aybuke_red
Şeker

~ LoSt hAsTasI ~
|
 |
« Yanıtla #75 : Şubat 16, 2006, 14:45:24 » |
|
Ama ben de katılıyorum  Yani çocukluğuna bakın adamın yahu  Ruh hastası olduğu apaçık ortada... Dumbledore bunağı bunu da göremeyip tedavi ettirmemiş o çocuğu sonra Voldi olmuş... Kimse de bana yetimhanede büyüdü ama masalını savunmasın  Yetimhanede büyüyen her çocuk kötü ruhlu olsaydı yanmıştık.. Çevre faktöründen önce seçimler önemlidir. Tom da kötüyü seçti  Ve yakışıklılığına gelince.. Benim okulda böyle arkadaşım olacak Notre Dame'ın kamburuyla yan yana dursa kambur dünya yakışıklısı gelir onun yanında... Alakasız bir lafla bitireyim  Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa  bencede ya tom o kadar yakışıklı diil dierlerinn yannda (bnm şahsi fikrim arkadaslar)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #76 : Temmuz 23, 2006, 14:47:40 » |
|
şimdi düşünüyorum da gerçekten çok yakışıklı bir tip.jk öyle tasvir ediyor ki zaten kayıtsız kalınmaması mümkün değil.ama önemli olan iç güzellik.Gençken falan çok karizmatik yaw 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
Miss. Granger
Şeker

Don't want your hand this time,I'll save myself...
|
 |
« Yanıtla #77 : Temmuz 23, 2006, 14:50:15 » |
|
gençken çok karizmatik de(sırlar odasındaki hali), sonradan bozuldu...
|
|
|
|
|
|
  R/Hr Shipper/ D.O FAN CLUB/ Mantığın Efendisindeniz./ Anti-KaraNlık LorD/ Evanescence Fan Club/ Rock Club/Metal Club / Harry Fan Club
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #78 : Temmuz 23, 2006, 15:42:18 » |
|
gençken çok karizmatik de(sırlar odasındaki hali), sonradan bozuldu...
benm lord um bozulmadı o her zaman yakışıklı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözde_red
AFFeT NeFReT eTTiM SenDeN...!!! / Kahve Bahane...
Krema

...PRıSoN ßReaK...! / ...!!! I LoVe YoU RED ...!!!
|
 |
« Yanıtla #79 : Temmuz 25, 2006, 23:26:33 » |
|
Ama ben de katılıyorum  Yani çocukluğuna bakın adamın yahu  Ruh hastası olduğu apaçık ortada... Dumbledore bunağı bunu da göremeyip tedavi ettirmemiş o çocuğu sonra Voldi olmuş... Kimse de bana yetimhanede büyüdü ama masalını savunmasın  Yetimhanede büyüyen her çocuk kötü ruhlu olsaydı yanmıştık.. Çevre faktöründen önce seçimler önemlidir. Tom da kötüyü seçti  Ve yakışıklılığına gelince.. Benim okulda böyle arkadaşım olacak Notre Dame'ın kamburuyla yan yana dursa kambur dünya yakışıklısı gelir onun yanında... Alakasız bir lafla bitireyim  Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa  haklısın sana katılıorum gzllik geçiçi işte şimdi ne halde öldür öldür sen daha insanalar dayanamıorum artık SALAK VOLDEMORT...ohhh rahatladım walla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #80 : Ağustos 01, 2006, 22:21:23 » |
|
altıncı filmle ilgili en büyük beklentim tom riddle'ın gençliğini yine christian coulson'un canlandırması süper olmuştu yani 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #81 : Ağustos 05, 2006, 00:26:09 » |
|
Christian Coulson acayip karizma ya  Ama biraz yaşlı değil mi...1978 doğumluymuş.Üniversiteyi birincilikle bitirmiş yav...Karizma yani  Voldi de sorunlu biri işte...Voldiciler kızmasın ama inşallah ölür...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginny weasly
kara kartalllll
Kakao

|
 |
« Yanıtla #82 : Ağustos 13, 2006, 21:47:30 » |
|
ya sevmedim hiç bi zmn çocukluunu da büyüklüünü de .zaten hagridin atılmasına sebep oldu yani bi neden yok sevmem için
ben onun yetimhanedeki hlini çok merak edyorum yaw ama adamın içi iyi değilse dışı on para etmez
|
|
|
|
|
|
 harry&ginny fun club[img]
|
|
|
|
halfbloodprincess
|
 |
« Yanıtla #83 : Ağustos 26, 2006, 18:39:52 » |
|
ya bnce çocukluğunu çok ii yansıtmış bakışında bi psikopatlık varmş daa o zamandan belliymiş nolcağı
|
|
|
|
|
|
çapulcular fan club sirius fan club mor ve ötesi fan club
|
|
|
|
lavinia
|
 |
« Yanıtla #84 : Eylül 12, 2006, 15:59:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #85 : Eylül 12, 2006, 16:02:33 » |
|
duygu ve düşüncelerime tercüman oldun o herzaman büyük bir lord olarak kalacak.(ne de olsa benm lordum  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #86 : Ocak 05, 2007, 18:29:16 » |
|
Sırlar Odası'nı ilk okuduğumda oluşan Tom Marvoldo Reddle hayranlığı bend o günden bu güne büyüdü. En sevdiğim karaketlerden biri açıkçası 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 08, 2008, 18:32:05 Gönderen: Hasta Siempre »
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|