Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 02:34:24  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üçüncü Sezon: Bölüm 11  (Okunma Sayısı 667 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pimps and Queens and Criminal Queers
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Druid Power On Darnassus's Forest

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Mart 15, 2007, 00:21:38 »

hadi merih gel senle lostu yazalım Hede Hödö

(göstermek/gizlemek için tıkla)

All those beautiful boys
Pimps and queens and criminal queers
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Üçüncü Sezon: Bölüm 11
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 02:34:24 »

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mart 15, 2007, 00:45:41 »

Valla yazalım Sırıtan Jack'i el üstünde tutarım ama ben Hede Hödö Diğerlerinin hepsini döver ben yazarsam senaryoyu Hede Hödö Bizimkileri de kurtarır Sırıtan Pek şeker abisi Sırıtan
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Mart 15, 2007, 01:42:46 »

eah, birlikte yazacaksak jack sol kolunu kaybedecek Hede Hödö charlie ve hurley sonsuz yaşamla ödüllendirelecek ve rose herkesten daha mutlu ve özgür bir hatun olacak Hede Hödö Diğerlerini pek salladığım söylenemez.

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #18 : Mart 15, 2007, 09:34:04 »

fırat alt yazıyı oku dekren onların arasındaki konuşmaları oku dememiştim Hede Hödö sayid, o korsan gözlüklü adam için demiştiki "o burda yalnız değil, yalan söylüyor"

sen bunu kaçırmışsın sanırsam. çünkü bi kaç defa "o adam orda neden yalnız" fln gibi sorular sormuşsun Dil Çıkaran ve bence aralarıdna rusça gibi bişey konuştular. adamın ismi rus ismi gibiydi :S hiç anlayan yok mu acaba, lostpedia'ya bakarım birazdan.

bu arada karantina meselesinde luth'la hemfikirim. bölümü beraber izlerken bi sürü teori yaptık beraber Kahkaha bu arada dharma, daha o videoları çekerken bile tehdit altında olduklarını biliyor olmalı. "saldırı altında mısınız?" diye sorduklarına göre, bizimkilerin The Pearl isimli ambarını karantiya aldıklarına göre ve bu ambarda (istasyonda) nerdeyse orduya yetecek kadar silah sakladıklarına göre vardı birşeyler...

ve bizim "diğerleri"nin dharma çalışanı olması çok çok çok düşük bence. juliet'e iş teklifi yapılırken diğer şirketin adını görmüştük hatta.

şimdi şöyle bir soru var, biz ortada bir savaş olduğunu biliyoruz. fakat asıl kötü adamlar kimler? belki de dharma kötüdür? fakat bunda da şüpheye düşüyorum. çünkü bizim korsan kılıklı "dharma'nın yaşayan son üyesiyim" demişti. eğer kendini gizlemek istiyorsa, kendini kötü adam olarak tanıtmaz heralde...

son bölümde sayid'in bulduğu dosyaları / planları hatırlayın. hepsi dharma klasörlerindeydi. bunlar sanki dharma'yı işgal edip sömürmüşler gibi duruyor. bu yüzden onların ilaçlarını vs kullanmaları normal. ethan iyi bir cerrahmış ve sanırım o ilaçların neye yaradığını keşfedecek kadar bilgisi vadır. bu yüzden amele gibi ne işe yaradığına bakmadan o ilaçları kullandığını sanmıyorum Kahkaha

-------------------

bu arada şu flashbacklerle ilgili bi teorim var. luth'a söylemiştim. bu geçmişte yaşanan olaylar gerçek, fakat bizimkiler onları hatırlarken biraz değişiyor. adadaki olaylar ve kişilerle karışıyor gibi bişey. hatta desmond'ın 8. bölümdeki flashback'i buna bi örnek. fakat desmond bu değişimleri aşırı yaşadı ve sonunda fark etti. kendi flashback'ine müdahele etti Kahkaha

bu bağlamda iki şey söylenebilir. birincisi fırat'ın bana söylediği şu "klon" meselesi var. adadaki herkes birer klon olabilir. ve bu anılar eski hayatlarına ait olabilir. yani insanlatr anılarıyla birlikte klonlanmışlardır. hatta uçak kazasında hepsi ölmüştür. bu ekip de bunlar üzerinde deney yapmaya başlamışlardır. bilmiyorum belki de hatılaralarına müdahele ettiler. değiştirdiler. mümkündür Hede Hödö

neyse işte, flashbacklerinde hepsinin birbiriyle bağlantılı çıkmasının, adada gördükleriyle ilgili şeylerin yer almasının sebebi bu olabilir. sonuçta bu kadar büyük tesadüfler olamaz ve senaristler herşeyin mantıklı ve bilimsel açıklamalarının yapılacağını söylemiş. bu ihtimal çok uçuk duruyor ama bence mümkündür. zaten adadakilerin uçak kazasından sonra uyutulduğu söyleniyor. süre olarak kesin bir tarih yok fakat locke'un bacaklarının iyileştirilmesinin fln sağlandığı söyleniyor. adadaki herkesin fiziksel rahatsızlıkları giderilmiş. (ben bunu klon olmalarına bağlıyorum. hatta 1995-96 yıllarında bile değiller bence. daha sonraki bir tarihteler. ben'in jack'e izlettiği tv görüntüleri banttandı...) yine juliet'in i görşmesin hatırayın. adam juliet'e birini göstermişti. juliet "70 yaşında bi kadın" demişti. ama dam "aslında o 26 yaşında" demişti. şöyle bi teorim var:

insan klonlamak için istenen dna kombinasyonu oluşturulur ve embriyo haline getirilir sonra normal bir doğm olur. bu bebek büyüdüğünde, örnek alınan kişinin kopyası olur. fakat bu iş görüşmesindeki detay önemli. çünkü insanları daha çabuk yaşlandırabiliyorlar demektir. böylece jack ve diğerlerinin klon olması ve aradan çok uzun yıllar geçmeden nasıl olup da bu yaşına kadar gelmesi açıklanmış olabilir. Dil Çıkaran

biliyorum fazla uçuk geliyor ama olanlara mantıklı cevaplar getirme adına bence böyle uçuk şeyler çıkacak sonunda Dil Çıkaran daha sonra yeni şeyler eklerim sanırsam. gene işim çıktı Hede Hödö

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Eumelia
ToXic Tears
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mart 15, 2007, 12:12:04 »

Klonlamayla ilgili bi film vardı, The Island diye. İşte filmin Lost'tan esinlendiği şeklinde bir dedikodu vardı; ama sonradan o fikri değiştirmişler sanırsam. Ne kadar doğru bilemiycem ama öye bi şey vardı yani.

O adamla kadın rusça konuşuyolar. Hede Hödö Bilmiyorum arkadaşıma gönderebilirsem çevirebilir o bana... Bölüm güzeldi 1 hafta gecikmeli izledim gerçi ama daha iyi oldu birazdan yeni bölümü de indiricem ohh Dil Çıkaran

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #20 : Mart 15, 2007, 12:18:37 »

buldum ne konuştuklarını:

Rusça:
Klugh: Михаил. Михаил! Ты знаешь что делать.
Mikhail: У нас есть ещё выход.
Klugh: Мы не можем рисковать. Ты знаешь условия.
Mikhail: Есть другой выход.
Klugh: Они взяли нас. Мы не дадим им пройти на территорию.
Klugh: Ты знаешь что делать. Это приказ.
Mikhail: У нас всё ещё есть выход!
Klugh (по Английски): Just do it, Mikhail.
Mikhail: Прости меня. (стреляет)

İngilizce:
Klugh: Mikhail. Mikhail! You know what to do.
Mikhail: We still have another way [out].
Klugh: We cannot risk it. You know the conditions.
Mikhail: There is another way.
Klugh: They captured us. We will not let them to get into the territory.
Klugh: You know what to do. That's an order.
Mikhail: We still have another way!
Klugh (in English): Just do it, Mikhail.
Mikhail: Forgive me. (shoots)

