Wooouuuwww mükemmeldiii

Hemen yorumlarım:
Charlie öldü

yaklaşık iki dakika ağladım ya çok kahramancaydı yaptığı

Hele o eline yazmaya çalışırken fln gözlerini yuvarlak yuvarlak açıp öf çok acıklıydı ya sanki tanıdığım biri ölmüş gibi mahvoldum

Yüzükte beşikte kaldı

Şimdik tekne Penny'nin değilmiş ozaman Ben'in söyledikleri doğru

Sonun başlangıcı

Naomi kötü biriydi o zaman

Ama kız kötü biri olsaydı niye telsizi çalıştırsın ki ama kendini de düşünüyodur doğru sonuçta ada lanetli sayılır

Şimdi 3.sezon -cevaplar bölümünde adadan kurtulamayacaklarını söylüyor yapımcılar o zman Charlie kahraman olamıyor

Bide şeyden bahsediyorlar black smoke'un kahramanların geçmişlerine büründüklerini söylüyor ve onlar üzerinde bi etkisi olduğundan bahsediyorlar
O zaman Shannon ve son bölümde Locke'a görünen Walt black smoke

Bu çocukda bi garip hatta korknç nerde onlar babasıyla kimbilir?

Baya da büyümüş yani ama yapımcılar onuda gözönünde bulundurmuşlar yani Walt'un kısa sürede boyunun uzayacağını fln

Ben az kalsın Jack'i ikna ediodu ya üff bu adamda müthiş ikna edicilik var

Ve Sayid,BErnard,Jin i gerçekten öldürdüklerini sanmıştımmm

Hurley 4ever ya müthiş adam hero!!!
O arabasıyla gelipte kurtardı yahu o sahneler müthiş heyecanlıydııı

Sawyer'ın Tom'u vurması da ayrı bi olaydı ama adam bi garip bakmıştı yani güvenilmez gibi görünüyodu ii yaptı ii Sawyer

~Mikhail'de ölümsüz heralde ya ne biçim adam o ya allah kahretsin onu manyak Charlie'i de öldürdü lanet

Veee gelelim son sahnelereeee
işte bu Jack'in geleceğiiiii sakalı bıyığı manyak bi şekilde uzatmasını bi yana bırakarak anladığım kadarıyla bunlar Kate'le çıkmışlarrrr

Ve Kate ayrılmalıydık fln dediiiii sonrada benmi merak eder dedi merak edecek kişi bence kocası ve bunu Jack'e söylemeside bu kişiyi Jack'inde tanımış olduğunu gösteriyor bence Sawyer -kocası-

Allahım ya Cevaplar bölümünde 4.sezonda gelecekte olduğunu öğrendiiimm

Demekki kahramanlarımız bu adada ölmüyo

kurtuluyolar...Ben demişti Jack'e bu adadan ayrılıp napcan-kimsen yok die

Eet doğru ozaman adadan ayrılmak Jack'e yaramıyor.....ve psikopatlaşıp intiar etmeye çalışırken bile kahraman oluyor..Kate'te şey dio hala enkazdan insan kurtarıyosun fln die

alışkanlıkk.......
En kısa zamanda 4.sezonu seyretttmeliyiiimmm IloveLost :