Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 01:43:22  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Regulus Black avcı değil avmıydı?  (Okunma Sayısı 388 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
_RickMaNiaC_
Krema

SnaPe'i sEveLiM SevMeYeNLerE SevDiReLiM...=)

yamursh@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« : Haziran 22, 2006, 20:48:30 »

dün bu fikrimi başka bir konunun altında yazmıştım sonradan yazdıqım konuyla çokta alakası olmadıqını ve yeni bir konuda olmayı hakettiğini farkettim Göz Kırpan

aklıma bir fikir qeldi aslında qözümü açacak halim yok ama Kararsız  yeni bir fikir şimdi önce şafak abinin teorisinden alıntı yapıcam..

#1: Riddle Günlüğü – Mızmız Myrtle
Bu günlüğü yaratmak için kullanılan cinayetin Myrtle olduğuna inanmamın sebebi şu: Dumbledore, Voldemort’un hem cinayetleri hem de Horcrux olacak objeyi kendisi için anlam ifade eden şeyler arasından seçtiğini söylemişti. Ve Myrtle, Riddle’ın ilk cinayeti.

#2: Slytherin’in Yüzüğü – Baba Riddle

#3: Madalyon – ?

#4: Hufflepuff’ın Kupası –
Hepzibah Smith’in bu Horcrux için öldürülmüş olması, kendisinin Hufflepuff’ın soyundan geliyor olması nedeniyle son derece anlamlı.

#5: Ne kullanılan objeyi biliyoruz, ne de cinayeti. Bir tahmin yürütmeyeceğim

#6: Nagini – Bertha Jorkins
Bunun nedeni ise şu: Voldemort, daha Ateş Kadehi’nin ilk sayfalarında bile Nagini üzerinde büyük bir hakimiyete sahip. Ve bu Frank Bryce gelmeden önce de böyle. O sırada öldürdüğünü bildiğimiz tek kişi Bertha Jorkins. Ama burada biraz kuşkuluyum. Voldemort o zayıf haliyle bir Horcrux yapmayı nasıl becerdi?

Şimdi madalyon için regulus black öldürüldü diyelim,horcrux yapmak için regulusu kullandı..horcrux yapılırken yaşam enerjisinin emilmesi qerekiyordu belkide ve dumb sıvıyı içtiqinde aslında regulusun bazı anılarını yaşamış qibi oldu..(bknz dumbun sayıklaması)
bu hortkuluk avcısı artık herkimse her parçaladıqı horcruxtan sonra kaqıda voldynin o horcruxu yapmak için öldürdüqü kişinin adının baş harflerini yazıyordu..yani bi nevi ölen kişinin intikamını alıyordu..yani yaptıqı eylemi ölen kişiye adıyordu hortkuluk avcısı..yani belki  Hufflepuff’ın kupasını yokketseydi altına HS..(Hepzibah Smith)yazacaktı...aslında bu fikir şimdi aklıma qeldi üzerinde çok düşünmedim.. Göz Kırpan Cool Sırıtan

yani voldemort madalyon horcruxu yaparken requlus blacki öldürmüş olabilirmi?yani regulus düşündüqümüz qibi avcı olmayabilir,sonuçta eqer requlus öldüyse ölmüştür.. Dil Çıkaran yani ölümyiyenler öldürdükten sonra kontrol etmişlerdir mutlaka regulusu..ve bizim hortkuluk avcısı her yokettiği horcruxtan sonra altına o horcrux için öldürülen kişinin baş harflerini yazıyordu belkide..(tam korku filmlerine yakışacak türden bi hareket Dil Çıkaran )
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Regulus Black avcı değil avmıydı?
« Eklendi: Temmuz 25, 2008, 01:43:22 »

ölümperisi
Şeker
**

AŞK ÇIPLAK AYAKLA ATEŞE GİRMEKTİR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2006, 18:30:12 »

acayip dercede güzel bi teori baya bi mantıklı da geliyo eğer bazı yelerde tam sonuca varabilseydin bi+alırdın ama neyse
Hepzibah Smith kimdi unutmuşum bana ö m ile cvp verebilirsen sevinirim
ayrıca Dumb'un sayıklaması bana göre öğrencilerinin öldürülürken söyleyeceği sözler sayıklamalarının tekindede sanırım'yo o olmasın o olmasın onun yerine beni öldür' gibi bişey vardı işte orda da Harry'den bahsediyodu
sanrım Dumb Vold'un ilk cinayetinin babası olduğunu söylüyosu

LUNA LOWEGOOD: SEN HARRY POTTER'SIN
HARRY: BİLİYORUM
Earwen
jules.
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : Haziran 30, 2006, 22:42:41 »

şimdi bi dk Kahkaha
ben anlamadım bunu Kahkaha
bi daa kısaca özet geçsen yaamurcum Dil Çıkaran

Hello?
Is there anybody in there?
Just nod if you can hear me.
Is there anyone at home?
Come on, now,
I hear you're feeling down.
Well I can ease your pain
Get you on your feet again.
Relax.
I'll need some information first.
Just the basic facts.
Can you show me where it hurts?

There is no pain you are receding
A distant ship, smoke on the horizon.
You are only coming through in waves.
Your lips move but I can't hear what you're saying.
When I was a child I had a fever
My hands felt just like two balloons.
Now I've got that feeling once again
I can't explain you would not understand
This is not how I am.
I have become comfortably numb.
*Skywalker*
Eniqmatic
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 03, 2006, 12:30:25 »

yaamurjum ya artk dicek Laf buLamıorum ya
süpersin yani ayakta aLkışLoırum seni

süper oLmı$ gene bayıldım

kocamaaaaaaan bi kazAn pastasını hakettinnn
cansarar
"haklı öfke canımı yakmaz"
Demleme Çay

karanlık lord fun klub yöneticisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 03, 2006, 12:36:33 »

ee peki bu durumda madalyon u kim yok etti?yani regulus u tanıyan birisi mi yok etti?ben sanmıyorum. 7. kitabı beklicez
_Patiayak_
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 03, 2006, 15:12:27 »

aaa ya bende daha önce düşünmüştüm böyle ama kendi düşüncemi ablam çürütmüştü Üzgün artık benm katılmıorum bu göüşe

Salak Nyks!
shu_damla
ஷº Đąறζ Ăº ஷ
Telve

нєунαт αуαкℓαяıмıη вιçιмιηι ∂єğιşтιя∂ιм

shu.hp_dmla@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 04, 2006, 14:14:33 »

ben artık bu regulus black üzerinde o kadar çok duruldu kii bu söylentiler jo'nun kulağına gitmiştir die düşünüorm.jo herkesin bildiği bi son yazmanın saçma olacağını düşündüğünden hiç birimizin beklemediği bi son hazırlıycak. mantıklı ama artık inanmıorm RAB'In regulus black olduğuna.

One book to charm them all and in gladness bind them.
~Bunu açıklamayacağım, ama size büyü yaptığımı tahmin etmişsinizdir.~[
Albus Dumbledore
Süt
*

Yaşamın iliğini emmek istiyordum'' Carpe Diem

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 05, 2006, 20:06:11 »

R.A.B Regulus Alphar Black. Bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın. İnanın bunun kanıtları artık çok bariz ayrıca bir teori yaratmayı aşacak kadar da bilgimiz var! Yani birileri yasal olarak onaylarsa EVRENSELLİK dahî kazanabilir...

Ancak; Sevgili Yağmur'un söylediklerinin üzerinde durmak lâzım.
Ben öncelikle Regulus'un av olduğuna inanmıyorum. Sebep; Şimdi Yağmur'un teorisine göre VOLDEMORT Regulus'u öldürüp bir Hortkuluk yaratmalı, ancak; Regulus; Zümrüdüanka yoldaşlığında(KİTAP) yazılanlara göre o gün Tarihiyle 15 yıl önce ölmüştü, yani Harry Doğduğun da peki VOLDEMORT Kolye'ye ne zaman ulaştı? Hogwart'sı bitirdikten sonra, şimdi Voldemort HOGWARTS'TAYKEN dahî hortkuluk yapabiliyorsa;(RİDDLE GÜNLÜĞÜ) buda demek oluyor ki bu HORTKULUĞU Regulus'un ölümünde daha önce yapmış olması çok daha büyük bir ihtimal. Yani REGULUS AV değil, büyük bir Avcı...

Benim düşüncelerim bunlar...

Saygılar.

Ölümden Kötü Şeylerde Vardır...
DaRk_QuEeN
ψ ... ¢ųяѕέδ qųέέή ... ψ
Şeker
**

equilibrium.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz 05, 2006, 20:10:45 »

R.A.B Regulus Alphar Black. Bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın. İnanın bunun kanıtları artık çok bariz ayrıca bir teori yaratmayı aşacak kadar da bilgimiz var! Yani birileri yasal olarak onaylarsa EVRENSELLİK dahî kazanabilir...

Ben öncelikle Regulus'un av olduğuna inanmıyorum. Sebep; Şimdi Yağmur'un teorisine göre VOLDEMORT Regulus'u öldürüp bir Hortkuluk yaratmalı, ancak; Regulus; Zümrüdüanka yoldaşlığında(KİTAP) yazılanlara göre o gün Tarihiyle 15 yıl önce ölmüştü, yani Harry Doğduğun da peki VOLDEMORT Kolye'ye ne zaman ulaştı? Hogwart'sı bitirdikten sonra, şimdi Voldemort HOGWARTS'TAYKEN dahî hortkuluk yapabiliyorsa;(RİDDLE GÜNLÜĞÜ) buda demek oluyor ki bu HORTKULUĞU Regulus'un ölümünde daha önce yapmış olması çok daha büyük bir ihtimal. Yani REGULUS AV değil, büyük bir Avcı...

Saygılar.

güseL teoriLer amaa hiç bi$iyi kesin oLaraq biLemeis jkr gibi bi yasaR söz konusuykenn heLe Gözlerini Deviren
Earwen
jules.
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #9 : Temmuz 05, 2006, 20:13:30 »

Saygılar.

güseL teoriLer amaa hiç bi$iyi kesin oLaraq biLemeis jkr gibi bi yasaR söz konusuykenn heLe Gözlerini Deviren

evet dooru hesnacım katılıyorum
hiçkimse jkr açıklamdıı sürece bişeye "kesin" dememeli bence Gözlerini Deviren

Hello?
Is there anybody in there?
Just nod if you can hear me.
Is there anyone at home?
Come on, now,
I hear you're feeling down.
Well I can ease your pain
Get you on your feet again.
Relax.
I'll need some information first.
Just the basic facts.
Can you show me where it hurts?

There is no pain you are receding
A distant ship, smoke on the horizon.
You are only coming through in waves.
Your lips move but I can't hear what you're saying.
When I was a child I had a fever
My hands felt just like two balloons.
Now I've got that feeling once again
I can't explain you would not understand
This is not how I am.
I have become comfortably numb.
Albus Dumbledore
Süt
*

Yaşamın iliğini emmek istiyordum'' Carpe Diem

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Temmuz 05, 2006, 20:27:58 »

Arkadaşlar, Bence Rowling okumanın yanında Rowling'i analiz etmekte gerekir; Dikkat ettiniz mi bilimiyorum, Rowling bu güne kadar yapılan ortaya atılan teorilerden gereçk olanları görmesine rağmen hiçbnir zaman litaplarda değişiklik yapmadı.
Bence bunu göz ardı etmemelisiniz, eğer bu kadar kanıta ulaşabildiysek Rowling bunu gerçekten istemiş vee Reguls'u düşünmüş öte yandan bunu değiştirmeside çok zor bir ihtimal.(tabii bunları geçmişte yaptıklarına dayanarak söylüyorum)
Fakat; Sizin söylediklerinizde gayet doğru 7. Kitabı görmeden yada Rowling açıklama yapmadan bunların hiçbirisi kesinlik kazanamaz. Benim söylediklerim şakayla karışıktır...

Bu arada sitede yeni görünüyorum, sakın öyle zannetmeyin bayağa oldu üye olalı 4-5 ay ancak siteye giremiyordum, ÖSS sebebiyle, artık kolay kolay ayrılmam herhalde Gülümseyen

Ölümden Kötü Şeylerde Vardır...
hiddenpotter
Kakao

Son yok edilecek düşman ölümdür!!!

king_aslan93@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Şubat 03, 2008, 05:32:12 »

kesinlikle regulus av deil avcı

İmza çok büyük.

İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır