|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #60 : Aralık 05, 2007, 12:54:10 » |
|
ARkadaşlar Ben Birşey anlamadım. Voldemort zaten büyücü değilmiydi ? Bir açıklarsanız..
6. kitabı okumadın sanırım  voldemort zaten büyücü ama muggle yetimhanesinde yetiştirildiği için harry gibi sonradan öğreniyor büyücü olduğunu 
|
|
|
|
|
|
 yokum,yoksun,yok 
|
|
|
|
|
|
S@R@H
|
 |
« Yanıtla #61 : Aralık 05, 2007, 13:39:09 » |
|
ben voldi nin büyücü oldugunu öğrendiği anı görmek istiyorum açıkcası  acaba yüzünde nasıl bi ifade vardı şaşkın?? mutlu ?? daha doğrusu filmde nasıl bi ifade olucak:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sblack
|
 |
« Yanıtla #62 : Aralık 05, 2007, 13:46:57 » |
|
bn tomun kucukken yaptıgı tum pislikleri gormek istiyorumm dogumundan arklarıyla ilişkisi magarada arklarıyla yaptıgı şeylerr hogwartsadaki halii yani onun bu hale nasıl geldigini kademeli bi şekilde gormek istiyorum:S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #63 : Aralık 05, 2007, 14:14:08 » |
|
voldemort büyücüydü ama bundan dumledore söyleyince haberi oldu.Bence en güzel sahne ginny ile harry nin ayrılması
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #64 : Aralık 05, 2007, 14:37:22 » |
|
bende üç sahne merak ediyorum: 1-Cormac McLaggen ve Harry'nin Quidditch maçında didişmeleri  2-Harry'nin Giny'i öpmesi ( bu oğlan tam bir sapık  ) 3-Dumbledore'un ölüş sahnesi evet aynen bende en çok bunları merak ediorum 
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
x-MasteR
|
 |
« Yanıtla #65 : Aralık 05, 2007, 15:11:15 » |
|
Teşekkür Ederim arkadaşlar anladım. Kitabı okumaya yeni başladım. O yüzden sordum. Tekrar tşk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evalin
|
 |
« Yanıtla #66 : Aralık 06, 2007, 19:54:04 » |
|
yha haryy ginyyi ne zamn öptü :S:S özel olarak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__
|
 |
« Yanıtla #67 : Aralık 06, 2007, 20:36:17 » |
|
voldemort büyücüydü ama bundan dumledore söyleyince haberi oldu.Bence en güzel sahne ginny ile harry nin ayrılması
katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vizy
|
 |
« Yanıtla #68 : Aralık 13, 2007, 23:58:43 » |
|
harry'nin malfoy'a sectusemptra lanetini yaptığı sahne
çok pis olcak ya.... çok merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paramore
|
 |
« Yanıtla #69 : Aralık 15, 2007, 12:48:44 » |
|
bende en çok dumbinin öldüü sahneyi merak ediyorum ebi de tabi harry nin ginyi öptüü sahneyi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #70 : Aralık 15, 2007, 17:01:13 » |
|
hepsii tabekede ama : *weasley büyücü şakaları dükkanı *nı seçtm çok merak ediyorum bide hermione nin rona saldrttığı kuşları çok merak ediorm ^^
|
|
|
|
|
|
~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~ :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #71 : Aralık 15, 2007, 20:38:03 » |
|
ben draco nun olduğu bütün sahneleri merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #72 : Aralık 16, 2007, 00:05:59 » |
|
elbette dumbledorun olduğu bölüm nasıl kıydı ona ya yazık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #73 : Aralık 16, 2007, 16:39:51 » |
|
bütün sahneleri merak ediyorum ama oyumu harry ve ginnyye verdim
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #74 : Aralık 16, 2007, 20:48:07 » |
|
severus lütfen 
|
|
|
|
|
|
All alone, no one cares. So much to give to you all out there. Take me now in your arms. Let me rest safe from harm.
Ohh... I want to be loved... I need to be loved... Won't somebody love me?
|
|
|
|