Ya açıkcası bu bölüm beklediğim gibi çıkmadı. 3 aydan sonra daha iyi bölüm bekliyodum

Eh bu da Lost'un kendi suçu öyle bi şey yarattılar ki sürekli aşırı ve acayip şeyler bekler oldum. Alex'in Ben'in kızı olmasına da hiç şaşırmadım nedense. Aslında şöyle bi şey geldi aklıma.
Alex Ben ve Danielle'in kızı olabilir. Hatırlarsanız Ben'i o bulmuştu ormanda

Ben gibi akıllı bir adamın öyle saçma bir tuzağa yakalanması çok saçma bence... Sadece Danielle onu tuzağa düşürmüş gibi davranmış olabilirler. Ben'in amacı aralarına girip psikolojilerini ölçmek kafalarını karıştırmak olabilir. (bkz: John Lock ve Ben arasında geçen konuşmalar ve John'ın düğmeye basmaktan vazgeçmesi)
Belki de ameliyatını yapıcak olan Jack'i yakından tanımak istemiştir?
Ben'i öldürebilirlerdi tabi ki; ama Ben öldürmeyeceklerini meraklarına yenik düşeceklerini biliyodu. O sahte kimliğe inanmıycaklarını da biliyordu sadece öyle bir süs verdi bence. Ben'in 3. sezonda gayet düzgün olan kıyafetleri yakalandığı zaman berbattı. Biliyoruz ki sadece sahil takımına göründükleri zaman o şekilde giyiniyolardı. Bu durumda yine önceden planlanmış bir olay ortaya çıkıyor.
Sonracııma Ben Michael'ın oğlunu almaya gideceğini biliyordu... Michael'in onu serbest bırakacağını da. Kısacası Danielle de bu işlerin içinde olabilir ya da Ben'in gerçekten tuzağa düştüğünü sanmış olabilir. :S
Benim kafama takılan bi şey var bi de yaa! Alex (sözde) babasının aldığı tutsaklara neden yardım etme sevdası içinde. Her seferinde herkese yardım ettiğini görüyoruz. Diğerlerinin yaptıkları şeylere karşı çıkıyor sürekli. Bir liderin kızı olarak biraz saçma değil mi? Onun da o mantıkla büyümüş ve yetiştirilmiş olması gerekmiyor mu?
Bi de şu olasılık var Alex küçükken others tarafından kaçırılmıştı... Sadece Ben'i babası sanıyor olabilir ki bence daha mantıklı

Ben hala Julliet'i sevmiyorum. :S Beni serbest bırakıcak lafı da inandırıcı gelmedi. İstediği zaman çok güzel bir şekilde ağlayıp duygu sömürüsü yapabiliyor çünkü

Ben'i seviyorum ben yavs... Naparsa yapsın seviyorum

Hıı Tom'u da sevmeye başladım...
Julliet'in eski kocasına nasıl otobüs çarptı öyle yavs O_o kal geldi bana orda

Hiç beklenmiycek bişeydi

Kate'in Jack'e o hikayeyi anlatma kısmı çok güzeldiiii çok duyguluydu. Jack biraz daha gözüme girdi... Ne olursa olsun arkadaşlarını kurtardı.

Sawyer olsa yapar mıydı? Bilemiyorum açıkcası... Jack'i kurtaralım diye herhangi bi şey demedi... Yeltenmedi bile. Adaya gittiklerinde nasıl karşılanıcaklar acaba?

Hadi bi 7 gün daha offf offf