Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 01:45:36  

Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üçüncü Sezon: Bölüm 22  (Okunma Sayısı 1736 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dubleman
.Guitarist.*.A.*.K.*.H.
Krema

Sanırım sensiz bir geceye daha hoşgeldim.

unicorn_akh@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mayıs 28, 2007, 00:10:26 »

Arna ya ve Fantasticc e katılıyorum. Lost neree heroes nere yahu. Siz nasıl kıyaslıonuz Heroes u Lost la.
Arna ya ikinci kez katılıyorum final konusunda.  

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Üçüncü Sezon: Bölüm 22
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 01:45:36 »

ozlemg
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Haziran 04, 2007, 14:56:36 »

izleyenlere

o gazete parçasında ne yazdığını bulabilen varmı aranızda.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #17 : Haziran 04, 2007, 15:34:06 »

ben bi önceki sayfada tam metnini yazdım. lostpedia okumuş bizim için Kahkaha

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
ozlemg
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Haziran 04, 2007, 17:18:05 »

ama ben türkçesini kastetmiştim. onu gördüm evet de anlayamadım kim ölmüş. kimin cenaze haberi o.
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Haziran 07, 2007, 16:31:37 »

Ah Arna Hatırlar belki ben taa ilk sezona charlie'nin öleceğini söylemiştim Kahkaha Eh sonuçta her zaman benim sevdiğim karakterler ölür

Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Haziran 09, 2007, 00:32:13 »

aman sawyer'ı sewme o zaman ışın Kahkaha

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #21 : Haziran 09, 2007, 09:24:49 »

yaso sırf sana özel bi spoiler vereyim Dil Çıkaran kate hamileymiş ve oğlu olacakmış. sawyer ölüyormuş ve kate'in jack'e söylediği "beni merak eder" sözcüğü (bildiğiniz gibi "he" diyordu) oğluymuş... Dil Çıkaran

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

elmind
Yas tutan insan...
UU Seherbazları
Telve

Always Rowing...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Haziran 09, 2007, 10:58:56 »

spoiler'ın alasını verdin : )))
bi an nooooluyo dedim tırstım....acaba bize oyun mu yaptılar ara vermediler mi keretalar diyee : ))) böle beni heveslendirmeyin spoiler felan diyee daha teee 8 ay avr yahu Üzgün

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #23 : Haziran 09, 2007, 12:23:52 »

öyle demek bak iki hafta geride kaldı bile Hede Hödö

QuEeN
~Söz Ver
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Temmuz 24, 2007, 16:15:35 »

....

final bölümü için herhangi bir yorum yapmayı red ediyorum !!! ben böyle bir final görmedim ! yuh diyorum ! çüş diyorum ! öküzler diyorum !! bende kalp yok ama sizin sayenizde olacak diyorum ! başka bir şey demiyorum anasını satim. yasa giricem ben. bunun yanında 10 ay tatile giren zihniyeti BÜYÜK HARFLERLE KINIYORUM !! BURASI BİR FORUM OLMASAYDI NELER OLACAĞINI YASO GÖRDÜ AMA DUA ETSİN LOST EKİBİ BURASI BİR FORUM !!! BU KADAR UZUN TATİL Mİ OLUR !!!  öhöm ..

ve heroes taraftarları şunu aklınıza sokun, heroes lostun, çölde bıraktığı ayak izleri bile olamaz. acı ama gerçek Hede Hödö

aynen ve aynen her kelimesine her noktasına katılıyorum böyle final mi olur kafayı yiodummbu adamlar böle final yaptıktan sora nasıl 10 tatile girerler yaaa ölücem şimdiiii Acayip Şaşırmış Ağlayan Ağlayan

Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Ağustos 02, 2007, 23:14:02 »

Ne?? Şubat mı?? Bi saniye başa almam lazım...

Ölmedi di mi  Acayip Ölmedi dimi Acayip Aynı gün içerisinde iki kez izledim bölümü, ilk seferinde kesin öldü dedim, çok üzüldüm, için parçalandı ( Dil Çıkaran ), 2. kez ise inkara başladım ve gerçekten hala daha ölmediğine inanıyorum. Sonuçta sadece süzüldüğünü gördük. Yani kesin öldüğünü görmedik. Dimi?? Dimi?? Diii miii  Dil Çıkaran

Ne?? Şubat mı?? Bildiğimiz Şubat mı?? ORada Şubatta başlayacaksa Mart'a kadar yolu var Dizimax'te.. La bu Lost'un tatillerinden çektiğimiz kadar hiçbirşeyinden çekmedik Hede Hödö Tabii bu kocaman bir yalan. Herkes ölür mü be?? Bi Locke ölemedi ama.. Bi Shannon..Neyse öldü o..

Çok boş konuştum ama gerçekten çok harika bir bölümdü. Lostun en güzel bölümlerinden biriydi. Merakl bekletecek anasını satayım. Ayıp ama Alla Alla

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
elmind
Yas tutan insan...
UU Seherbazları
Telve

Always Rowing...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ağustos 02, 2007, 23:26:28 »

eveeet taaaaaaaaa şubatta
tabii ortalıklarda kimin geri döneceği dönemyeceği felan filan spoilerlar dlşamaya başladı şimdiden ve hatta birde dharma istasyonlarından bir tanede orchid diye varmış sanırsam onunla ilgili marvin (yanlış hatırlamıyorsam ismini) adlı bülüm( Gülümseyen )adamının bir videosu daha çıktı....
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ağustos 05, 2007, 00:00:18 »

Ölmedi di mi  Acayip Ölmedi dimi Acayip Aynı gün içerisinde iki kez izledim bölümü, ilk seferinde kesin öldü dedim, çok üzüldüm, için parçalandı ( Dil Çıkaran ), 2. kez ise inkara başladım ve gerçekten hala daha ölmediğine inanıyorum. Sonuçta sadece süzüldüğünü gördük. Yani kesin öldüğünü görmedik. Dimi?? Dimi?? Diii miii  Dil Çıkaran

(göstermek/gizlemek için tıkla)

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Faith
Süt
*

Chilli'N'Weasel Hr-R Shipper

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Ağustos 10, 2007, 12:35:25 »

Ben ikisinide çok sevdiğim için ayrım yapamıyorum ama Heroes daha heycanlı gidiyor şu anda onu inkar edemem yani Terleyen
geberesice
b
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Ekim 02, 2007, 20:36:07 »

hayırrrrrr!!!!!!! Ağlayan Ağlayan
Charlie öldü Ağlayan öleceğini biliyordum ama son ana kadar bir umut bekledim belki kurtulur diye Ağlayan
ayrıca bu bölümü hiç ama hiç beğenmedim Dudaklarını Mühürlemiş herkes harika bir bölüm olduğu görüşünde ama bence öyle değil.
en güzel anı Hurley'nin arabayla gelip onları kurtarmasıydı Aww
O Mikhail denen heriften nefret nefret ve nefret ediyorum  <.<
Ayrıca anlayamadım Jack geleceğimi gördü yoksa o görmedi ama bize gelecekte olacakları mı gösterdiler Acayip
sonuç olarak hiç beğenmedim Üzgün Yakup abim haklıymış. çok saçmaladılar sezon finalinde tüm hevesim kaçtı demişti bende yuh nasıl beğenmezsin ve nasıl bunları söylersin demiştim ama haklıymış. en azından bölümün berbat olduğu konusunda <.<
ve Arna'ya katılıyorum Charlie öldü parti bitti Ağlayan hayata küstüm ya offfffff of Ağlayan

not: her türlü eleştiriye açığım  XD bölüm berbat dediğim için azar işitecekmişim gibi bir his var içimde Hede Hödö

birkaç ekleme: Jack'in gelecekte ki hali nasıldı öyle Acayip Kate yüzünden ne hallere düştü XD ayrıca Walt'ta kocaman olmuş boyu uzamış sesi kalınlaşmış falan Hede Hödö ayrıca Locke oradan nasıl çıktı Acayip aklımda daha milyonlarca soru var ama şimdi aklıma gelmiyor Terleyen
Desmond.Desmond! Kesinlikle en sevdiğim karakterlerden biri Alkış adama bayıldım yahu nasıl bir kişiliktir o öyle Acayip
aa birde Alex ve Danielle ne yapacak acaba Gözlerini Deviren Alex annesi olarak kabul edecek mi? çünkü onlarla ilgili pek birşey göstermediler Kararsız
neyseee aklıma soru geldikçe buraya yazarım XD ahh Charlie'm ahh garibim böhü Ağlayan
haa bu arada Sırıtan bunu söylediğim için kendimden utanıyorum ama Lost gerçekten de Heroes'a beş basar Sırıtan izledikten sonra anladım önce hıhh falan diyordum Dil Çıkaran (nasıl bu kadar çabuk sattım Heroes'u anlayamıyorum Hede Hödö Terleyen )  ama Lost'ta Prison Break'in yanına bilem yaklaşamaz Dil Çıkaran XD Sırıtan
« Son Düzenleme: Ekim 02, 2007, 21:44:24 Gönderen: geberesice » Logged

Dr. Braddy Bar

Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: