Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 24, 2008, 13:45:38  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Naveen Andrews / Sayid Jarrah  (Okunma Sayısı 264 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
har_mon_ald
Bee~~
Sert Espresso

It's a call I'll never get !

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 14, 2008, 15:40:00 »

Naveen William Sidney Andrews, 1969 yılında Birleşik Krallık'ın başkenti Londra'da doğdu. Babası Stanley Andrews bir işadamıdır ve Kerala-Hindistan göçmenidir. Naween Andrews, Wandsworth (Güney Londra'da) büyüdü. Çocukluğunda etrafındaki kişiler onu sert ve acımasız olarak nitelemişlerdir. Andrews 16 yaşında Emanuel School isimli okulunda iken matematik öğretmeni Geraldine Feakins'e aşık oldu. Bunun sonunda 1992 yılında bu kadından Jaisal isimli bir oğlu oldu.

Andrews, Guildhall School of Music and Drama isimli bir tiyatro okuluna gitti. O yıllarda onunla beraber Ewan McGregor ve David Thewlis de aynı okula gitmiştir. En bilinen rolleri İngiliz Hastada'ki "Kip" karakteri ve bir Amerikan dizisi olan Lost'daki Sayid Jarrah karakterleridir. Ayrıca Andrews 2006 yılında People adlı derginin "Dünyanın En Güzel Yüzleri" anketinde yer almıştır.

Naveen Andrews alkol ve uyuşturucu bağımlısı iken tedavi olarak bu alışkanlıklardan kurtulmuştur. 20'li yaşlarının başlarında bu kötü alışkanlıklarından dolayı çok acı çekmiş ve yeni başlamakta olan sinema ve oyunculuk kariyeri bitme noktasına gelmiştir. Bunların sonunda ABD'ye tedavi olup hayatını tekrar düzene sokmak üzere gitmiştir. Ardından çabaları sonuç vermiş ve uyuşturucu ve alkolü bırakmıştır. Fakat Andrews sık sık bu alışkanlıklarının kendisine Londra'da iken çok acı çektirdiğini ve bunları asla unutmayacağını söylemektedir.

Andrews şu sıralarda Barbara Hershey ile beraberdir ve Los Angeles'da yaşamaktadır. 2005 yılında bu ikili Andrews'in başka bir kadından çocuğunun olduğu ortaya çıkmasıyla ayrılmıştır. Ayrıca Andrews'ın  gitar çalıp,şarkı söylemek büyük hobilerindendir.

Yer aldığı projeler

-London Kills Me (1991)
-Wild West (1992)
-The Buddha of Suburbia (1993)
-Kama Sutra: A Tale of Love (1996)
-İngiliz Hasta (1996)
-True Love and Chaos (1997)
-Bombay Boys (1998)
-My Own Country" (1998) 
-Mighty Joe Young (1998)
-Drowning On Dry Land (1999)
-Rollerball (2002)
-Easy (2003)
-Bride And Prejudice (2004)
-Provoked (2006)
-The Ten Commandments (2006)
-Grindhouse (2007)

Sayid JARRAH

Tam Adı : Sayid Hassan Jarrah
Doğum Tarihi : 17 Ocak 1969 (Yaş : 35 )
Ailesi : Babası savaş kahramanı Hassan Jarrah, annesinin adı bilinmiyor.
Nereli ? : Bağdat'ta doğuyor, Irak'ta en son Tikrit'de yaşıyor. 
Çalıştığı İşler : Irak Cumhuriyet Muhafızları'nda iletişim subayı, sonrasında terfi edip Haberalma Subayı oluyor.
Irak'tan ayrıldıktan sonra Paris'te Le Portail d'Arabie adlı bir restoranda şef aşçı olarak görev yapıyor.

Neden Avustralya'da?: CIA tarafından terörist hücresi olarak tespit edilen bir yere sızması için kendisine santaj yapılıyor. Bu terörist grubun içinde üniversiteden sınıf arkadaşı Essam da var. Ancak görevi Essam'ın ölümü ile sonuçlanıyor. 

Neden Uçakta ?:CIA tarafından Nadia'nın California'da yaşadığı söyleniyor. Onu görmek için ABD'ye geri gidiyor. Görevini tamamlamasının ardından geri dönüş için kendisine 21 Eylül tarihli bir bilet veriliyor. Ancak  arkadaşı Essam'ı İslami geleneğe göre gömmek isteyen Sayid bir gün daha kalarak 22 Eylül'deki 815 uçağına biniyor.

Flashback Bölümleri :
1. Sezon : "Solitary" (9.bölüm), "The Greater Good" (21. bölüm),  "Exodus, Part 2" (24. bölüm)
2. Sezon : "One of Them" (14. bölüm) 
3. Sezon : "Enter 77" (11.bölüm)

Sayid Jarrah, Oceanic 815 uçuşuna son anda biletini değiştirerek dahil olur ve orta kısımda yer alır. İlk günden itibaren soğukkanlılığı, teknik konulardaki becerisi ve çözüm bulmaya odaklı yapısı ile kazazedeler arasında ayrıcalıklı bir yere sahip olan Sayid, şüpheci kişiliği sayesinde de kolay kolay aldatılamaz ve genellikle tespitleri doğru çıkar. İşkenceci sorgulama subayı olarak görev yaptığı günlerden kalma bir özellik olduğu tahmin edilmektedir. Her ne kadar bir kısım kazazede Müslüman olduğundan dolayı biraz tereddütlü yaklaşsa da Sayid bunları aşmayı başarır. Ancak işkencesi geçmişi yakası kolay bırakmaz.
                                                                                            S.Jarrah bölümü lostforum.gen.tr den alıntıdır.

LOST görüntüleri

Yaşasın Lost  Manyaklığı Yaşasın Lost  Manyaklığı
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Naveen Andrews / Sayid Jarrah
« Eklendi: Temmuz 24, 2008, 13:45:38 »

dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2008, 16:42:05 »

kendisine bayılıyorum özelikle aksanına ama normal hayatında sert ve acımasız biiri olduğunu okumamıştım daha önce.lostta zeki ve sezgisi yüksek biri olduğundan dikkatimi çekmişti.diğer yerlerdede okuduğuma göre biraz dağınık bir yaşantısı var.

illegal
Fu*k the System!!!
Krema

Çarpma kuvvetiymiş..!Kı....n fiziği!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 16, 2008, 13:37:35 »

Süper bi karakter bu da ( gerçi hepsi süper ama )
Sayid'e bak sen çocuğu varmış
Bi de gitar çalıomuş yaw düşünemiyom onu öyle
Ben ilk izlemeye başladığımda Lost'u, Sayid'i gerçekten Arap sanmıştım çünkü çok yavaş konuşuodu Kahkaha Hede Hödö dediklerini analayabiliodum az çok.
Bu da rolüne çok uyuyyo ( hepsi uyuyor gerçi )
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2008, 13:38:51 Gönderen: illegal » Logged

Come on and show them your love
Rip out the wings of a butterfly
For your soul, my love
Rip out the wings of a butterfly
For your soul
Tokio Hotel Hayran Kulübü
DeLyMeRvE : Gamze terlik de alsana.
Illegal: Ya tamam benimki var.
DeLyMeRvE: :S Beraber mi giyceezzz Hede Hödö
Illegal: XD XD
Pena
Aamorphous !
Demleme Çay

~ o4 o4 2oo8 * hermetik ! *

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mayıs 18, 2008, 18:09:03 »

Vay canına,16 yasında öğretmeninden çocuk yapmak süper bişey ne kadar rahat bi ortamda büyümüş herif ya o_0 Ayrıca şarkı söyleyip gitar çalması falan iyi herifmiş be Hede Hödö Sayidi de seviyoruk  Aww

**

and i just wanna stay with you,in this moment forever.

**
I'm a b**ch, i'm a tease
I'm a goddess on my knees
When you hurt, when you suffer
I'm your angel undercover
I've been numb, i'm revived
Can't say i'm not alive
You know i wouldn't want it any other way !

Alanis Morissette.

derhavril
Ruhsal!!
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Lonca Editörü

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Mayıs 19, 2008, 10:11:46 »

seviyorum ben onu  Dil Çıkaran; (gerçi hepsini seviyorum ama  Gözlerini Deviren) gitar  Aww zeki biri   XD

Godric Gryffindor
Hakan
Has Türk Kahvesi

351137125
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 20, 2008, 16:53:34 »

çok garip Acayip şu an 16 yaşındayım ve matematik öğretmenimin benim çocuğumu doğurduğunu düşünüyorumda ... Hede Hödö Acayip çok sorunlu bir çocukluk geçirmiş ama şu an normal gibi gözüküyor Dil Çıkaran ayrıca dünyanın en güzel yüzleri anketinde yer alması oldukça ilginç Kahkaha

sayid süper zekaya sahip muhteşem bir karakter Cool henry gale olayındaki doğru tahminlerinden sonra daha da gözüme girmişti Gülümseyen
pesimist_RG
<3Winchester Boys <3
Sert Espresso

--Lonca Editörü--

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Mayıs 22, 2008, 11:20:32 »

ya başlarda seviodum sayidi de sonra soğudum Hede Hödö pek sevmiorum artıkk Hede Hödö

S U P E R N A T U RA L
busbus
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 30, 2008, 21:24:44 »

ben de nerden tanıyorum diyodum?Ne???
ingiliz hastadaki" kip "miş.

tom felton fun club
JameSirius
shopacolic.
Sıcak Çikolata

Kuzucukların eylemleri devam edecek!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz 17, 2008, 15:37:12 »

Vay vay vay. Sayid dedin mi duracaksın. (ben daha ilk sezondan oraya geldim Dil Çıkaran) Soğukkanlılığı , elinden her işin gelmesi falan , seviyorum kendisini Gözlerini Deviren

O Fransız kadınla karşılaşmasında " Huaa! " diye bi çığlık attım Acayip Feci bişeydi.

Ve umarım Nadia ölmemiştir. Ağlayan

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: