Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 10:57:27  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üçüncü Sezon: Bölüm 20  (Okunma Sayısı 550 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Nisan 26, 2007, 10:31:52 »

Sezon 3 - Bölüm 20

Orjinal İsim: The Man Behind the Curtain
Tahmini Türkçe İsim: Perdenin Arkasındaki Adam
Orjinal Yayın Tarihi: 9 Mayıs 2007
Senaryo: Elizabeth Sarnoff - Drew Goddard
Yönetmen: Bobby Roth
Flashback: Ben
Özet: Ben begrudgingly begins to introduce Locke to the secrets of the island, beginning with the mysterious Jacob. Meanwhile, Juliet's secret goes public.
Tanıtım Videosu: -

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Üçüncü Sezon: Bölüm 20
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 10:57:27 »

Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2007, 01:20:38 »

<a href="http://www.youtube.com/v/kxLddt5H6Rs" target="_blank">http://www.youtube.com/v/kxLddt5H6Rs</a>

bölüm promosu da benden olsun Dil Çıkaran acaip heyecanli bi bölüme benzio bu. en sonunda dharmayla ilgili biseler ögrenebilicez videodan gördügüm kadariyla. çatlamak üsereyim walla haftaya kadar nasil sabredicem bilmiorm Kahkaha

« Son Düzenleme: Mayıs 05, 2007, 01:23:43 Gönderen: Sanguine » Logged

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

elmind
Yas tutan insan...
UU Seherbazları
Telve

Always Rowing...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 05, 2007, 17:23:36 »

evet evet evet evet...
bencede derhal izlememmiz lazım
bünyamin john a bir kere açıldı mı dönüşü yok gibisinden bişiler sölüyo vallahi... locke tabii sazan adamımız olarak tabiiki görecek görmezse başına taş yağar bizimde başımıza taş yağar vallahi artık...
bi de acaba cülyet bünyamin'e kazık atar mı???hani kate e sölemeliyiz dedi yaa son bölümde acaba ben çift taraflı çalışıyorum gönlüm jack'te mi denicekti... çünkü mutlaka o kasetle ilgili jack bi açıklama yapacak illa kii...
Ardatar
Ömer
Şeker
**

« Yanıtla #3 : Mayıs 09, 2007, 12:02:37 »

Bu da Türkçe promo: Tıkla Seyret ( Flash ekleyemedim Dil Çıkaran) Buradan izlediğimiz kadarı ile Jack ile Juliet sakladıklarını açıklayabilir. Bizimkilerden sır sakladığı için Jack'e kızıyordum, umarım kendisini affettirici bir sebebi vardır.

« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2007, 12:05:11 Gönderen: Ardatar » Logged

elmind
Yas tutan insan...
UU Seherbazları
Telve

Always Rowing...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 14, 2007, 11:01:41 »

yani izledim yorum bil yapamıyorum sadece bünyamin oalyı beni tırt etti...
bünyamin naptı öle bu jacob'la tırstım bir n..
gerçi ilk jacob sahnesinde dedim ki vay ibinee kafyı yemiş halbukii hayali bir arkadaşı varmış gibi bi şeyler mırıldanırken ortalık yıkıldı..
bu bünyaminden herşeyi beklerim ama ben nedense adama bi sempati beslemeye başladım...
Ardatar
Ömer
Şeker
**

« Yanıtla #5 : Mayıs 14, 2007, 11:16:57 »

Lost'un hepsini son iki aydır izledim. Yani bölümü beklemek ne kadar büyük işkenceymiş! 21.Bölümü çok merak ediyorum...

Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mayıs 14, 2007, 13:18:58 »

yani izledim yorum bil yapamıyorum sadece bünyamin oalyı beni tırt etti...
bünyamin naptı öle bu jacob'la tırstım bir n..
gerçi ilk jacob sahnesinde dedim ki vay ibinee kafyı yemiş halbukii hayali bir arkadaşı varmış gibi bi şeyler mırıldanırken ortalık yıkıldı..
bu bünyaminden herşeyi beklerim ama ben nedense adama bi sempati beslemeye başladım...

Bünyamin kim jakop kim :S

Ardatar
Ömer
Şeker
**

« Yanıtla #7 : Mayıs 14, 2007, 13:32:23 »

----Spoiler----

Jakob 20.Bölümün 20:13 dakika ve saniyelerindeki klübe sahnesinde Ben=Benjamin=Bünyamin karakterinin görüp konuştuğu ama Lock'un göremediği kişi. Ama sesini duydu ve Ben de bu olaya çok kızdı.

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 14, 2007, 17:49:35 »

Ben ya delirdi, ya da cidden fazla zeki Hede Hödö Hangi salak görmediği birisinin varlığına inanabilir ki? Others'ın zeka seviyesini bir kontrol etmek lazım Hede Hödö

Valla katıla katıla gülecektim Ben Jacop'u tanıttığında bize Hede Hödö Yalan yaw yalan... Görünmez adammış... Ben de Nikole Kidman Hede Hödö

Bu arada bu görünmez adamı cidden diziye koydularsa da buradan senaristlere sevgilerimi iletiyorum...
elmind
Yas tutan insan...
UU Seherbazları
Telve

Always Rowing...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mayıs 14, 2007, 20:15:21 »

ya ama jacob u bir ara gördük arkadaşlar yanii çok hızlı da olsa gördük zaten youtube ve benzeri sitelerdede resimleri ve videoları bulunmaka...
ama tabii bütün bunlar bünyamin'in yaptığı bir oyunda olabilir... yani onun böle sesler çıkaracak felan bi düzenek hazırlaması pek zor olmaz....
ama kulübeye girmeden jacob teknolojiyi sevmez felan diyor ya.. o ya manyetik alanla ilgili bir şey ya da sırlarının açığa çıkmasını istemiyor beyfendi...
bir de kulübenin içinde yanan gaz lambası yere düşerek ufak bir yangın çıkarmıştı lakin bünyamin odadan çıktığında onu gayet sağlam bir şekilde yerine aastı çözemedim olayı... (daha bir çok olayı çözemediğim gibi Sırıtan Sırıtan Sırıtan )
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
« Yanıtla #10 : Mayıs 15, 2007, 11:03:57 »

Yavaşlatılmış Şekilde Jacob Videosu

<a href="http://www.youtube.com/v/479HkrFTZiI" target="_blank">http://www.youtube.com/v/479HkrFTZiI</a>

Bu da photoshop ile netleştirilmiş resmi Dil Çıkaran

jacob'a ait olduğu düşünülen göz:

yukarıdaki siluet ve göz'ün birleştirilmesi sonucu oluşan görüntü:

ayrıntılı bilgi için TIK
« Son Düzenleme: Mayıs 15, 2007, 11:12:55 Gönderen: Fantasticc » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Bee
har_mon_ald
Köpüklü Kapuçino

Edward Team!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mayıs 09, 2008, 20:58:43 »

Vay anasını ya Hede Hödö
Ben'i Jacob'u tanıtırken gördüğümde yeni bi Ekoyla mı karşılaştık dedm ya hakkaten bi an kafayı üşüttüğünü düşündüm Hede Hödö
Anladığım kadarıyla kimse Jacob'u ne görüyo nede duyabiliyo ama Ben görebiliyo bu yüzden kimseyi onla tanıştırmamış ayrıca galiba bu Jakob'un şöyle bi yeteneğide var galiba birine bişe söylüyosa bunu sadece söyleyeceği kişi duyabiliyo ayrıca Ben'in flashbackleri müthişti babasını o öldürmüüüşş Gözlerini Deviren
Ben'de bi psikopatlık var ama hadi hayırlısı  ayrıcana babasını öldürdüğü gibi yerlilerle ortaklaşa iş yapıp bütün Dharma girişimi insanlarını da öldürmüş peki Annie'ye noldu Hede Hödö
Neyse Hurley'in bulduğu kamyonetide hemen tanıdık tabi o iskelette Ben'in babasıymış Hede Hödö
En sonda şoka uğradım yalnız Locke'ı vurdu yaaaa olamaz yanş Ben'in böle bişe yapabileceği aklıma bile gelmezdi yani neyse herkes gibi benimde aklıma Locke'ın orada çürüyeceği geldi ama tabiki olmaz byle bişey Hede Hödö
Olay zaten bize o hissi vermek  Hede Hödö
Güzel bölümdü sezon sonuna yaklaştıkça farklı farklı olaylar ortaya çıkıyo Hede Hödö
Nerde o birinci sezondaki yiyecek bulma maceraları şimdi görünmez Jakob'la uğraşıoz Sırıtan
« Son Düzenleme: Temmuz 01, 2008, 22:57:17 Gönderen: har_mon_ald » Logged

B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...

Âşık | Twilight | Twilight | Twilight | Âşık
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Haziran 30, 2008, 22:29:22 »

işte bu ilginçti...Ben'i tanıdık biraz...ve Ben Locke'ı vurdu...Ayrıca bi an Ben'in şizofren olduğunu sandık...ama Jacob diye bişey olduğunu duyduk ya da görür gibi olduk...gerçekten ilginç... Acayip

ve, babasını öldürdüğü sahne de oldukça ilginçti Acayip...Ben kesinlikle ilginç biri.. Acayip Kararsız

Sinek'ten selamlar Öpücük
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: