|
alessia
|
 |
« : Ekim 07, 2007, 14:39:15 » |
|
bunlar benim en cok beklediğim sahneler(en cok fred ve george'u gormek istiyorum.inşallah filmde olurlar) sizinki hangisi?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 12, 2007, 14:00:20 Gönderen: Fantasticc »
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 07, 2007, 23:17:27 » |
|
ben voldinin büyücü olduğunu öğrendii sahne dedim ama ordakı sahnelerin hepsi olur inş çünkü hepsi beklenen sahneler ron ve lavendar i bilemicem ama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veryhp01
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 08, 2007, 16:54:13 » |
|
dumbledorenun öldüğü sahne nasıl olcak çok merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 08, 2007, 16:57:11 » |
|
he he tabi ki weasleyler  inş. o sahneyi uyduruk yapmazlar  pigme pofidikleri çok merak ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ewwruu
Şeker

MaRßl€d
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 08, 2007, 16:58:15 » |
|
hepsınıı merak ediyorum wallaa ama dumbinin olduguu sahneyii özelliklee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 09, 2007, 10:51:21 » |
|
he he tabi ki weasleyler  inş. o sahneyi uyduruk yapmazlar  pigme pofidikleri çok merak ediyorum  eet o pigme pofidikleri bende çok merak ediom nasıl yapıcaklar acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 09, 2007, 11:11:41 » |
|
Dumbledore un öldüğü sahneyi merak ediyorum en çok. bir de Weasley büyücü şakaları dükkanını
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
HarryKaaN
Süt
HarryPotterCafe
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 09, 2007, 13:04:36 » |
|
dumbledorenin oldugu sahne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 09, 2007, 17:27:24 » |
|
he he tabi ki weasleyler  inş. o sahneyi uyduruk yapmazlar  pigme pofidikleri çok merak ediyorum  evet birde filmde fred ve george u sadece orda görebilcez sanırım o yuzden bende cok istiyorum
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 09, 2007, 17:37:24 » |
|
weasley ikizlerinn olduu sahneler(tabi filmde yer alırsa  ) ..bi de vold.un olduu sahneler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emma_hermoine
Süt
Dumbledore's Army
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 09, 2007, 18:01:57 » |
|
hepsini izlemek istiorum  ama en çok dumb un öldüğü sahneyi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry potur
Süt
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 09, 2007, 18:28:20 » |
|
tabiki dumbledore'un draco ile yaptığı konuşma ve arkasından snape in onu öldürmesi. ama bu film benim için bir ilk olacak çünki diğer filmlerin kitaplarını okumamıştım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fidan_hogwarts
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 09, 2007, 20:36:45 » |
|
Ben Hagrid in Aragog u gömdüğü ardından da Slughorn la sarhoş oldukları kısımla,snape in harryyi Roonil Wazlib kitabıyla yakalandığı yer
|
|
|
|
|
|
I LOVE TOMB RAİDER
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 09, 2007, 20:38:00 » |
|
ron'a kuş sürüsünün saldırış sahnesi ve filmn sonunda hermi nin ron un kollarında ağlama sahnesi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|