|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 12, 2008, 15:15:11 » |
|
her ne kadar kendisinden hoşlanmasamda bu lakaplara bayılıyorum çok zekice  Ayneenn!!!
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm [   
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 18, 2008, 16:02:52 » |
|
hmms kara verdim de jacke taktıkları da güselmişşşş 
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
demon cleaner*
Martin Eden..
Kakao

You're the truth, not i
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 18, 2008, 16:48:27 » |
|
adam hayatını üçkağıtçılık yaparak kazanıyo koskocaa doktor jack'ten daha fazla birikime sahip Mr Clean,Stay Puft,Hoss,Sheena,Kaptan Falafel  hepsi birbirinden zekice
|
|
|
|
|
|
~Twenty years them's the breaks for we design a fate we need to concentrate on more than meets the eye x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 18, 2008, 20:24:15 » |
|
Çok şeker bu sawyer yahu  Taktığı lakapların hepsi çok komik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aayla Secura
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 18, 2008, 23:41:34 » |
|
Adam çok kültürlü yaw. Cahil olsa bu kadar lakabı nerden bulcak. Taktığı lakaplarda süper.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 23, 2008, 13:25:21 » |
|
Süper ya delikanlı ha. Jack'e de bu yakışır
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
dora_mien
Süt
KayßedeßiLecegim ßir $ey Yokken Kendimi Kayßettim
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 27, 2008, 11:51:37 » |
|
sawyer ın taktığı lakaplara hastayım  nerden buluyor ? 
|
|
|
|
|
|
DoRa&MieN
Çocuklar inanın,inanın çocuklar Güzel günler göreceğiz,güneşli günler Motorları maviliklere süreceğiz Güzel günler göreceğiz,güneşli günler...
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 11, 2008, 18:11:05 » |
|
Zaten dizi de sadece Sawyer'ın lakaplarına kopuyorum. Bi de Hurley'i var tabi Sawyer'ın yeri ayrı. O kadar kitap okuyo süper lakaplar... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss.lavigne
Şeker

Live together, Die ALONE!
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 13, 2008, 10:50:44 » |
|
çook tatlı biri bnce taktıı lakaplar da mthiş zavallı hurley az çekmemiş sawyerdan
|
|
|
|
|
|
why should i care? cause you weren't there when i was scared i was so alone...
|
|
|
|
jungle_boy
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 13, 2008, 11:00:41 » |
|
bence hurleyi sevidiği için yapıyo:)))ama gerçekten yakışıklı ve karizmatik adam josh!!!
|
|
|
|
|
|
Ölüm dünyayı geçmekten başka bir şey değildir, tıpkı dostların denizleri geçtiği gibi; birbirlerinde yaşarlar hala. Çünkü hep varolmalıdır, her daim her yerde varolanın içinde sevenler ve yaşayanlar.Bu ilahi aynada birbirlerini yüz yüze görürler; hem serbest,hem lekesizdir sohbetleri.Dost kucağıdır bu; öldükleri söylense bile dostlukları ve cemiyetleri, esasında daima korur varlığını, ölümsüzdür çünkü.
|
|
|
irem_emmy
Süt
ben emma watson fanıyım
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 13, 2008, 11:59:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 16, 2008, 10:22:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
 I memorise every line And I kiss the name that you sign And darling then I read again right from the start Love letters straight from your heart
|
|
|
|