Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 10:51:41  

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üçüncü Sezon: Bölüm 22  (Okunma Sayısı 1759 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #30 : Ekim 03, 2007, 12:22:15 »

valla bölümleri sıcağı sıcağına izlemen lazımki tadı çıksın Dil Çıkaran ayrıca nesi saçmaladılar son bölümde anlamadım. saçmaladıkları tek yer "jacob"lı bölümdü bence. nası açıklayacaklar merak ediyorum :S ama son bölümde hiç bi saçmalık yoktu.

ayrıca adam kate yüzünden dağılmış fln demek için erken. tamam kate de dahil olabilir ama adamın evinin halinden de göreceğiniz gibi, herif kafayı adayı bulmaya bozmuş. orda hata yaptık diyor. ama bunu derken neyi kastediyor bilmiyoruz. hala orada kalan birileri mi var?

bu arada şunu belirtmem lazım, flashback'leri oyuncular hatırlamıyorlar. sadece dizide olan olayları daha iyi anlamamız için bize gösteriliyorlar. bu yüzden flashforward'ı jack'in gördüğünü söyleyemeyiz. o görüntüleri biz görüyoruz sadece Hede Hödö

bi de jack'in o sakallı vurdum duymaz halleri çok popüler olmuş, pek çok sawyer hayranı tarafından tercih edilmiş. Dil Çıkaran

diğer sorularınsa sanırım herkesin merak ettiği şeyler Hede Hödö sabırla bekliyoruz :S 4 ay fln kaldı... Hede Hödö

bi de ben prison break'i pek sevemedim nedense :S

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Üçüncü Sezon: Bölüm 22
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 10:51:41 »

geberesice
b
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Ekim 03, 2007, 17:36:32 »

ben sözümü geri aldım XD bölümü bir daha izledim ve nasıl beğenmedim diyip dövündüm kendi kendime Sırıtan evet gerçekten de harika bir bölümmüş yav Acayip Alkış
saçmaladılar dediğim bölüm Charlie'nin kurtulabilecekken kendini odaya kapatmasıydı. girdi ve hiç birşey yapmadı yani resmen intihar etti <.<

birde o flashback'leri ben öyle bilmiyordum onlar hatırlıyor sanıyordum Terleyen
ama Jack'in sakal ve bıyığını daha gerçekçi yapabilirlerdi Dil Çıkaran resmen bağırıyordu ben sahteyim diye Dil Çıkaran neyse özür dilerim herkesten Terleyen gerçekten de harika bir bölümmüş Sırıtan
« Son Düzenleme: Ekim 03, 2007, 17:37:27 Gönderen: geberesice » Logged

Dr. Braddy Bar

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #32 : Ekim 03, 2007, 19:00:05 »

hah, işte böyle insana zorla bölüm sevdiririm ben Sırıtan

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

geberesice
b
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Ekim 03, 2007, 20:54:12 »

hah, işte böyle insana zorla bölüm sevdiririm ben Sırıtan
teşekkürler Sırıtan Sırıtan Dil Çıkaran
Fantasticc'den önce :
"Neeee?! Lost'mu? 3. sezon mu? birde üstüne üstlük sezon finalimiii? aman uzak dursun efendim"
Fantasticc'den sonra :
"Evet Fantasticc'i dinledim ve şimdi çok mutluyum. Jack'de ne karizma adam yahu.Yaşasın sezon finalleri Dans"

not: evet mesaj çok saçma silebilirisn Fant. abi Dil Çıkaran ama yazmadan edemedim Sırıtan XD

Dr. Braddy Bar

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #34 : Ekim 04, 2007, 11:23:42 »

yok yahu silmeye ne gerek var Kahkaha

geberesice
b
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : Ekim 07, 2007, 19:39:24 »

arkadaşlar dün çok kötü bir rüya gördüm tüm gün etkisindeydim. ve çevremde lost seven bir allahın kulu yok ki derdimi anlatayım bu yüzden buraya yazıyorum Ağlayan rüyamda Desmond Charlie'yi kurtarıp plaja getiyordu Charlie kendine geliyor ama ciğerlerinde oluk oluk kan akıyordu Ağlayan bir şeyler söylemeye çalıştı ama sonra öldü Ağlayan çok etkilendim bu rüyadan dershanede ders falan dinleyemedim anlatamadım kimseye  Ağlayan Charlie ölmemiş olsun ya Ağlayan offf of Ağlayan lütfen yardım edinn resmen çöktüm bu kabustan sonra Üzgün

Dr. Braddy Bar

Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Ekim 14, 2007, 20:06:32 »

charlienin ölmesine çok üzüldüm.. yüzük beşikte kaldı ama lütfen onu hurley bulsun götürsün versin aerona. Ağlayan

ayrıca jack bu bölümde çok karizmaydı Dil Çıkaran gerçi o hep karizma Kahkaha ama bu bölümde ayrıca bi sevdim onu Kahkaha sakallı halini sevmedim. hiç yakışmamış. kararlı tavırlarını seviyorum jackin. tam bir lider gibi davranıyor. aslında böyle davranan karakterleri pek sevmem normalde ukala olarak değerlendirirm. haklıyımda Dil Çıkaran ama jack başka ona çok yakışıyor ona Kahkaha

bi de bence bilmiyor locke naominin kim olduğunu. o sadece o adadan gitmek istemiyor. ama tabi bir görevin var demişti walt. o görev belki budur diye de geçmiyor değil içimden? kafamda o kadar soru işareti varki :S

ayrıca gelen gemidekilerin pek tekin olmadıklarını anladık. ne olucak acaba? napıcaklar? bizimkilerle dıadırs birleşir saldırır artık Dil Çıkaran

kate hamile galiba. sawyer ölür jack ona babalık yapar Kahkaha

ben o dizideki hiç kimseye güvenmiyorum ayrıca herkesin altından bi pislik çıkıyor. kime güveneceğimi şaşırdım yani. naominin kötü olabileceğini hiç düşünmemiştim. hatta aklımın ucundan geçmemişti ki ayrıca bi soruda o fotografın naomide ne işi var? desmondda kötü çıksında şurda ölüyüm!

i get on the train and i just stand about now that i don't think of you
i keep falling over i keep passing out when i see a face like you
what am i coming to?
i'm gonna melt down

blame it on the black star
blame it on the falling sky
blame it on the satellite that beams me home
this is killing me
this is killing me
geberesice
b
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Ekim 14, 2007, 20:11:44 »

Hayır!!! Desmond kötü çıkarsa kendimi öldürürüm bu sefer acımam Dil Çıkaran Charlie'm gitti zaten Ağlayan Desmond'a bir şey olmasın bari (ne olursa işte Dil Çıkaran )

Dr. Braddy Bar

Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : Ekim 14, 2007, 21:41:50 »

Hayır!!! Desmond kötü çıkarsa kendimi öldürürüm bu sefer acımam Dil Çıkaran Charlie'm gitti zaten Ağlayan Desmond'a bir şey olmasın bari (ne olursa işte Dil Çıkaran )

Ben Charlie'nin öldüğüne hem inanmak istemiyorum hem de inanmıyorum. O el bombasını atan adam 100 kere ölmeyip kurtulduysa, Charlie boğulmakla ölmez, senaristlere duyurulur  Hede Hödö Desmond kötü çıkarsa aynı şeyi ben de yaparım  Hede Hödö Kör kör parmağım gözüne durumu olur yani yuh artık  Sırıtan

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
Vivera
Kakao

Her şey Mümkün bir şey hariç...

cell-iin@hotmail.com
« Yanıtla #39 : Aralık 14, 2007, 17:45:25 »

Charlie'nin öleceğini sezon başından beri biliyorduk.Ne zamana kadar Desmond yardım edecekti ki ona...
Naominin kötü olabileceği teorisi var buna kısmen katılıyorum.Desmond'un kötü olma olasılığı çölde kutup ayısına rastlamak kadardır.
4.Sezona 2 aydan az kaldı.
Lostforum.gen.tr adresinde ilginç teoriler var.Şuan açılmıyor galiba sorun var.
Bee
har_mon_ald
Köpüklü Kapuçino

Edward Team!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Mayıs 10, 2008, 18:49:07 »

