Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 01:47:19  

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Snape'in "Ödlek" kelimesine tepkisi  (Okunma Sayısı 1341 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
seboist
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Eylül 16, 2006, 22:39:27 »

snape  gibi  birine  ödlek  diyeceksin  o da  sana  sinirlenmeyecek.geçmişinde  kimsenin  sevmediği, hep  dalga geçilen  ve  olanlara  inat  çok  iyi  bir  büyücü  olan  birine  ödlek  diyeceksin  o da  sana  sinirlenmeyecek.kim  kendine  nefret  ettiği  biri  tarafından  ödlek  dense  sinirlenir  kaldı  böyle  biri.
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 18:15:21 Gönderen: caerid lock » Logged
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Snape'in "Ödlek" kelimesine tepkisi
« Eklendi: Temmuz 25, 2008, 01:47:19 »

Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Eylül 16, 2006, 22:46:49 »

hmm.. eet bu bnmde dikkatimi çekn konulardn bri ama böle bi başıl vrdı sanırsam  Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 18:15:32 Gönderen: caerid lock » Logged

tonks
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Eylül 18, 2006, 21:34:07 »

bence sinirlenmesinin nedeni ona ödlek demesi falan değil sinirlenmesinin nedeni "beni de öldür onu öldürdüğün gibi" demesi çılgına dönüyor çünkü aslında dumbiyi öldürmek istemedi bunu yapmasını dumbi ondan zorla istedi
harry de bişi bilmediği ve ödlek dediği için sinirlenio çünkü yaptıı ödlek denilecek bişi değil
(tabi bu yorumu dumbininölme meselesinin plan olduunu düşündüüm için böle yapıorum)
evet aynen.
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 18:15:47 Gönderen: caerid lock » Logged

Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Ocak 05, 2007, 18:47:35 »

ben eğer bu dumby nin ölmesi aslında ölüm diil bir oyunsa haksız yer ödlek denmesine kızmıstır weya jameslerden nefret ettiği için we jamesi ödlek olarak gördüğü için onun oğlunun ona öle demesine kızmstır
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 18:16:20 Gönderen: caerid lock » Logged

Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız...
                                                                                                                       ~Tyler Durden ' Fight Club - Dövüş Klubü
Liz Fire
Süt
*

to be or not to be...That's the question!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Ocak 30, 2007, 17:47:04 »

bence çok güzel bir noktaya parmak basmışsın Snape gerçekten de bu laftan büyük bir acı çekiyor ve bu James le ilgili yani geçmişiyle ve 7. kitapta bununla ilgili birşey olcak.Yani öle küçük bir ayrıntı veya Bi takıntı fAlan deiL benCe çünkü 5. kiTapta bu konuDa bir çok Şey verilDi.
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 18:16:35 Gönderen: caerid lock » Logged

anti cho_chang
ѕѕєα
Has Türk Kahvesi

нαкℓı öƒкє ¢αηıмı уαкмαz!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Ocak 31, 2007, 23:50:44 »

bence çapulcular ona sümsükus vs dediklerinin yanında ödlek de demiş olabilirler. bundan dolayı öfkelenmiş olabilir. "james de bana ödlek dedi şimdi oğluda bana ödlek dio" die düşünmüş ve böle bi tepki vermiş olabilir. Gözlerini Deviren

sana katılıorum damlacım öledir bencede
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 18:16:47 Gönderen: caerid lock » Logged

gєяçєктєη кαѕт єтмєη gєяєк...gєяçєктєη α¢ı νєямєуι ιѕтємєη gєяєк...
snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Şubat 07, 2008, 23:29:59 »

anamm side herşeyden bişey çıkartmışınızda haberim yokmuş Kahkaha bilseydim gereken cevabı önceden atardım Kahkaha

Discovery
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Nisan 17, 2008, 18:41:04 »

snape  gibi  birine  ödlek  diyeceksin  o da  sana  sinirlenmeyecek.geçmişinde  kimsenin  sevmediği, hep  dalga geçilen  ve  olanlara  inat  çok  iyi  bir  büyücü  olan  birine  ödlek  diyeceksin  o da  sana  sinirlenmeyecek.kim  kendine  nefret  ettiği  biri  tarafından  ödlek  dense  sinirlenir  kaldı  böyle  biri.
ewt kesinlklee

snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Nisan 19, 2008, 10:01:02 »

ewt kesinlklee
Ah evet, ben de seboist'e katılıyorum Alkış

bezroko
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #39 : Mayıs 19, 2008, 19:43:08 »

snape 'e bi kaç kez ödlek dendi. 7. kitapta minerva, 6 da harry tabi geçmişte çapulcular demiş olabilir. vs vs. şuan aklıma gelmiyor.Farkındaysanız zümrüdüanka yoldaşlığındaki en cesur kişilerden biri snape. en tehlikeli işi o yapıyor. gerçekten birçok açıdan cesaret gerektiriyor üstüne üstlük kimse bunu bilmiyor. mesela zümrüdüanka yoldaşlıında harryle snape arasında bi konuşma geçmişti snape harrye "zihnebend öğrenmek zorundasın voldiden aldığın bilgiler işe yaramış olabilir ama bu senin işin değil" gibisinden birşey demişti harryde "ewt efendim bu sizin işiniz" demişti ve hiç beklemediği halde snape gözleri parlayarak  ewt potter bu bnm işim demişti. işinin ne olduğu anlaşılınca çok sewinmişti çünkü böyle tehlikeli birşey yapmasına rağmen kimse onu takdir etmiyor üztüne birde ÖDLEK diyorlardı. bu yüzden kızması çok doğal
Discovery
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Mayıs 20, 2008, 21:19:56 »

ewt çapulcular da söylemiş olabilir Kahkaha

snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Mayıs 21, 2008, 16:04:47 »

snape 'e bi kaç kez ödlek dendi. 7. kitapta minerva, 6 da harry tabi geçmişte çapulcular demiş olabilir. vs vs. şuan aklıma gelmiyor.Farkındaysanız zümrüdüanka yoldaşlığındaki en cesur kişilerden biri snape. en tehlikeli işi o yapıyor. gerçekten birçok açıdan cesaret gerektiriyor üstüne üstlük kimse bunu bilmiyor. mesela zümrüdüanka yoldaşlıında harryle snape arasında bi konuşma geçmişti snape harrye "zihnebend öğrenmek zorundasın voldiden aldığın bilgiler işe yaramış olabilir ama bu senin işin değil" gibisinden birşey demişti harryde "ewt efendim bu sizin işiniz" demişti ve hiç beklemediği halde snape gözleri parlayarak  ewt potter bu bnm işim demişti. işinin ne olduğu anlaşılınca çok sewinmişti çünkü böyle tehlikeli birşey yapmasına rağmen kimse onu takdir etmiyor üztüne birde ÖDLEK diyorlardı. bu yüzden kızması çok doğal

oyyy, kessinlikle katılıyorum demekten başka bişi gelmiyor aklıma Gülümseyen

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: