|
kaahans
|
 |
« : Ekim 07, 2006, 10:20:57 » |
|
Malfoy 6. kitabın başından beri bir şey saklıyordu.Ben en başta madalyon sanmıştım ama daha kitabın sonunu okuyamadığım için bilemiyorum bilen varsa söylesin 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 18:04:21 Gönderen: caerid lock »
|
|
I love EMMA Not HARRY Not RON TRİO FAN CLUB
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 07, 2006, 10:27:51 » |
|
Dolap... bir dolabı tamir etti ve diğer taraftaki dolaba geçebildi.Diğer taraftaki dolap Knuckturn Alley deydi.
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 08, 2006, 11:59:48 » |
|
Evet Kaybolan Dolap'tı.. hatta Harry Hogwartstaki dolabın önünden bile geçti Malfoya Sectumsempra yaptıktan sonra Melez Prensin kitabını saklamaya gittiği zaman.. malfoy dolabı ihtiyaç odasında saklıyodu çünkü ve ikisi de bişey saklamak istedikleri için ikisindede aynı yere dönüşmüştü..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 08, 2006, 12:08:15 Gönderen: Nélindë Urithrawiel »
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 31, 2006, 17:34:53 » |
|
Evet Kaybolan Dolap'tı.. hatta Harry Hogwartstaki dolabın önünden bile geçti Malfoya Sectumsempra yaptıktan sonra Melez Prensin kitabını saklamaya gittiği zaman.. malfoy dolabı ihtiyaç odasında saklıyodu çünkü ve ikisi de bişey saklamak istedikleri için ikisindede aynı yere dönüşmüştü..
evet aynen böyle oldu
|
|
|
|
|
|
Lee Pace 
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 01, 2006, 10:47:12 » |
|
umbridge kadar olamadılar.o bile ihtiyaç odasını basıp harry ve doyu yakalamayı başarmıştı.malfoya bu kitapta gıcık oldum.onun yüzünden hem dumbledore öldü hem de snapein başı belaya girdi.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 04, 2007, 15:29:21 » |
|
ben olsam böle konu acmazdım kimseye de sormazdım kendin okumassan ne heycanı kalır ki ama sen bilirsin 
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 04, 2007, 15:32:00 » |
|
dolaptı ölüm yiyenleri okula almak için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lord_draco
Süt
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 06, 2007, 02:34:06 » |
|
dolaptı ölüm yiyenleri okula almak için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 06, 2007, 03:18:30 » |
|
sen en güzeli sonuna kadar oku... böle sorarak bi yere varamazsın 
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 30, 2008, 01:29:02 » |
|
efet kıtabı okumalısın dolap tamır ederek ölüm yıyenlerı okula gizli ce almak için
|
|
|
|
|
|
HARUN RUMEYSA CANAY
|
|
|
#hp-melezprens*
Süt
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 11, 2008, 23:40:22 » |
|
bencede çünkü bilince bi heyecanı kalmıyo fıss diye sönüyo biliyosun çünkü şimdi nolcak diye okumaya can atamıyosun... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|