|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #45 : Kasım 13, 2007, 19:00:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #46 : Kasım 15, 2007, 00:43:04 » |
|
Bu filmde en çok merak ettiğim 3 sahne var Harry nin Malfoy a sectumsemra yaptığı an Ron-Lavender sahneleri Harry nin Ginny i öptüğü an(bnc bu sahne komik olacak çünkü herkesin ortasında birden öpüşüyorlar)
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözler değil kealbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni daima gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #47 : Kasım 15, 2007, 01:29:49 » |
|
hepsini çok merak ediyorum aslında..  ama en çok snape'in dumbledore'u öldürmesini, ron-lavander ve harry-ginny yi..
|
|
|
|
|
|
Water.. Earth.. Fire.. Air..♥ Avatar: The Last Airbender ♥~ "She lied to you! She was protecting the last Waterbender." [~Katara] "But for me, it takes all the mistakes I've made up in my life, and shall them back to my face. [~Zuko]~~~ 
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #48 : Kasım 16, 2007, 05:27:35 » |
|
kesinlikle dumbledoreun öldüğü sahneyi çok merak ediyorum ama fred ve george sahneleri her filmde beni hayal kırıklığına uğrattı kitapta o kadar ön planda olan bu iki kişiyi tamamen gözardı etmeleri beni kudurtuyo ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__
|
 |
« Yanıtla #49 : Kasım 16, 2007, 05:29:50 » |
|
weasly büyücü şakaları tabi (dumledorun öldüğü sahnede çok ağlmıştım)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...
|
 |
« Yanıtla #50 : Kasım 16, 2007, 05:34:19 » |
|
Hıımm 3 sahne sanırım: Dumledore un öldüğü sahne  Severus un melez prens olduğunu açıkladığı sahne  Harry nin Dumledore a yeşil iksiri içirdiği sahne 
|
|
|
|
|
|
Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
|
|
|
|
**dan**
|
 |
« Yanıtla #51 : Kasım 16, 2007, 06:29:04 » |
|
dumbledore un öldüğü sahneyi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_özge_
Kakao

if a man hasnt found sth2die 4, he isnt fit 2 live
|
 |
« Yanıtla #52 : Kasım 19, 2007, 01:18:49 » |
|
1. olarak snape'in dumbledore'u öldürdüğü an 2. olarak da trende giderken malfoy'un harry' dövdüğü an
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
musa_cakmak219
|
 |
« Yanıtla #53 : Kasım 19, 2007, 01:45:30 » |
|
Harry ile Ginny'nin öpüştüğü sahneyi çok merak ediyorum.... 
|
|
|
|
|
|
Û-chebin. Estel anim 
|
|
|
|
serdarMan14
|
 |
« Yanıtla #54 : Kasım 21, 2007, 16:11:58 » |
|
bende üç sahne merak ediyorum: 1-Cormac McLaggen ve Harry'nin Quidditch maçında didişmeleri  2-Harry'nin Giny'i öpmesi ( bu oğlan tam bir sapık  ) 3-Dumbledore'un ölüş sahnesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #55 : Kasım 21, 2007, 17:17:27 » |
|
bende üç sahne merak ediyorum: 1-Cormac McLaggen ve Harry'nin Quidditch maçında didişmeleri  2-Harry'nin Giny'i öpmesi ( bu oğlan tam bir sapık  ) 3-Dumbledore'un ölüş sahnesi evet cormac mclaggen aklıma gelmemişti ama gerçekten komik olucak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the witch
Süt
|
 |
« Yanıtla #56 : Kasım 21, 2007, 20:34:28 » |
|
hepsini merak ediorum aslında.kitap ve film arasında gerçekten çok büyük fark oluo bazı sahnelerde.ama en etkili olanı dumbledore un ölümü. o duyguyu gerçkten hissettirirler inş.kitabın kilit noktası çünkü.off çok kötü ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baturay298
|
 |
« Yanıtla #58 : Kasım 24, 2007, 22:05:35 » |
|
snapin dumbeldoru öldürdüğü sahne ve voldemortun büyücü olduğunu öğrendiği sahne cok merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
x-MasteR
|
 |
« Yanıtla #59 : Aralık 04, 2007, 19:36:31 » |
|
ARkadaşlar Ben Birşey anlamadım. Voldemort zaten büyücü değilmiydi ? Bir açıklarsanız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|