryoları aceleye getiriyolar en önemli yerlerini kesip atıyolar azcık daha düşünseler ölürler mi sanki  Haber için saol Vildan apla
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
radceliffe
--..-- dél!f --..--
Krema

hayata gülümse..!?
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 28, 2006, 13:01:09 » |
|
gerçektende çocuklar büyümeden hemen çekip bitirmeye çalışıyolar herhalde..!?  saol haber için..!?
|
|
|
|
|
|
... hep birşeyle içinde kaybolduk sessizce, tükendi umutlar yaşanmadan gizlice ... gelecek güzel günlere gebeydi kürtaj ettiler ! ... neden konuşmadın benimle, neden gitmedin vakitlice, neden durdun öylece ... siliyorum bütün hatıraları ardımda bisürü '' belki '' '' acaba '' bir okadarda '' keşke '' bırakarak !! ... hani zaman herşeye ilaç ya yalanmış hani aşklar hep gelip geçer ya kalırmış ... düşlerde kal ..! ...mutluluk bile acı veriyor çünkü sonu var biliyorum ... herşey hakkında hiçbişey !! ... bazı şeyler yaşanmamalı, kalmalı öyle ... bitti die üzülme, yaşandı die sevin !! ... bi sahne war aklımda oyuncular sanki biziz !! yaşamak isediğimiz hayat, yaşadığımız hayat, yaşamamız istenilen hayatın toplamında ortaya karışık bir hayat çıkartıyoruz kendimize !! ... aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı mesela keşke bukadr büyük sewdirmeseydin kendini ...
|
|
|
|
|
|
Killy
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 28, 2006, 13:30:44 » |
|
aslında iyi olmuş öyle olması yha  oyuncular daha büyümeden filmleri bitirmek istiolar sanırım  biran önce bitsede şu 5. film izlesek  saol haber için vildan abla 
|
|
|
|
|
|
Ben geLdim ben geLdim. 
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 28, 2006, 13:42:17 » |
|
bak bu güzel haber işte 5. soğumadan 6. için heycanlanmaya başlıcaz onun haberleriydi setten fotolar derken oh ohhhhh. çok güzel valla hem böyle olması dan emma ve rubertin ayrılmıcağı anlamına geliyor 
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 28, 2006, 13:43:15 » |
|
aaa çok şaşırdım yaaa.süper hoşuma gitti.duyduğum kadarıyla 21,11,2008 de filimde vizyona giriyor.zümrüdüankadan sonra gerisayım saati yaparız hehehe  :) 
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
danielkolik
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 28, 2006, 14:09:34 » |
|
hehehe bence harika hemen çeksinler de bizde çok meraklanmayalım  (ben melez prens için gün saymaya çoktaaaaan başladım bile bugün melez prens'e 848, zümrüdüanka yoldaşlığına 318 gün kaldı oleeeeyyyy!!!)( ya bizim sit de var mı ööle gün saya bi saat ben başka sitelerde görmüştüm ama kaldırdılar  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 29, 2006, 13:36:37 » |
|
zankanın çekimi biter bitmez mprensi çeksinler tabe ya (daa 5in çıkmasına kaç gün var 6. filmi konuşuyos  ) senaryoyuda aceleyi getirip herşeyi kırpmasınlar zaten incecik kitap 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miraçharry
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 30, 2006, 10:07:49 » |
|
ya bnce biras bekleselerdibnde beyazperdede neden ikisinide yapım aşamasında demiştim yoksa aynandamı yapıola demiştim mmmmm ama yine de yetirirlerse aferin onlara ne gusel ardarda isleris artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|