|
Aayla Secura
|
 |
« : Haziran 20, 2008, 17:07:19 » |
|
-------------------------------------------------------------------------------- Yerli LOST geliyor DİZİMAX kanalında gösterildiği ilk günden bu yana yabancı dizi tutkunlarının vazgeçilmezleri arasına giren ünlü Lost dizisinin yerli versiyonu çok yakında ekranlarımızda olacak. Lost'un yerlisini çekmek için yapımcı Ferdi Eğilmez kolları sıvadı. Grey's Anatomy dizisinden kopyalanarak ekranlara getirilen Doktorlar dizisinin elde ettiği reyting başarısı, hem Show TV yönetimini hem de yapımcı Ferdi Eğilmez'i cesaretlendirdi. Yapımcı firma, yüksek bir prodüksiyon gideriyle çekilecek olan dizi için 13 bölüm yayınlanma garantisi istiyor. Eğer anlaşmada pürüz çıkmazsa, dizi, Kayıp adıyla Show TV ekranlarına gelecek. Lost'ta uçak kazası sonucu bir adada mahsur kalan insanların fantastik öyküleri anlatılıyor. http://www.sabah.com.tr/gny/yaz1277-...70330-200.htmlAbi bu haberi görünce resmen şok geçirdim. Yapamazlar bunu Lost'a. Lost gibi sıradışı büyük bütçeli diziyi çekemezler. Olsa olsa komedi olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 20, 2008, 17:14:17 » |
|
BEnce gerçekten bu bi komedi dizisi olur! İğenç....
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 20, 2008, 17:14:50 » |
|
Saçma ya... İnşallah tutmaz. Kopyacı bir millet olmaktan nefret ediyorum !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demon cleaner*
Martin Eden..
Kakao

You're the truth, not i
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 20, 2008, 17:17:10 » |
|
Ferdi Eğilmez ağabey(  ) yalvarıyorum sana yaa bi lost'cuğumuz var zaten bırakın  hatrımızda ne heyecanlı bi diziydi ne güzeldi gibisnden kalsın  Türk İşi Lost 
|
|
|
|
|
|
~Twenty years them's the breaks for we design a fate we need to concentrate on more than meets the eye x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x
|
|
|
|
|
|
|
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 20, 2008, 22:25:01 » |
|
biz nekadar özentiyiz yaws.illaki bişilerin kopyasını yapmamız lazım.bizim buna kafamız çalışıyor.keşke aynısını yapsalar dahada rezil ediyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 22, 2008, 18:45:47 » |
|
başka bi dizi olsa inşallah başarısız olur derdim.. içim içimi yerdi nası yaparlar bunu filan diye.. ama içim gayet rahat isteseler de yapamıycaklar zaten.. ayrıca show tv seyircisi gelemez lost filan izlemeye.. onlara ağlamalı zırlamalı aşk dizileri lazım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lost angel
Şeker

¤¤never forget¤never forgive¤¤SkAnDeR kEyNeS!!
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 22, 2008, 22:25:04 » |
|
Maalesef izleyeni olacaktır  Ayrıca yine berbat edeceklerine eminim  Hem bizimkiler Lost'ta yapılanları yapmaz ki.Bizimkilerden kim acaba gemi yapmaya çalışır  Birde şu var hangi adaya düşecekler  Bence başarısız olacak  bolca gülücez galiba...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shogun
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 23, 2008, 21:25:10 » |
|
lostu hiç izlemedim şu anda izlemeyi de düşünmüyorum ama ben bile üzülüyorum yok yani diziye yazık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 24, 2008, 17:48:06 » |
|
yha doktorların nasıl bir rating başarısı var ki  alla alla kıytırık bi dizi ayrıca grey's anatomy ile uzaktan yakından ilgisi yok bir iki bölüm izledm arada reklamlarını görüorm kız evlenmeden olmaz dio adam resmen grey's anatomy de kadınlar erkkleri davet ediodu yha  bence bu lost da tutmuycak kayıp mış peh hiç yaratıcı bi millet deiliz yani hep kopya hep kopya kendn bi fikir üret şapşallar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 01, 2008, 00:02:24 » |
|
oh oh yine komedi dizisi geliyo!:D diziyi adada çekerler hatta kate at falan görüyodu ya obu sefer fayton fln görür heralde.. doktorlar da çok saçma bi dziydi bence zaten ki lostu kopya etmeye çalışıyolar düşünün çok komik olacak
ama burası türkiye tabii nolcağa belli olmaz.. bence bunlar adaya düşerler bi şekilde.. 100 gün fln kalırlar sonra sonunda farkederlerki meğer adanın diğer tarafındalarmışda haberleri yokmuş.. fln gibii..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel_s_love
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 28, 2008, 14:22:30 » |
|
hiç yaratıcı bi millet deiliz yani hep kopya hep kopya kendn bi fikir üret şapşallar
katılıyorum ne bu böyle yaa kavak yelleri saçmalığından doktorlar a kadar hep aynı şey e arada orjinaller de var ama yani o harcadığınız paraya yazık be kardeşimo dizi izlenmez ki hiç çaılıntı kurguyla lost kadar karmaşık ve heyecan uyandırıcı bi alt yapıya sahip senaryo yazabilirmisiniz eminim berbat bişey olacak dizi yani isim bile çalıntı be kardeşim KAYIP onu bari orjinal bişeyler bulsaymışsınız
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 28, 2008, 14:23:31 Gönderen: daniel_s_love »
|
|
|
|
|
|
Diamos
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 28, 2008, 14:34:59 » |
|
lost un ilk bölümünü izledim sadece bizim o filmi bırak dizi sinema olarak çevirmemiz bile imkansız dediğiniz gibi olsa olsa komedi olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|