Wooouuuwww mükemmeldiii Alkış
Hemen yorumlarım:
Charlie öldü  Ağlayan Ağlayan yaklaşık iki dakika ağladım ya çok kahramancaydı yaptığı  Ağlayan
Hele o eline yazmaya çalışırken fln gözlerini yuvarlak yuvarlak açıp öf çok acıklıydı ya sanki tanıdığım biri ölmüş gibi  mahvoldum Hede Hödö
Yüzükte beşikte kaldı Hede Hödö
Şimdik tekne Penny'nin değilmiş ozaman Ben'in söyledikleri doğru Hede Hödö
Sonun başlangıcı Hede Hödö Naomi kötü biriydi o zaman Hede Hödö
Ama kız kötü biri olsaydı niye telsizi çalıştırsın ki ama kendini de düşünüyodur doğru sonuçta ada lanetli sayılır Hede Hödö
Şimdi 3.sezon -cevaplar bölümünde adadan kurtulamayacaklarını söylüyor yapımcılar o zman Charlie kahraman olamıyor  Ağlayan
Bide şeyden bahsediyorlar black smoke'un kahramanların geçmişlerine büründüklerini söylüyor ve onlar üzerinde bi etkisi olduğundan bahsediyorlar
O zaman Shannon ve son bölümde Locke'a görünen Walt black smoke Hede Hödö
Bu çocukda bi garip hatta korknç nerde onlar babasıyla kimbilir? Hede Hödö Baya da büyümüş yani ama yapımcılar onuda gözönünde bulundurmuşlar yani Walt'un kısa sürede boyunun uzayacağını fln Hede Hödö
Ben az kalsın Jack'i ikna ediodu ya üff bu adamda müthiş ikna edicilik var Hede Hödö
Ve Sayid,BErnard,Jin i gerçekten öldürdüklerini sanmıştımmm  Ağlayan
Hurley 4ever ya müthiş adam hero!!!
O arabasıyla gelipte kurtardı yahu o sahneler müthiş heyecanlıydııı Alkış
Sawyer'ın Tom'u vurması da ayrı bi olaydı ama adam bi garip bakmıştı yani güvenilmez gibi görünüyodu ii yaptı ii Sawyer Hede Hödö
~Mikhail'de ölümsüz heralde ya ne biçim adam o ya allah kahretsin onu manyak Charlie'i de öldürdü lanet Hede Hödö
Veee gelelim son sahnelereeee
işte bu Jack'in geleceğiiiii sakalı bıyığı manyak bi şekilde uzatmasını bi yana bırakarak anladığım kadarıyla bunlar Kate'le çıkmışlarrrr Hede Hödö
Ve Kate ayrılmalıydık fln dediiiii sonrada benmi merak eder dedi merak edecek kişi bence kocası ve bunu Jack'e söylemeside bu kişiyi Jack'inde tanımış olduğunu gösteriyor bence Sawyer -kocası- Dil Çıkaran
Allahım ya Cevaplar bölümünde 4.sezonda gelecekte olduğunu  öğrendiiimm Hede Hödö
Demekki kahramanlarımız bu adada ölmüyo Hede Hödö
kurtuluyolar...Ben demişti Jack'e bu adadan ayrılıp napcan-kimsen yok die Hede Hödö
Eet doğru ozaman adadan ayrılmak Jack'e yaramıyor.....ve psikopatlaşıp intiar etmeye çalışırken bile kahraman oluyor..Kate'te şey dio hala enkazdan insan kurtarıyosun fln die Hede Hödö alışkanlıkk.......
En kısa zamanda 4.sezonu seyretttmeliyiiimmm IloveLost :Alkış

B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...

Âşık | Twilight | Twilight | Twilight | Âşık
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #41 : Temmuz 01, 2008, 01:54:23 »

OHAAAA YUHHHH
İŞTE SEZON FİNALİ BÖYLE BİŞEY OLUR!

