Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 20, 2008, 12:35:59  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 6. film 21 Kasım 2008'de  (Okunma Sayısı 774 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
radceliffe
--..-- dél!f --..--
Krema

hayata gülümse..!?

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ağustos 12, 2006, 12:22:17 »

olamaz yaaa danın seriyi bırakmasını hiç istemiyoruz o bırakıncada izlicez belki ama zevki çıkmıcak..!?

... hep birşeyle içinde kaybolduk sessizce, tükendi umutlar yaşanmadan gizlice ...
gelecek güzel günlere gebeydi kürtaj ettiler !
 ... neden konuşmadın benimle, neden gitmedin vakitlice, neden durdun öylece ...
siliyorum bütün hatıraları ardımda bisürü '' belki '' '' acaba '' bir okadarda '' keşke '' bırakarak !!
... hani zaman herşeye ilaç ya yalanmış hani aşklar hep gelip geçer ya kalırmış ...
düşlerde kal ..!
...mutluluk bile acı  veriyor çünkü sonu var biliyorum ...
herşey hakkında hiçbişey !!
... bazı şeyler yaşanmamalı, kalmalı öyle ...
bitti die üzülme, yaşandı die sevin !!
... bi sahne war aklımda oyuncular sanki biziz !!
yaşamak isediğimiz hayat, yaşadığımız hayat, yaşamamız istenilen hayatın toplamında ortaya karışık bir hayat çıkartıyoruz kendimize !!
... aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı mesela keşke bukadr büyük sewdirmeseydin kendini ...
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 6. film 21 Kasım 2008'de
« Eklendi: Temmuz 20, 2008, 12:35:59 »

eylem-daniel
Emy
Telve

.::THE LOST.::.

eylemsayin@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ağustos 12, 2006, 13:01:08 »

hayır yaaaaaaaaaaaaaaaa.bu olamaz wb gercekten başına taşmı düştü böyle birşey olamaz .harry'nin dan'in yerini kimse dolduramaz 4 tane flime emeyi var dan'e   hakaret gibi bişi bu yaaa.oyunculuğuna kimse söz edemez.yani ben öyle düşünüyorum.arkadaşlarıma katılıyorum.cedric'in ölüm sahnesindeki harry'nin hali gözlerimin önünde .gercektende oyunculuğuyla beni sanki kendi yerine koyuyor.wb böyle bir hata yapmamalı.

.:EVANESCENCE:.
Bring me to life&My immortal

KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI
FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ağustos 12, 2006, 13:04:10 »

asla benim dan im rupert ım yada emma m değişemez hayır buna izin vermiyorum evet yaşları çok büyük olabilir ama çok abest olmaz ki sanki o yaştaki karakterleri hep o yaştaki insanlar oynuyo
ayrıca tipleri kişilikleri bukadar karakterleriyle aynı olan insanları nerden bulucaklar

Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..

Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...

Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!

!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!
BilgeNazz
G.N.C
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Ağustos 12, 2006, 15:20:42 »

asla benim dan im rupert ım yada emma m değişemez hayır buna izin vermiyorum evet yaşları çok büyük olabilir ama çok abest olmaz ki sanki o yaştaki karakterleri hep o yaştaki insanlar oynuyo
ayrıca tipleri kişilikleri bukadar karakterleriyle aynı olan insanları nerden bulucaklar
ewet yani değişmesin oyuncularr

кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяı

Eylül yıldızları gibi
Benden çok, uzağa yakın
Ve
Eylülün yaz sonuna gelişi gibi,
O cananın gelişi;
Ömrümün sonuna yakın...
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ağustos 14, 2006, 03:30:06 »

lunatic sen benim gönderdiğim haberlere başka yerlerden alınmış diyorsun ama ben sana bişey sorcam yeni gönderdiğin haberlerin hepsi seherbaz com da çıkıyobunun senin haberlerinle bi ilgisi var mı ayrıca o haberin daha önce çıktığını da bilmiyordum

çünkü ben hepsini oradan çalıyorum canım. yabancı dil bilmem, Harry Potter'dan anlamam, böyle çalıp çırpıp site idare ediyorum işte... sen seherbaz.com'a gir ve bir daha çıkma...
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ağustos 14, 2006, 03:33:16 »

rottentomatoes.comdaki forumlarda bu haberi okudum ve şok oldum:

I just read a blurb from VideoETA that Frankie Muniz is to take over as Harry Potter in the 5th film. Here's the text...
"Warner Bros. announced today that beginning with Harry Potter and the Order of the Phoenix they will replace Daniel Radcliffe with American actor Frankie Muniz in the lead role of Harry Potter.

According to spokesperson, "After watching dailies from Harry Potter and the Goblet of Fire, it became evident that Mr. Radcliffe did not have the emotional range necessary to properly portray Harry in the last three movies, which are quite darker in tone." The final casting of Muniz was made after taking into consideration the input from author J.K. Rowling, who happens to be a big 'Malcolm in the Middle' fan.

Harry Potter and the Goblet of Fire has wrapped principal photography and is set for a November 18, 2005 theatrical release. Harry Potter and the Order of the Phoenix will begin filming early next year for a late 2006 release. The sixth book, Harry Potter and the Half Blood Prince, is due on July 16, 2005. "

ateş kadehinde danin duygusal sahneleri iyi oynayamadığı için frankieyi oynatacaklarmış.bence dan o sahnelerde çok iyiydi nasıl böyle bir düşünmüşler ilginç.ayrıca frankie çok itici biri sırf onun yüzünden diziyi bile seyretmiyorum.

reklamdır yahu.. altın yumurtlayan tavuğu (pardon horozu) niye kessinler. her filmden önce aynı dedikodular çıkıyor heyecan olsun diye... oyuncuların değişmeyeceği belli bişey....
Aragonaise
HPCafe'de 1. yılım :D:D:D
Sert Espresso

24.06.07

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #21 : Ağustos 14, 2006, 03:36:12 »

değişmez ya.bence değişmez.zor bişe herkes tanımış onları fanları fln olmuş.veletler de istemez bunu.iyi para kırdılar bu işten.

The Show Must Go On Mr. Mercury...
zeynikey
Demleme Çay

EJDERHA SÜVARİSİ

zeyni-key@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #22 : Ağustos 14, 2006, 15:26:45 »

benim ingilterede stüdyoların yanında oturan bi arkadaşım var o demişti 5. filmi çekmeyi bitirmişler 6. ya başlamışlar diye kışın gidicem yanına o zaman son durumu size aktarırım

klüpler kısmında eragon ve diğer ejderha içerikli hikayeler için klüp açıldı...
EJDERHA SÜVARİSİ
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ağustos 14, 2006, 15:29:52 »

benim ingilterede stüdyoların yanında oturan bi arkadaşım var o demişti 5. filmi çekmeyi bitirmişler 6. ya başlamışlar diye kışın gidicem yanına o zaman son durumu size aktarırım

daha 5.filmin çekimleri bitmedi diye açıklama yaptılar  bakanlık'taki sahneler çekilmemiş ve 6.filmede başlayamazlar henüz daha 1 tane oyuncunun bile 6.filmde olup olmayacağı kesin değil.ayrıca arkadaşın stüdyoların yanında nasıl oturabilir ben pek anlamadım doğrusu Kararsız yanlış anlama ama senin arkadaş uçmuş biraz  Kararsız

miraçharry
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : Ağustos 14, 2006, 18:17:32 »

of flagman yakındamı çok ii ya bu yıllar bayağı bi hızlılarrrrr
Eldalote
Kalihora
Demleme Çay

remember the runes and remember the light...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Ağustos 14, 2006, 22:32:54 »

mls hp'ye katılıyoruM.Zeynikey bence de senin arkadaş biraz uçmuş.ayrıca dan gitmesin ya sonuna kadar oynasın 2 yaş farkten hiç bişi olmaz.

would you believe in a night like this?
a night like this, when visions come true...

snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Kasım 10, 2007, 00:23:05 »

zay cıktı bıle ne bir yılı yaw  Şaşırmış
mp cıkmasına daa cooookkk var  Üzgün nası fragman cok yakında oluy?  Şaşırmış  Şaşırmış

EniyiBilen
Şeker
**

TaskoMnyakOldumBea..

neo5595@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : Kasım 10, 2007, 14:04:01 »

olabilirr Kahkaha

Brughtofthegreeneyeschildrenforyou
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: