|
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 21, 2008, 14:16:36 » |
|
ya duyduğuma göre bu bölümden sonra 1 ay ara verilecekmiş senaristler grev meselesi yüzünden yetiştirememişler doğru mu değil mi onu da bilmiyorum ama umarım doğru değildir
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 21, 2008, 14:27:48 » |
|
1 ay (4 hafta) değil... keşke öyle olsa  6 hafta ara verecekler. sonra 5 bölüm daha yayınlayıp sezonu bitirecekler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 21, 2008, 14:52:56 » |
|
yaaa ama nasıl durucam ben 6 haftaaa bi de 5 bölüm yayınlayıp sezonu biticeklerr deee çok kısa sürmüş olur o zaman 4. sezon
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 21, 2008, 20:57:55 » |
|
efenim bölümle ilgili ilk yorum benden neydi bu şimdi burda soru işaretlerimin artmasımı azalmasımı gerekiodu herkesin bildiğini kesinleştirmiş oldular ben bişi çıkartamadım valla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vinsanity10
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 21, 2008, 22:06:01 » |
|
bu senaristlerde iyiki birşey açıkladılar ha. kaç bölümdür tek şey adayı ele geçirmeye çalışan adam charles widmore başka bişey yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 21, 2008, 22:54:43 » |
|
çok sıkıcı bi bölümdü hakikaten :S o uçağın sahte olduğunu anlamayan izleyiciler varmış. bu yüzden her bölümde (son dört bölümdür galiba) ısrarla tekrar ediliyor. umarım artık kimse bunu merak etmez ve aynı şeyleri duymaktan kurtluruz  yannız bu tom'un yaşıyo olmasına şaşırdım ben :S sawyer öldürmüştü onu yahu :S bi de o silahın çekilmemesi olayı nedir yaa :S bu aradaa, alex, rossou ve o zibidik çocuğun gönderilmesi ve sonradan öldürülmesi düpedüz ben'in planıydı. ya da bana direkt yle geldi. bu adama pes diyorum daha da bişey demiyorum :S bu arada benze bu penelope'nin babası kötü bi adam diil. bence ada ben ve onun çalıştığı firma ya da her ne haltsa bunlar tarafından gizleniyor. bu adam bunu ortaya çıkartmaya uğraşıyor. ve kimseyi de öldüreceği yok. fekat ben millete tam tersini söyleyip duruyo işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glacius
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 21, 2008, 23:03:08 » |
|
Ancak Jacop'unda adayı dış dünyaya açma düşüncesine soğuk olduğunu gördük.. Yani toplamda öle bir sonuç çıkıyor.. Hatta jacop teknolojik ne varsa nefret ediyor. Adaya giriş çıkışların bu denli zorlu ve esrarlı olmasıda adanın dış dünyaya açılmaması için konulmuş güvenlik sistemi gibime geliyor. Adanın Micheal'in ölmesine izin vermemesini anlamadım. Baya havada kaldı.. biraz üstünde dursalarda iyi olurdu. Tom'u ilk gördüğümde dumura bağladım(artık alıştım lost izlerken  ) Libby'nin görünmeleride bir anlam kazandı bana göre.. Ada insanı bir şekilde ölümsüzleştiriyor yada bedene ihtiyaç duymuyorsun felan.. zaten budizme göndermeleride var dizide.. Rosseau ile Alex'in manitasını bana göre Ben'in adamları öldürdü.. Öyle planlanmıştı çünkü.. Yada bir şekilde irtibat kurdu Ben geriye kalanlarla.. Üstelik birşey dikkatimi çekti bu vurulma esnasında.. Hiç silah sesi duymadım.. Pıt pıt diye öldüler.. Adada eskiden kalma silahlar olduğunu varsayarak kesin baya gürültülü şekilde silah sesi duymamız lazımdı.. yada susturucu teknolojisine sahipler ve bundan yola çıkarak Temple'da teknolojinin dibini bulmuşlar diyebiliriz..(nede olsa en son kalan yer..bir nevi son kale)gene buna dayanarak adadaki kimi esrarlı şeyler bu teknoloji ilede bağlantılı olabilir..(Ohaa nereden nereye geldim  )
|
|
|
|
|
|
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.
Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.
Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!
Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.
HAYALİ OLAN BİZİZ!!
-Zeitgeist The Movie
|
|
|
|
Chai-Tai
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 22, 2008, 19:27:50 » |
|
Tom'un görünmesi şaşırtıcı değilde ( 3. sezonun sonunda ölüyor adam biz ise 3. sezon ortasına denk gelen zamanları izledik ) adamın ana karaya nasıl ulaştığı? Hadi küçük teknelerle başka bir yere ulaşılabiliyor ( Michael'ın yaptığı gibi belki Tom da öyle yapmıştır ) o zaman denizaltı patladığında neden Jack "O zaman beni tekneyle götürün kardeşim ben anlamam" demedi? Ada ölmesine izin vermiyorsa Chris Angel'ın rakibi olarak Amerika'yı kasıp kavurabilirdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 22, 2008, 20:17:29 » |
|
Flashback leri özlemiştim açıkçası her ne kadar Michael'ınki de olsaa Bence de Widmore kötü bi adam deil ama Ben'i aradığı için Ben kötü biri olArak gösteriyor Zaten Alex'in deil de dierlerinin ölmesi kesinlikle Ben'in planıydı daa bu adam hala nasıl diğerleriyle iletişim kuruyor onu da anlmış diilimm Bu arada Tom da şaşırttı beni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glacius
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 23, 2008, 14:47:07 » |
|
Tom'un görünmesi şaşırtıcı değilde ( 3. sezonun sonunda ölüyor adam biz ise 3. sezon ortasına denk gelen zamanları izledik ) adamın ana karaya nasıl ulaştığı? Hadi küçük teknelerle başka bir yere ulaşılabiliyor ( Michael'ın yaptığı gibi belki Tom da öyle yapmıştır ) o zaman denizaltı patladığında neden Jack "O zaman beni tekneyle götürün kardeşim ben anlamam" demedi? Ada ölmesine izin vermiyorsa Chris Angel'ın rakibi olarak Amerika'yı kasıp kavurabilirdi aa evet yaw zamanları karıştırdım ben  kafamı allak bullak etti bu dizi 
|
|
|
|
|
|
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.
Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.
Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!
Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.
HAYALİ OLAN BİZİZ!!
-Zeitgeist The Movie
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 23, 2008, 17:10:36 » |
|
Kate'in olduğu bölüm kadar sıkıcı değildi bence  Neyse yoruma geçeyim. Rossue ve Alex'in sevgilisi ( Kyle idi sanırım  ) öldüğünde çok şaşırdım özellikle Rossue'nun ölümüne. Alex de hemen korkudan durun ben Ben'in kzııyım bana zarar vermeyin diye döneklik yaptı  Ve artık kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor anlayamıyorum kafam çok karıştı yav  Keşke hala adada olan olayları çözmeye çalışsalar böyle olunca iyice kafa yormaya başladı heheh 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mizmiz_Myrtle
Şeker

!LOST! !LOST! !LOST!
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 24, 2008, 15:07:20 » |
|
çok sıkıcı ve gereksiz bi bölümdü. bu saçma sapan bölümden sonra 1 ay ara bu ne yaa. tom 3. sezonun sonunda ölmüştü ve bu bölümdeki michael'ın flashbackinde 3. sezonun ortalarını izledik.
|
|
|
|
|
|
DUDE!
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 24, 2008, 15:12:03 » |
|
Tom'un görünmesi şaşırtıcı değilde ( 3. sezonun sonunda ölüyor adam biz ise 3. sezon ortasına denk gelen zamanları izledik ) adamın ana karaya nasıl ulaştığı? Hadi küçük teknelerle başka bir yere ulaşılabiliyor ( Michael'ın yaptığı gibi belki Tom da öyle yapmıştır ) o zaman denizaltı patladığında neden Jack "O zaman beni tekneyle götürün kardeşim ben anlamam" demedi? Ada ölmesine izin vermiyorsa Chris Angel'ın rakibi olarak Amerika'yı kasıp kavurabilirdi aa evet yaw zamanları karıştırdım ben  kafamı allak bullak etti bu dizi  aynen ben de karıştırdım  flashback-flashforward fln bu dizi yüzünden hepten sıyırdım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|