3sezondur Lost izliyorum...aralıksız...1. ve 2. sezonun finalleri bu final yanında fasa fiso kalır!!!

bi kere others'ın kampa sızdığındaki patlamalarda resmen tahrik oldum Acayip...inanılmaz harikaydı! Acayip Şaşırmış

ondan vazgeçtim, çaresizce bekleyen Sawyer ve Juliet'in arkasından hipi minibüsüyle fırlayan Hurley'i görünce yerimden uçtum... Şaşırmış sevinçten gecenin bu saatinde attığım çığlıkları duyanlar kim bilir ne demişdir... Hede Hödö
ve Sayid'in o son adamı yere devirip boynunu kırması...inanılmaz lezizdi... Acayip Şaşırmış Şaşırmış waov!! Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış Kahkaha

öte yandan Jack nasıl o kadar sabırlı anlamıyorum...ben olsaydım o an orada Ben'i anında öldürürdüm...
lakin Tom'un yaptığı iyilik harikaydı...bi an yaşadıklarını görünce inanılmaz sevindim..özellikle Sayid'in yaşamasına çok sevindim... Kahkaha

ve Fransız'la kızı Alex'in  sonunda buluşması çok iyiydi ama o an neden acaba onunda flashbackini yapmadıklarını, olayın ayrıntılarını ve Ben ile olanı biteni öğrenmek istedim...

bunun dışında Charlie'yi sevmiyor olsamda adamın ölürken bile yardım etmesi cidden saygı duyulacak nitelikteydi ki hüzünlendirdi de beni Acayip Üzgün

Locke'ın neye dayanarak Naomi'yi öldürdüğünü oldukça fazla merak ediyorum Acayip Şaşırmış

ayrıca son nokta olan Jack'in flashback sandığım o inanılmaz derecede sıkıcı olan kısımlarda, sonlara doğru Kate'e benzer birinin gelmesi (ki o makyajla cidden inanılmaz ikilemde kaldım, Kate olup olmadığı hakkında, Jack adını hitap etmeseydi anlamazdım Acayip <.<) ve hata yaptıklarını söylemesi, ve de o Jack'in ziyaret ettiği ölen kişinin Sawyer olduğu düşüncesi beni inanılmaz yamultu... Acayip Şaşırmış Acayip Acayip

öte yandan siz bütün bunlar için bi sürü ay beklediniz...ben ise şimdi 4.sezona gidiyorum Hede Hödö yazık size Kahkaha Sırıtan XD Hede Hödö

Sinek'ten selamlar Öpücük
Godric Gryffindor
Hakan
Has Türk Kahvesi

ÖSS

351137125
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Temmuz 01, 2008, 12:21:57 »

öte yandan siz bütün bunlar için bi sürü ay beklediniz...ben ise şimdi 4.sezona gidiyorum Hede Hödö yazık size Kahkaha Sırıtan XD Hede Hödö

lanet olsun bu çok büyük haksızlık Ağlayan ben 4.sezon gelene kadar bir gün bile aklımdan çıkaramamıştım lostu Ağlayan

ama bence sen bu 4 sezonu arka arkaya izlediğin için 5.sezonu beklemek senin için daha zor olcak gibi Dil Çıkaran ne de olsa ilk bekleyiş Kahkaha

The only difference between me and a madman is that I'm not mad
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #43 : Temmuz 01, 2008, 14:44:03 »

lanet olsun bu çok büyük haksızlık Ağlayan ben 4.sezon gelene kadar bir gün bile aklımdan çıkaramamıştım lostu Ağlayan

ama bence sen bu 4 sezonu arka arkaya izlediğin için 5.sezonu beklemek senin için daha zor olcak gibi Dil Çıkaran ne de olsa ilk bekleyiş Kahkaha
aa işin bi de o tarafı var di mi Acayip Şaşırmış Terleyen Kahkaha Hede Hödö

Sinek'ten selamlar Öpücük
Bee
har_mon_ald
Köpüklü Kapuçino

Edward Team!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Temmuz 01, 2008, 23:03:22 »

aa işin bi de o tarafı var di mi Acayip Şaşırmış Terleyen Kahkaha Hede Hödö

Şu an ben Godric Gryffindor'un verdiği örneğin yaşayan bi kanıtıyım.. <.<
Bence Finrod olayı yani 4.sezonu uzatabildiğin kadar uzat Gözlerini Deviren
« Son Düzenleme: Temmuz 01, 2008, 23:04:06 Gönderen: har_mon_ald » Logged

B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...

Âşık | Twilight | Twilight | Twilight | Âşık
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: