seboist
Süt
|
 |
« Yanıtla #30 : Eylül 16, 2006, 22:39:27 » |
|
snape gibi birine ödlek diyeceksin o da sana sinirlenmeyecek.geçmişinde kimsenin sevmediği, hep dalga geçilen ve olanlara inat çok iyi bir büyücü olan birine ödlek diyeceksin o da sana sinirlenmeyecek.kim kendine nefret ettiği biri tarafından ödlek dense sinirlenir kaldı böyle biri.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 18:15:21 Gönderen: caerid lock »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tonks
|
 |
« Yanıtla #32 : Eylül 18, 2006, 21:34:07 » |
|
bence sinirlenmesinin nedeni ona ödlek demesi falan değil sinirlenmesinin nedeni "beni de öldür onu öldürdüğün gibi" demesi çılgına dönüyor çünkü aslında dumbiyi öldürmek istemedi bunu yapmasını dumbi ondan zorla istedi harry de bişi bilmediği ve ödlek dediği için sinirlenio çünkü yaptıı ödlek denilecek bişi değil (tabi bu yorumu dumbininölme meselesinin plan olduunu düşündüüm için böle yapıorum)
evet aynen.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 18:15:47 Gönderen: caerid lock »
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #33 : Ocak 05, 2007, 18:47:35 » |
|
ben eğer bu dumby nin ölmesi aslında ölüm diil bir oyunsa haksız yer ödlek denmesine kızmıstır weya jameslerden nefret ettiği için we jamesi ödlek olarak gördüğü için onun oğlunun ona öle demesine kızmstır
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 18:16:20 Gönderen: caerid lock »
|
|
Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız... ~Tyler Durden ' Fight Club - Dövüş Klubü
|
|
|
Liz Fire
Süt
to be or not to be...That's the question!
|
 |
« Yanıtla #34 : Ocak 30, 2007, 17:47:04 » |
|
bence çok güzel bir noktaya parmak basmışsın Snape gerçekten de bu laftan büyük bir acı çekiyor ve bu James le ilgili yani geçmişiyle ve 7. kitapta bununla ilgili birşey olcak.Yani öle küçük bir ayrıntı veya Bi takıntı fAlan deiL benCe çünkü 5. kiTapta bu konuDa bir çok Şey verilDi.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 18:16:35 Gönderen: caerid lock »
|
|
|
|
|
|
anti cho_chang
|
 |
« Yanıtla #35 : Ocak 31, 2007, 23:50:44 » |
|
bence çapulcular ona sümsükus vs dediklerinin yanında ödlek de demiş olabilirler. bundan dolayı öfkelenmiş olabilir. "james de bana ödlek dedi şimdi oğluda bana ödlek dio" die düşünmüş ve böle bi tepki vermiş olabilir.  sana katılıorum damlacım öledir bencede
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 18:16:47 Gönderen: caerid lock »
|
|
gєяçєктєη кαѕт єтмєη gєяєк...gєяçєктєη α¢ı νєямєуι ιѕтємєη gєяєк...
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #36 : Şubat 07, 2008, 23:29:59 » |
|
anamm side herşeyden bişey çıkartmışınızda haberim yokmuş  bilseydim gereken cevabı önceden atardım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #37 : Nisan 17, 2008, 18:41:04 » |
|
snape gibi birine ödlek diyeceksin o da sana sinirlenmeyecek.geçmişinde kimsenin sevmediği, hep dalga geçilen ve olanlara inat çok iyi bir büyücü olan birine ödlek diyeceksin o da sana sinirlenmeyecek.kim kendine nefret ettiği biri tarafından ödlek dense sinirlenir kaldı böyle biri.
ewt kesinlklee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #38 : Nisan 19, 2008, 10:01:02 » |
|
ewt kesinlklee Ah evet, ben de seboist'e katılıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 19, 2008, 19:43:08 » |
|
snape 'e bi kaç kez ödlek dendi. 7. kitapta minerva, 6 da harry tabi geçmişte çapulcular demiş olabilir. vs vs. şuan aklıma gelmiyor.Farkındaysanız zümrüdüanka yoldaşlığındaki en cesur kişilerden biri snape. en tehlikeli işi o yapıyor. gerçekten birçok açıdan cesaret gerektiriyor üstüne üstlük kimse bunu bilmiyor. mesela zümrüdüanka yoldaşlıında harryle snape arasında bi konuşma geçmişti snape harrye "zihnebend öğrenmek zorundasın voldiden aldığın bilgiler işe yaramış olabilir ama bu senin işin değil" gibisinden birşey demişti harryde "ewt efendim bu sizin işiniz" demişti ve hiç beklemediği halde snape gözleri parlayarak ewt potter bu bnm işim demişti. işinin ne olduğu anlaşılınca çok sewinmişti çünkü böyle tehlikeli birşey yapmasına rağmen kimse onu takdir etmiyor üztüne birde ÖDLEK diyorlardı. bu yüzden kızması çok doğal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 20, 2008, 21:19:56 » |
|
ewt çapulcular da söylemiş olabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 21, 2008, 16:04:47 » |
|
snape 'e bi kaç kez ödlek dendi. 7. kitapta minerva, 6 da harry tabi geçmişte çapulcular demiş olabilir. vs vs. şuan aklıma gelmiyor.Farkındaysanız zümrüdüanka yoldaşlığındaki en cesur kişilerden biri snape. en tehlikeli işi o yapıyor. gerçekten birçok açıdan cesaret gerektiriyor üstüne üstlük kimse bunu bilmiyor. mesela zümrüdüanka yoldaşlıında harryle snape arasında bi konuşma geçmişti snape harrye "zihnebend öğrenmek zorundasın voldiden aldığın bilgiler işe yaramış olabilir ama bu senin işin değil" gibisinden birşey demişti harryde "ewt efendim bu sizin işiniz" demişti ve hiç beklemediği halde snape gözleri parlayarak ewt potter bu bnm işim demişti. işinin ne olduğu anlaşılınca çok sewinmişti çünkü böyle tehlikeli birşey yapmasına rağmen kimse onu takdir etmiyor üztüne birde ÖDLEK diyorlardı. bu yüzden kızması çok doğal
oyyy, kessinlikle katılıyorum demekten başka bişi gelmiyor aklıma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|