rupemma
Süt
|
 |
« : Mayıs 11, 2008, 15:16:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
RupEmma...... ...JacKate
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 11, 2008, 15:29:00 » |
|
Bu başlık açılmıştı yahu Örmesini bilenler alıp örmeliler bence  Ben bilmediğim için almama gerek yok ya da sırf resimlerine bakmak için alırım 
|
|
|
|
|
|
~ Twilight ~
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 11, 2008, 15:32:23 » |
|
Tonksunki rengarenk  ben örmesini biliyorum buraya gelirse alırım valla
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2008, 21:56:05 Gönderen: Madeleine »
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
rupemma
Süt
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 11, 2008, 15:34:58 » |
|
Bu başlık açılmıştı yahu Örmesini bilenler alıp örmeliler bence  Ben bilmediğim için almama gerek yok ya da sırf resimlerine bakmak için alırım  o eski resimler bunlar yenileri. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2008, 15:36:13 Gönderen: rupemma »
|
|
RupEmma...... ...JacKate
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 11, 2008, 16:07:38 » |
|
Bu başlık açılmıştı yahu Örmesini bilenler alıp örmeliler bence  Ben bilmediğim için almama gerek yok ya da sırf resimlerine bakmak için alırım  o eski resimler bunlar yenileri.  Fakat ayni baslik altinda birlestirilebilir  Tonks'un saclar bir acaip olmus 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 11, 2008, 16:14:07 » |
|
Bu başlık açılmıştı yahu Örmesini bilenler alıp örmeliler bence  Ben bilmediğim için almama gerek yok ya da sırf resimlerine bakmak için alırım  o eski resimler bunlar yenileri.  Fakat ayni baslik altinda birlestirilebilir  Tonks'un saclar bir acaip olmus  aynen nevraya katılıyorum saçlar falan yakıyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rupemma
Süt
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 11, 2008, 20:36:50 » |
|
Bu başlık açılmıştı yahu Örmesini bilenler alıp örmeliler bence  Ben bilmediğim için almama gerek yok ya da sırf resimlerine bakmak için alırım  o eski resimler bunlar yenileri.  Fakat ayni baslik altinda birlestirilebilir  Tonks'un saclar bir acaip olmus  ewt cnm bende ilk başta ööle düşünmüştüm ama o başlığın ismi bu resimdeki beyaz saçlı kişi kim? bu resimlerle başlığın alakası olmayacağını düşündüm.
|
|
|
|
|
|
RupEmma...... ...JacKate
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 14, 2008, 17:42:54 » |
|
Resmi olarak daha çok resim yayımlasalar iyi olacak. Haber için sağol.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 16, 2008, 17:14:57 » |
|
Malfoy'un bir gözü morarmış mı yoksa bana mı öyle geldi  ??
|
|
|
|
|
|
Tvilaylay lomm 
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 16, 2008, 17:20:58 » |
|
anaaa bu resimler Türkiye'den mi acaba + bunları örünce ne deseni çıkıyor :-whp ise hemen alırım 5-6 tane 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
|
|
armo
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 17, 2008, 13:42:54 » |
|
yakından görmek iyi oldu
|
|
|
|
|
|
hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 18, 2008, 19:59:52 » |
|
bunları örünce hp deseni çıkıyormudur?çıkıorsa bunların nerede satıldığını bilen var mı.Anneme ördürürüm ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 18, 2008, 21:51:50 » |
|
Bence de en iyisi anneye ördürmek:d
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 19, 2008, 19:20:34 Gönderen: hermioneda »
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|