|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #60 : Aralık 05, 2007, 12:54:10 » |
|
ARkadaşlar Ben Birşey anlamadım. Voldemort zaten büyücü değilmiydi ? Bir açıklarsanız..
6. kitabı okumadın sanırım  voldemort zaten büyücü ama muggle yetimhanesinde yetiştirildiği için harry gibi sonradan öğreniyor büyücü olduğunu 
|
|
|
|
|
|
 yokum,yoksun,yok 
|
|
|
|
|
|
S@R@H
|
 |
« Yanıtla #61 : Aralık 05, 2007, 13:39:09 » |
|
ben voldi nin büyücü oldugunu öğrendiği anı görmek istiyorum açıkcası  acaba yüzünde nasıl bi ifade vardı şaşkın?? mutlu ?? daha doğrusu filmde nasıl bi ifade olucak:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sblack
|
 |
« Yanıtla #62 : Aralık 05, 2007, 13:46:57 » |
|
bn tomun kucukken yaptıgı tum pislikleri gormek istiyorumm dogumundan arklarıyla ilişkisi magarada arklarıyla yaptıgı şeylerr hogwartsadaki halii yani onun bu hale nasıl geldigini kademeli bi şekilde gormek istiyorum:S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #63 : Aralık 05, 2007, 14:14:08 » |
|
voldemort büyücüydü ama bundan dumledore söyleyince haberi oldu.Bence en güzel sahne ginny ile harry nin ayrılması
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #64 : Aralık 05, 2007, 14:37:22 » |
|
bende üç sahne merak ediyorum: 1-Cormac McLaggen ve Harry'nin Quidditch maçında didişmeleri  2-Harry'nin Giny'i öpmesi ( bu oğlan tam bir sapık  ) 3-Dumbledore'un ölüş sahnesi evet aynen bende en çok bunları merak ediorum 
|
|
|
|
|
|
True friendships never really die And family isn’t defined by blood It’s made strong by bonds that won’t break Tempered and tested by trials and pain What we are is brothers, and as such we remain Loyal to one another until the end And no matter what happens between this moment and then I shall be always thankful to have had such friends.
MOONY WORMTAIL PADFOOT PRONGS
|
|
|
|
x-MasteR
|
 |
« Yanıtla #65 : Aralık 05, 2007, 15:11:15 » |
|
Teşekkür Ederim arkadaşlar anladım. Kitabı okumaya yeni başladım. O yüzden sordum. Tekrar tşk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evalin
|
 |
« Yanıtla #66 : Aralık 06, 2007, 19:54:04 » |
|
yha haryy ginyyi ne zamn öptü :S:S özel olarak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__
|
 |
« Yanıtla #67 : Aralık 06, 2007, 20:36:17 » |
|
voldemort büyücüydü ama bundan dumledore söyleyince haberi oldu.Bence en güzel sahne ginny ile harry nin ayrılması
katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vizy
|
 |
« Yanıtla #68 : Aralık 13, 2007, 23:58:43 » |
|
harry'nin malfoy'a sectusemptra lanetini yaptığı sahne
çok pis olcak ya.... çok merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paramore
|
 |
« Yanıtla #69 : Aralık 15, 2007, 12:48:44 » |
|
bende en çok dumbinin öldüü sahneyi merak ediyorum ebi de tabi harry nin ginyi öptüü sahneyi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #70 : Aralık 15, 2007, 17:01:13 » |
|
hepsii tabekede ama : *weasley büyücü şakaları dükkanı *nı seçtm çok merak ediyorum bide hermione nin rona saldrttığı kuşları çok merak ediorm ^^
|
|
|
|
|
|
~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~ :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #71 : Aralık 15, 2007, 20:38:03 » |
|
ben draco nun olduğu bütün sahneleri merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #72 : Aralık 16, 2007, 00:05:59 » |
|
elbette dumbledorun olduğu bölüm nasıl kıydı ona ya yazık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #73 : Aralık 16, 2007, 16:39:51 » |
|
bütün sahneleri merak ediyorum ama oyumu harry ve ginnyye verdim
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #74 : Aralık 16, 2007, 20:48:07 » |
|
severus lütfen 
|
|
|
|
|
|
Darkness will be no more in the Golden Era..
|
|
|
|