çeviriyorum:

Türkçe:
Klugh: Mikhail. Mikhail! Ne yapılacağını biliyorsun.
Mikhail: Hala başka bir yolumuz daha var.
Klugh: Riske atamayız. Şartları biliyorsun.
Mikhail: Başka bir yolu var.
Klugh: Bizi yakaladılar. Araziye girmelerine izin veremeyiz.
Klugh: Ne yapılacağını biliyorsun. Bu bir emirdir.
Mikhail: Hala başka bir yolumuz daha var!
Klugh (İngilizce): Sadece yap, Mikhail.
Mikhail: Beni affet. (ateş eder.)

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mart 15, 2007, 17:34:07 »

Klonlar hızlı yaşlanır eveeeeeeet Sırıtan Tıbbi biyoloji dersinde onu söylemişlerdi... Klonlamanın tek düzeltilemeyen şeyinin DNA'nın bir yaşı olduğu ve yeni bir bebek de olsa yaşının klonlanan insanla DNA düzeyinde aynı olacağını söylemişlerdi... Bu yüzden Dolly koyunumuz yaşlı koyunların yakalanabileceği bi hastalığa yakalanıp ölmüş hatta Hede Hödö

Mantıklı yani Hede Hödö
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Mart 16, 2007, 01:54:22 »

Ohaaa !! bir şey keşfettim ! daha doğrusu bir düşünce geldi aklıma.

O ambarda her 108 dk da bir sayıların girilmesi gerektiğinin nedeni, orada hala bir admın yaşadığını anlamak olabilir. Yani eğer o adamı öldürürseniz, adanızda yok olacak demek için. Sayılar fazla ve sadece orada olanlar biliyor. Adamları konuşturmadan öğrenemezsin ve dharma çalışanları söylemek yerine ölebilirler. <.<

ve teşekkürler hasan çeviri için ^^

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Bee
har_mon_ald
Köpüklü Kapuçino

Edward Team!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Mayıs 03, 2008, 03:53:03 »

İşte ekşın işte Lost  Alkış
Süperdi yine yahu!
Yalnız farkettiğim şey şuki bütün Dharma girişimi merkezleri patlatılıyor ve O konşan Çinli adamın heryerde parmağı var.
Neyse o çiftçi kılıklı zenci kadını öldürdü yaa  Acayip
FBI gibi bilgi vermemek için ölüyolar  Şaşırmış
Bu Otherlar ne kadar kalabalık yaa  Kararsız
SAyid in flashbackleri kötüydü  Üzgün
İşkence olayları fln kadına üzüldüm ama başta itiraf etmemesini anlayamadım Sayid'in  <.<
Ama görünen oki o adamada işkence edicek  Dudaklarını Mühürlemiş
Locke da hep böyle kendi başına hareket etmek zorundamı hep başka işler peşinde ama o pc yi biraz daha kurcalasalardı daha bişiler bulabilirlerdi.
Sawyer ve Hugo pinpon karşılaşması süperdi Alkış
Jin-Sun ı pek bi seviorum ya "takma isim" koşulunu ii buldular.
Sawyer'da zaten Kati özlüyo
Öff iki bölümdür Jackleri göremioruz merak ediorum Hede Hödö

« Son Düzenleme: Temmuz 01, 2008, 22:35:49 Gönderen: har_mon_ald » Logged

She's Beyonce...

Twilight Âşık
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Haziran 30, 2008, 00:36:19 »

geriden gelmenin zararı; bütün tartışmayı yapmış, hipotezleri yürütmüşsünüz <.< Hede Hödö

bana da diyecek şey; Sayid'e tekrar hayran kaldığım Acayip Şaşırmış
Sawyer'ın durumuna ise koptuğumdur Hede Hödö Kahkaha Jin ve Sun iyi akıl ettiler...kendi açılarından...oysa ben seviyorum lakapları XD Kahkaha

Sinek'ten selamlar Öpücük
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: