Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 12:40:36  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üçüncü Sezon: Bölüm 7  (Okunma Sayısı 575 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Pimps and Queens and Criminal Queers
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Druid Power On Darnassus's Forest

Üyelik Bilgileri WWW
« : Şubat 08, 2007, 04:31:23 »

Allahım geri saya saya bir hal oldum !! Sabah 9 da ben nasıl kalkıcam !! Şuanda Amerika izliyor !! Amerikada olmak ya da konuşalan dili bilip IP mi Amrikaya indelemek ve ABC TV  ye girip canlı izlemek istiyorum !!

Kısacası kuduruyorum burada !! Biraz önce yazarlarla olan repöratajı okudum ve merakın çok çok çok feci derecede çok kabardı !!

Çok fazla ünlem kullandım ama şuanda ki heyecanımı başka türlü anlatamıyorum bhüüü !!!!!

Ve öhöm, 3. sezon 7. bölüm ile ilgili yorumları burdan yapalım. Fakat artık yapabilelim ya !!

-----------------------------

7. Bölüm Özeti |  Not in Portland [JULIET]

• Orjinal yayın tarihi: Şubat 7, 2007
• Senaryo: Carlton Cuse & Jeff Pinkner
• Yönetmen: Stephen Williams

Ben'in hayatı Jack'in ellerindedir. Bu arada Kate ve Sawyer adadan kaçmaya çalışmaktadırlar. Juliet "Diğerleri"ni dahi şok eden bir karar verir.
« Son Düzenleme: Şubat 10, 2007, 22:44:18 Gönderen: Fantasticc » Logged

(göstermek/gizlemek için tıkla)

All those beautiful boys
Pimps and queens and criminal queers
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Üçüncü Sezon: Bölüm 7
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 12:40:36 »

Gatik
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Şubat 08, 2007, 08:29:08 »

ben suan burda izliyyorm biyandan da reklam aralarinda gelip bilg basinda cafeye bakiniyorum evt cok reklam veriolar ...

inanilmaz super gidio suan

spoiler

ben ameliyat masasinda da duramadi gozlerini acip konusmaya basladi Gülümseyen

spoiler
Gatik
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Şubat 08, 2007, 09:07:01 »

aman allahim bolum bitti ve bittikten sonra sonraki bolumun sneakpeek i ekranda gecerken agzim acik bir sekilde bakakaldim oylece...

3. sezonun ilk 5 sikici bolumunden eser kalmamis lost  yine eski havasini bulmus gibiydi...

cok pis spoiler

bu bolumdeki flashbackler bu sefer otherslardan birine juliet'e aitti. fransiz kadinin kizi sawyer ve kate e kacmalarinda yardimci oluyor ve ayni zamanda bu kiz Ben'in kizi olarak biliniyor adada nedense .
ve julietle ben arasindaki gerginliiiin temelini ogreniyoruz bolumun sonunda ve naman nallahim oluyorz.

ve 8. bolum acayip aksiyon dolu ve super gozukuyor kate ve sawyer kacti bakalm jack e nolcak Gülümseyen

spoiler
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Şubat 08, 2007, 10:38:51 »

Gatik cidden çok pis spoiler olmuşşşşşşşş..........!
Artık çok geç benim için neyse,...

Ya 7.bölüm cidden süperdi...Söylenecek söz yoktu...ama Kate de az değilmiş yani..
Sen kimleri aldatıyorsun bakiyim?
Peki anlamadığım bir şey var,Kate kendini o evleneceği adama Monica diye tanıttı.
Kardeşim bunların kimlikleri yokmu?Evlenirken kimlik kullanılmıyormu?
Onların farklı bir yöntemi mi var?
Yoksa bizim yere bakan yürek yakan güzel kızımız Kate sahte kimlik de mi yaptı!!!???

Ya Jack'in yaptığı o harika olaya ne demeli?"Karaciğerinin kesesine bir çizik attım,eğer bir saat içinde dikmezsem,Ben ölür!"(Gebersin  Kızgın ) Gerçi ölmeyi Michael kadar haketmesede...Adam yazık kansermiş... Hede Hödö
Jack'in Kate için yaptığını asla unutamam ya...Ama yazık adama Üzgün Kız onu sevmemesine rağmen,sevmemesi yetmiyormuş gibi gidip Sawyerla birlikte olmasına rağmen Jack ona kaçmak için zaman yarattı. Jack en iyisini yaptı. 'Others' a inanıyormuş gibi yapıp, inanmadı... İyiki de inanmadı.Onları bırakacakları ne malum du?? Kararsız

Uff bir de o hikayeyi unuttum ben ya,hani Jack in 1.sezon-1.bölümde Kate'e anlattığı... Eve gidince 1.bölümü izlemem lazım!!

***Şunu eklemek isterim ki Lost'un kitabı çıkmış.Daha okumadım,ilk bir kaç sayfasındayım.Bakalım Lost kadar güzelmi....***

Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Şubat 08, 2007, 16:12:31 »

1. sezon 1. bölümde kate e anlattığı hikaye şeydi hani jackin sırtını dikmesi gerekiyordu katein ve jack katee güven vermek için bir kızı ameliyat edişini anlatmıştı. Kızın sinirleri ortaya çıkmışı ve jack o anda korkuyu hissetmişti. Ve korkuya sadece 5 saniye vermişti. 1 - 2 -3 -4 -5 ve kızı ameliyat etmişti.

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Şubat 08, 2007, 20:24:59 »

Oha !! Demek istiyorum sadece oha ve oha sadece Kahkaha Bu bölüm hakkında yorum yapamıyorum desemde inanmayın Dil Çıkaran

Bir kere jack ve katein ayrılabileceklerine inanmıyorum ben açıkcası. Bir yolunu bulup jake ve kate buluşacaklardır. ki Alex ve sevgiliside ayrılmazlar diye düşünüyorum. Ama benim julietim neymiş öyle ! Sanırım o adam Dharma Girişimin maimi kolu başkanı gibi bir . Orada ethanda vardı zaten. " Otobüz çarpsın " dedi juliet ve bum !

Yalnız Ben herkesin üzerinde bu kadar otoriteyi nasıl sağlamış ? Yani Julieti bile evine göndermemesinin sırrı nedir? Bu nasıl bir şeydir? Yoksa Juliet yalan mı söyledi ?

Üstelik Tom'un Jack'in " Neden dışarıya gitmiyorsunuz ? " soeusuna verdiği yanıt yarım kaldı !! Tıpkı yazarlar ile olan repörtajda ki gibi orada da adam " Gökyüzü mora döndüğü zaman ... uh ! " diyerek çevap vermeyi bırakmıştı. Gökyüzü mora döndüğü zaman ne oldu ? İşte asıl sorulması gereken soru sanırım bu. Othar işte bu yüzden dış dünyaya gidemiyorlar. Peki ya Michael ile Walt ? Onalra ne oldu ?

Repörtajda yazar, Walt ile Michaelin başına ne geleceğini anlatacaklarını yazmıştı.

Yalnız Kate ile Jack'in telsiz konuşmalarına hasta olduğumu söyleyebilirim. Bir kadın aynı anda nasıl hem bu kadar sert hem bu kadar kırılgan olabilir ki ? Fakat şunu söylemem gerekir ki ben Julieti gerçekten çok sevmiş durumdayım. Ben ve Juliet, The Others onlar bence Kahkaha

Oooooooooooh be demek istiyorum bu arada sayın seyirciler Dil Çıkaran Sonunda lostuma kavuştum, sakinleştim ve mutluyum Kahkaha Kahkaha

7 gün kaldı 8. bölüme. Peki merak ettiklerim neler ? Eah, işte onları yazmaya kalkarsam, eminim ki öbür bölümün çıkmasına kadar yetiştiremem.

Hah bu arada Alex'in babası Ben olamaz asla ?!! Çünkü Alex Fransız Pilicin kızı ?! Ben ile Fransız Piliç birlikte mi oldular ?! İşte buna asla inanmam Kahkaha Kahkaha

Julietin, Sawyer'ı öldürmeye takmış olan adamı öldürmesi hiç beklemediğim bir davranıştı. Ben Julietin onu ikna etmeye çalışacağını düşünmüştüm ama " bam bam ve bam " iş bitti Kahkaha Kahkaha

Juliet'in kız kardeşide kansermiydi? Bu soru var aklımda. Julietin kanser olan kızkardşeine bir çocuk vermesi ne kadar mantıklıydı ? Kardeşinin bünyesi  çocuğu kaldırabilirmi?

Öeaah daha ne sorular sorarım ben bea höyt be

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Eumelia
ToXic Tears
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Şubat 09, 2007, 19:20:06 »

Ya açıkcası bu bölüm beklediğim gibi çıkmadı. 3 aydan sonra daha iyi bölüm bekliyodum Dil Çıkaran Eh bu da Lost'un kendi suçu öyle bi şey yarattılar ki sürekli aşırı ve acayip şeyler bekler oldum. Alex'in Ben'in kızı olmasına da hiç şaşırmadım nedense. Aslında şöyle bi şey geldi aklıma.

Alex Ben ve Danielle'in kızı olabilir. Hatırlarsanız Ben'i o bulmuştu ormanda Dil Çıkaran Ben gibi akıllı bir adamın öyle saçma bir tuzağa yakalanması çok saçma bence... Sadece Danielle onu tuzağa düşürmüş gibi davranmış olabilirler. Ben'in amacı aralarına girip psikolojilerini ölçmek kafalarını karıştırmak olabilir. (bkz: John Lock ve Ben arasında geçen konuşmalar ve John'ın düğmeye basmaktan vazgeçmesi)
Belki de ameliyatını yapıcak olan Jack'i yakından tanımak istemiştir?
Ben'i öldürebilirlerdi tabi ki; ama Ben öldürmeyeceklerini meraklarına yenik düşeceklerini biliyodu. O sahte kimliğe inanmıycaklarını da biliyordu sadece öyle bir süs verdi bence. Ben'in 3. sezonda gayet düzgün olan kıyafetleri yakalandığı zaman berbattı. Biliyoruz ki sadece sahil takımına göründükleri zaman o şekilde giyiniyolardı. Bu durumda yine önceden planlanmış bir olay ortaya çıkıyor.

Sonracııma Ben Michael'ın oğlunu almaya gideceğini biliyordu... Michael'in onu serbest bırakacağını da. Kısacası Danielle de bu işlerin içinde olabilir ya da Ben'in gerçekten tuzağa düştüğünü sanmış olabilir. :S

Benim kafama takılan bi şey var bi de yaa! Alex (sözde) babasının aldığı tutsaklara neden yardım etme sevdası içinde. Her seferinde herkese yardım ettiğini görüyoruz. Diğerlerinin yaptıkları şeylere karşı çıkıyor sürekli. Bir liderin kızı olarak biraz saçma değil mi? Onun da o mantıkla büyümüş ve yetiştirilmiş olması gerekmiyor mu?

Bi de şu olasılık var Alex küçükken others tarafından kaçırılmıştı... Sadece Ben'i babası sanıyor olabilir ki bence daha mantıklı  Kararsız

Ben hala Julliet'i sevmiyorum. :S Beni serbest bırakıcak lafı da inandırıcı gelmedi. İstediği zaman çok güzel bir şekilde ağlayıp duygu sömürüsü yapabiliyor çünkü Dil Çıkaran

Ben'i seviyorum ben yavs... Naparsa yapsın seviyorum Sırıtan Hıı Tom'u da sevmeye başladım...

Julliet'in eski kocasına nasıl otobüs çarptı öyle yavs O_o kal geldi bana orda Hede Hödö Hiç beklenmiycek bişeydi Kahkaha

Kate'in Jack'e o hikayeyi anlatma kısmı çok güzeldiiii çok duyguluydu. Jack biraz daha gözüme girdi... Ne olursa olsun arkadaşlarını kurtardı.  Alkış Sawyer olsa yapar mıydı? Bilemiyorum açıkcası... Jack'i kurtaralım diye herhangi bi şey demedi... Yeltenmedi bile. Adaya gittiklerinde nasıl karşılanıcaklar acaba? Kahkaha Hadi bi 7 gün daha offf offf  Dudaklarını Mühürlemiş

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #7 : Şubat 13, 2007, 23:53:56 »

izledim izlediim Sırıtan sonunda ben de izledim Kahkaha sonra youtube'dan promo'ya baktım. süper süper süper süper Kahkaha

tahmin ettiğimden daha iyi olmuş tüm bölümler Kahkaha 6 ve 7 şahaneydi. üst üste izleyince ayrı bi keyfi çıktı Hede Hödö

ama 6. bölümü izleyip aylarca bekleyen izleyicilere hakikaten yazık olmuş Hede Hödö bölüm biter bitmez öyle bir fırladım ki ayağa. bi saniye bile kaybedesim yoktu Hede Hödö neyse, bölüm hakkında yorumlarımı yarın sabah yaparım Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Şubat 14, 2007, 23:01:20 Gönderen: Hasn't » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Şubat 16, 2007, 08:46:34 »

izledim izlediim Sırıtan sonunda ben de izledim Kahkaha sonra youtube'dan promo'ya baktım. süper süper süper süper Kahkaha

tahmin ettiğimden daha iyi olmuş tüm bölümler Kahkaha 6 ve 7 şahaneydi. üst üste izleyince ayrı bi keyfi çıktı Hede Hödö

ama 6. bölümü izleyip aylarca bekleyen izleyicilere hakikaten yazık olmuş Hede Hödö bölüm biter bitmez öyle bir fırladım ki ayağa. bi saniye bile kaybedesim yoktu Hede Hödö neyse, bölüm hakkında yorumlarımı yarın sabah yaparım Dil Çıkaran

üst üste izlemiiş olmanın havasını atmabir kere :hıh: biz 7. bölüm çıkmadan promolara tapıyorduk bi kere :hıh:

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Haziran 04, 2007, 02:25:29 »

nası bi bölümdü bu ya :S:S katenin o jackle konuşması sırasında yani şu 1-2-3-4-5 olayında çok kötü oldum öyle böyle değil cidden kötü oldum ( ağlıyasım geldi resmen ) neyse ben 8. bölüme gitsem iyi olcak merak içersindeyim Hede Hödö
« Son Düzenleme: Haziran 04, 2007, 02:41:42 Gönderen: inferius » Logged

Life is a...
"Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
Bee
har_mon_ald
Köpüklü Kapuçino

Edward Team!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 03, 2008, 01:22:17 »

Ya bu Otherslara iice alıştık ama bunlar neler yapmadıki kötüydüler başta yaa  Hede Hödö
Yavaş yavaşa alıştık ve sevmeye başladık  Hede Hödö
Ben i ben seviorum ya ii masum bi ifadesi var  Aww
Alex Fransızın kızı değil mi ya hani Fransız kadın kocasını öldürmüştü hasta olduğu için  Acayip
Gerçi Ben zaten Alex'in babası değil çünkü Otherslar Alex i kaçırdığında yeni doğmştu
Ben kendisini babası die tanıtmıştır  Gözlerini Deviren

B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...

Âşık | Twilight | Twilight | Twilight | Âşık
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Haziran 29, 2008, 06:20:17 »

yaw zaten diyeceklerimin pek bi çoğunu demişsiniz <.< Hede Hödö özellikle Arna <.< Hede Hödö

Juliet'in flashback-lerini vermeleri şaşırttı...ama iyi de oldu...zaten kötü biri olmadığı belli gibiydi Hede Hödö en azından ben gıcık kapmamıştım..ve Danny'i öldürmesinede pek bi sevindim... Alkış

ve Jack'in şu cerrahi ameliyatlatından gına geldi artık <.< dayanamıyorum bakmaya yaw <.< sırf ufak bi ayrıntı kaçırmayım diye atlamıyorum ama yeter yani <.< nip/tuck'ta bile bu kadar ameliyat olmamıştır  <.<

ayrıca kim ne derse desin eğer lost bitene kadar ölmezse (ki ölmesin Acayip) Alex önemli bişeylere şey olacak...ve resmende annesine çekmiş Kahkaha hem güzel (Kate'i bile devirebilecek nitelikte), hem de yetenekli Kahkaha Karl şanslı çocuk...tabi o uyuşukluktan kurtulursa Acayip...Sawyer'ın taktığı lakaplarda cuk oturuyor yaw lollipop dedi yaw Alex'e XD XD Hede Hödö

neyse, bi 8.bölüme de şeyedeyim ben... Kararsız

Sinek'ten selamlar Öpücük
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: