|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #31 : Temmuz 01, 2006, 17:00:25 » |
|
evet olan oldu zaten zihinbend alcaına daha faydalı bişiler örensin
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
harrysdream
bn senn fısıltılarını duyabiliorm,ama sn bnm çığlıklarmı bile duyamıosun../kurtarılamıcak kadar kayıp mıyım:(
Krema

г&ђг รђเקקєгร ๒คşкคภı
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 09, 2006, 00:15:35 » |
|
bence mcgonagall olur büyük ihtimal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #33 : Temmuz 10, 2006, 10:07:14 » |
|
evet büyük bi ihtimal o olur
|
|
|
|
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 10, 2006, 10:12:14 » |
|
ya bence müdür adayları düello yapsın en son canlı kalmayı başaran yeni müdür olsun..  Öeh gla ya  Yeni bakıyorum başlığa da o ne biçim yorumdur Bence kitabın sonuna kadar Hogwarts açılmayacak. Sonunda bütün olaylar bittikten voldi ve bizimkilerden biri öldükten sonra Hogwarts tekrar açılacak. Tabii o zamanlarda hayatta kalmayı başarmış ( pek emin değilim  ) birileri varsa onlardan biri müdür olacaktır. Onun dışında Rowlingin " Ben gidince HP nin devamı olmayacak!" dediğini göz önüne alırsam, Hogwarts ın yerle bir olup üzerinde ölüm yiyen ambleminin sallandığını hayal etmek pekde zor değil. Şöyle birşeyde yapabilir : Bütün Sihir camiyasındaki okulları patlatır. Günümüz dünyasına bir geçiş yapar. Herkes muggle olur. İçinde sihir ateşi yananlarda mugglelar ile evlenince bu ateş en az'a iner. Yarımkanlar çoğaldıkça sihir biter ve günümüze geliriz
|
|
|
|
|
|
Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.
Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.
Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.
Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.
Uyurken neden hala yaşıyorum ?
Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
|
|
|
|
Daeron
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 10, 2006, 10:51:14 » |
|
yaaa hatta atalarımız büyücü die geçiniriz sonra bi adadan sayıları nerdeyse hiç denecek kadar kalmış bir avuç büyücü gelir ataları büyücü olan mugglelarla evlenirler sihir yeniden başlar oohh ne güzel yaw bayıldım buna.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 11, 2006, 00:23:54 » |
|
Tabii ki de yeni müdür McGonagall olur...
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim...
|
|
|
|
atakan-135
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 15, 2006, 16:35:31 » |
|
bence yeni müdür Minerva olmalı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 18, 2006, 22:06:49 » |
|
dumbledore dan sora en iyi müdür kesinlikle McGonagall . sadece birazcık fazla disiplin olur o kadar 
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
gözde_red
AFFeT NeFReT eTTiM SenDeN...!!! / Kahve Bahane...
Krema

...PRıSoN ßReaK...! / ...!!! I LoVe YoU RED ...!!!
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 26, 2006, 00:17:07 » |
|
okul açılırsa mcgonagall olsun ama açılmassa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mert gökduman
|
 |
« Yanıtla #41 : Mart 30, 2007, 13:52:41 » |
|
çok karmaşık çok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lord_draco
Süt
|
 |
« Yanıtla #42 : Kasım 06, 2007, 02:31:23 » |
|
bnce kesin snape olacak ne derseniz diiin!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|