Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 10:38:44  

Anket
Soru: En Sevmediğiniz Karakter
Dr. Jack Shepard
John Locke
Sawyer (James) Ford
Kate Austen
Charlie Pace
Hurley (Hugo) Reyes
Michael Dawson
Walter Lloyd
Jin-Soo Kwon
Sun-Soo Kwon
Boone Carlyle
Shannon Rutherford
Sayid Jarrah
Ana Lucia Cortez
Mr. Eko
Libby (Elizabeth)
Paulo
Nikki
Başka Biri
Claire Littleton

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: En Sevilmeyen Karakter?  (Okunma Sayısı 2978 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Ocak 25, 2007, 13:33:09 »

Burda da en sevmediğiniz karakterleri soruyorum Kahkaha benim bu dalda açık ara önde birincilerim var da Hede Hödö

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: En Sevilmeyen Karakter?
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 10:38:44 »

missmurder
...Elentari...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

I'm a heartbreaker...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2007, 13:52:16 »

ooo lost a alt başlık ha Cool  Alkış Alkış Alkış

başka biri var spoiler olur belki söylemiyorum Kızgın Şeytani daha izlemeyenler yada ilgili bölümlere gelmeyenler sebebiyle Sırıtan ( benimde açık ara farkla birincim bu şahıs Kahkaha bayaa bir açık ara farkla hemde)

bir de Jin-Soo Kwon,adama bir türlü ısınamadım Kahkaha neden acaba Hede Hödö

inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2007, 15:08:18 »

Michael Dawson sinir etti beni son izlediim bölümde spoiler olmasın die dikkatli konuşuyorum neyse onu sevmiyorum  <.<
« Son Düzenleme: Ocak 26, 2007, 12:09:24 Gönderen: inferius » Logged

|~|~||~|~|
Eumelia
ToXic Tears
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 25, 2007, 17:48:05 »

Michaeeel nefret ediyorum o adamdan yaa!! Others yesin onu ! Hede Hödö aa ankette michael yok mu ben mi göremedim? :S

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #4 : Ocak 25, 2007, 20:33:26 »

anketlere şık eklerken sonraki sezonlardaki karakterleri kullanmak da stemiyorum aslında spoiler olur diye :S ama ilerki bölümlerde insanlar karakter olacağını biliyor di mi Hede Hödö yani isimlerini yazmamış spoiler sayılmaz Kahkaha o halde hem eskileri, hem yenileri tam kadro yazayım Terleyen

bu arada yeni eklenen seçeneklerden sonra verdiğiniz oyu değiştrebilirsiniz Dil Çıkaran

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ocak 25, 2007, 23:51:49 »

MİCHEAL !!

Bu ankete verilebilecek tek cevap budur !! başka cevapları ben sezon 3 ü izlememeye bağlarım. O adamdan nefret ediyorum nefret edicem ve nefret ettim. Tamam bir yerde haklı olabilir ama, of of konuşamıyorum ki spolier olacak diye.

Micheal gerçekten nefreti hak ediyor. Pislik herif !!

Bu arada gerçekten her iki ankettede diğer sezonlarda çıkan karakterleri de koysan iyi olacaktı bence. Spolier olmazdı hiç bir şekilde. Sonuçta bu Lost. Ve uçaktan kurtulan 40 küsur kişi var. Onlardan sadece bir kaçı aktif rolde ilk sezonlarda. Belki onlardan biridir o ?

Eğer buraya sezon 3ten birini eklemiş olsaydınız ben sadece micheali değil onu da seçerdim. Sinirini başkalarından çıkartan insanlar nefret ederim.

Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.

Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.

Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.

Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.

Uyurken neden hala yaşıyorum ?

Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #6 : Ocak 26, 2007, 08:55:59 »

bu ankette de sanırım sorun var. çünkü ben her üç sezondan da karakter koydum. tam liste şöyle :S

Dr. Jack Shepard     
John Locke    
Sawyer (James) Ford    
Kate Austen    
Charlie Pace    
Hurley (Hugo) Reyes    
Michael Dawson    
Walter Lloyd    
Jin-Soo Kwon    
Sun-Soo Kwon    
Boone Carlyle    
Shannon Rutherford    
Sayid Jarrah    
Ana Lucia Cortez    
Mr. Eko    
Libby (Elizabeth)    
Paulo    
Nikki    
Başka Biri    

missmurder
...Elentari...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

I'm a heartbreaker...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ocak 26, 2007, 19:01:03 »

MİCHEAL !!

Bu ankete verilebilecek tek cevap budur !! başka cevapları ben sezon 3 ü izlememeye bağlarım. O adamdan nefret ediyorum nefret edicem ve nefret ettim. Tamam bir yerde haklı olabilir ama, of of konuşamıyorum ki spolier olacak diye.

Micheal gerçekten nefreti hak ediyor. Pislik herif !!

Bu arada gerçekten her iki ankettede diğer sezonlarda çıkan karakterleri de koysan iyi olacaktı bence. Spolier olmazdı hiç bir şekilde. Sonuçta bu Lost. Ve uçaktan kurtulan 40 küsur kişi var. Onlardan sadece bir kaçı aktif rolde ilk sezonlarda. Belki onlardan biridir o ?

Eğer buraya sezon 3ten birini eklemiş olsaydınız ben sadece micheali değil onu da seçerdim. Sinirini başkalarından çıkartan insanlar nefret ederim.

3.sezonu izledim ama michael demiyorum eh spoiler olmaz diyorsunuz en sinir olduğum kişi Ben...
Ondan sonra da Michael,cidden ve cidden ötesi pislik herif yani!Bu kadar da adi olunmaz...
"cehennemin dibine kadar yolu var" lardan o!

Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Köpüklü Kapuçino

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ocak 26, 2007, 19:16:55 »

Kesinlikle Michael. Others tarafından yenmekle kalmasın, duman onu kapsın biyerlere atsın uçurumlardan aşağılara atsın sonra da kutup ayıları onunla eğlensin. Burası forum olmasa neler neler dicem de  Sırıtan Nese hem izlemeyenlere heyecan olur  Hede Hödö  Ve de Shannon. Aptal kız hep Boone'dan nefret etti hem de burnu bi karış havadaydı "Ah Boone beni çok seviyo, ben ona naaparsam yapayım beni hep kurtarıcak, yeaahh beni çok seviyo, ohh yeaa" diye  Sırıtan Bilmiyorum hep antipatim vardı ona. Michael'a inceden antipatim yoktu sonradan yavaş yavaş oluştu *** herif...

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ocak 27, 2007, 01:48:05 »

bu ankette de sanırım sorun var. çünkü ben her üç sezondan da karakter koydum. tam liste şöyle :S

Dr. Jack Shepard     
John Locke    
Sawyer (James) Ford    
Kate Austen    
Charlie Pace    
Hurley (Hugo) Reyes    
Michael Dawson    
Walter Lloyd    
Jin-Soo Kwon    
Sun-Soo Kwon    
Boone Carlyle    
Shannon Rutherford    
Sayid Jarrah    
Ana Lucia Cortez    
Mr. Eko    
Libby (Elizabeth)    
Paulo    
Nikki    
Başka Biri    

Hmm sanırım burada Başka Birini seçmemiz gerek Dil Çıkaran Ama kesinlikle 3. sezonun tam nefretlik listesi değil bu Kahkaha Mesela Ben ile Juliet var. Takıntılı adam var *spolier olduğu için söyleyemiyorum nasıl takıntılı olduğunu* Tam olayın kopma noktasında tuvalete girecek kadar rahat olan adam var. Ohooo varda var Kahkaha

Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.

Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.

Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.

Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #10 : Ocak 27, 2007, 08:13:06 »

ben 3. sezonu izlemedim. 3. sezon karakterlerine vikipediden baktımdı Dil Çıkaran orda yazmamışlar demek hepsini Kahkaha sen bana pm at veya sen kendin ekle ankete istediğin karakterleri. fakat çok önemli bi ayrıntı var. anketi her düzenlediğinde sadece en alttaki boş satırı kullan. yani yeni bi seçenek "ekleme". hepsini birden eklemeye çalışınca karışıyor. sinir oluyorum Hede Hödö yani "anketi düzenle" linkine tıkla. en altta boş bi satır göreceksin ona istediğini yaz ev gönder. sonra bir daha "anketi düzenle" tuşuna bas. sonra yine altta boş bi satır görünecek ona istediğini yaz ve gönder Dil Çıkaran aksi takdirde bana kan kusturuyor Hede Hödö

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Ocak 27, 2007, 14:55:00 »

ben 3. sezonu izlemedim. 3. sezon karakterlerine vikipediden baktımdı Dil Çıkaran orda yazmamışlar demek hepsini Kahkaha sen bana pm at veya sen kendin ekle ankete istediğin karakterleri. fakat çok önemli bi ayrıntı var. anketi her düzenlediğinde sadece en alttaki boş satırı kullan. yani yeni bi seçenek "ekleme". hepsini birden eklemeye çalışınca karışıyor. sinir oluyorum Hede Hödö yani "anketi düzenle" linkine tıkla. en altta boş bi satır göreceksin ona istediğini yaz ev gönder. sonra bir daha "anketi düzenle" tuşuna bas. sonra yine altta boş bi satır görünecek ona istediğini yaz ve gönder Dil Çıkaran aksi takdirde bana kan kusturuyor Hede Hödö

anketi nasıl düzenleyeceğimi biliyorum fant Kahkaha az düzeltmedim Kahkaha ama düşünüyorum da böyle mi kalsın hmmm Kahkaha Neyse ben bu akşam düzenlerim. Full karakterleri koyarım ikisine de .

Dunédaine
• μελοδία η •
Süt
*

& Ligeia.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Şubat 01, 2007, 01:17:19 »

Jin-Soo Kwon'la Shannon Rutherford'u sevmiyorum. Birisi çok salak geliyor, diğeri aşırı havalı zaten  Terleyen Alkış

Gejfon ~ Kaname. <33
[ тнє нєαят σf тнє υиι¢σяи ]
We gather demons in the mirror every day so who is the real devil?
Did you get what you deserve?
* Sphinx ~ L'Finix *
Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Şubat 04, 2007, 19:52:34 »

ben sawyer dedim çünkü daha ilk sezondayım ve adama gıcık oldum Kızgın

Michael Dawson kimkine yaw Ne? Acayip yani ilk sezonda var da ben mi kör oldum Acayip

edit:şimdi izlerken gördüm Micheal Walt'un babası zenci kişilik mi Acayip
« Son Düzenleme: Şubat 04, 2007, 20:49:02 Gönderen: gorkemce » Logged

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Too late i'm dead

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Şubat 05, 2007, 03:07:05 »

şimdilik Jin demek istiorm (ama henüz ilk sezon 10. bölümdeyim sdce) ondan dolayı ankete işaretlemicem belki ilerde düşüncelerim deişir Dil Çıkaran

Fraktal Öpücük

Yok Nurse falan!
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: