Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 02:11:58  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üçüncü Sezon: Bölüm 11  (Okunma Sayısı 666 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Şubat 23, 2007, 09:38:24 »

11. Bölüm Özeti | Enter 77 | Giriş 77 [SAYID]

• Orjinal Yayın Tarihi: 7 Mart 2007
• Senaryo: Carlton Cuse & Damon Lindelof
• Yönetmen: Stephen Williams

Özet: Lock, Sayid ve Kate yeni bir yapı (istasyon) keşfederler. Sawyer kendine ait olanları geri alabilmek için bir ping-pong müsabakasında yarışır. Keşfedilen yeni istasyonun istasyon simgesine bakıldığında Flame (ateş) isyasyonu olduğu anlaşılıyor.

Amerika - Tanıtım Videosu
<a href="http://www.youtube.com/v/0SFLD7RGvB0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/0SFLD7RGvB0</a>

Kanada - Tanıtım Videosu
<a href="http://www.youtube.com/v/8DblJOSP5sA" target="_blank">http://www.youtube.com/v/8DblJOSP5sA</a>
« Son Düzenleme: Mart 06, 2007, 09:40:34 Gönderen: Fantasticc » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Üçüncü Sezon: Bölüm 11
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 02:11:58 »

Pimps and Queens and Criminal Queers
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Druid Power On Darnassus's Forest

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 06, 2007, 15:41:11 »

sayid ölcekmiiiş

(göstermek/gizlemek için tıkla)

All those beautiful boys
Pimps and queens and criminal queers
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #2 : Mart 07, 2007, 10:08:25 »

txms303:
Bu bölümde Sayid’in öleceği yazıyor bazı internet sitelerinde duyan var mı böyle birşey? (4 Mart 2007 @ 23:36)

osgiliath:
txms303, Ekşi Sözlük’ten birinin ortalığı karıştırma çabasından başka birşey değil o. (4 Mart 2007 @ 23:51)

Dil Çıkaran

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2007, 18:35:22 »

aaa iyi iyi de böle olmuyor ki birileri ölsün ya Hede Hödö

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Mart 11, 2007, 16:53:33 »

ahaaaah çok hoş bir bölümdü Âşık

çok çok sevdim ben bunu :d Dharma ve düşmanlar Kahkaha Aslında gerçekten bunu tahmin etmemiştim. Dharmanın bir kolu olarak görüyordum ben diğerlerini ve sanırım ben orada bir bölüm kaçırdım :d Yalnız anlamadığı mbir sürü soru oldu. Eğer adam orada tek başına yaşıyorsa ve diğerlerinden uzak duruyorsa o kadın diğerlerinden değilmiydi ? neden uzak durdukları halde diğerlerine yardım etti ? yoksa adamın bundan haberi yokmuydu ? diğerleriyle savaş içindeyse adam ve diğerlerine kızgınsa kadın neden kendini diğerlerinin sırlarını vermemek adına öldürtmeyi seçti ?

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #5 : Mart 14, 2007, 09:45:06 »

fırat bölümü bi daha izle, altyazıyı da "yuzsekiz"den temin et lütfen. kaçrmşsın bölümü resmen. muhtemelen alt yazının kötü olmasından kaynaklanıyordur :S o adam orda tek başına olduğunu söylüyordu fakat yalandı. sayid bunu anlamıştı. sadece onu biraz daha konuşturmaya çalışıyorlardı, ki zaten sonra adam "ne diye numara yapıyoruz ki" dedi ve aksiyon başladı zaten Kahkaha

bu bölüm güzeldi Sırıtan 10. bölümü bi nebze olsun affettirdi hatta.

yalnız locke o 7-7 tuşlarına bassın diye içim gidiyordu. ama bastıktan sonra ve ev patladıktan sonra "salaaaak, aptallll, bu patlama da onun hatası" fln demekten kendimi alamadım Hede Hödö ne nankör izleyciyim di mi Sırıtan

bu arada 7. bölümde juliet'e iş teklif edenler dharma değildi. başka bi firmaydı ve bu bölümle onların neden dharma olmadıklarını anladık Kahkaha en azından böyle bi tahminde bulunmak kolay Dil Çıkaran dharma'nın düşmanının kim olduğunu biliyoruz gibi geldi Hede Hödö

bu arada ben şöyle bi teori yaptım: daniel, o adada kalan tek dharma görevlisi Dil Çıkaran

sonraki yorumlarımı sonra yaparım. şimdi biraz işim var Hede Hödö

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 14, 2007, 11:06:36 »

İşte güzel bir bölüm cidden Sırıtan Biraz daha ileri giderek artık Dharma'nın adadaki tek kuruluş olmadığını anladık Hede Hödö Fransız kadının artık bir şeyleri sakladığını %100 biliyoruz Hede Hödö İnsan bir adaya düşer de 16 yıl boyunca bir çiftlikten haberi olmaz mı yahu... Neyse göreceğiz bakalım...

Locke'ın ben de basmasını istedim Sırıtan Ama bu tepki de garip yani Hede Hödö Düşman saldırısı altındaysa gel kurtar dimi Hede Hödö Ne diye patlatıyorsun istasyonu Hede Hödö Sanırım şimdilik 3. ve 5. istasyonlarla birlikte alev istasyonunu da gördük Hede Hödö bir tanesi deniz altında... ve en az olarak düşünsek bile keşfedilecek en az karantina bölgesi daha var Hede Hödö (Tabi eğer adanın kuyruk tarafındakilerin saklanmak için kullandığı ağaç ev de bir istasyon sayılmıyorsa... Ki sanmıyorum...

Desmond ne gelecek tahminleri yapacak diye bekledim çıkmadı Hede Hödö Ama ondan önce zaten Mr. Eko yapmıştı... "sıra sizde"

Teorileri Fant'la yaptığımız için 2. baskı yapmayacağım Hede Hödö belki sonra ekleyecek bir şeyler bulurum.

edit: istasyonlar için lost başlığına bakınız.
« Son Düzenleme: Mart 14, 2007, 19:41:37 Gönderen: Luthien » Logged
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mart 14, 2007, 22:15:51 »

fırat bölümü bi daha izle, altyazıyı da "yuzsekiz"den temin et lütfen. kaçrmşsın bölümü resmen. muhtemelen alt yazının kötü olmasından kaynaklanıyordur :S o adam orda tek başına olduğunu söylüyordu fakat yalandı. sayid bunu anlamıştı. sadece onu biraz daha konuşturmaya çalışıyorlardı, ki zaten sonra adam "ne diye numara yapıyoruz ki" dedi ve aksiyon başladı zaten Kahkaha

bu bölüm güzeldi Sırıtan 10. bölümü bi nebze olsun affettirdi hatta.

yalnız locke o 7-7 tuşlarına bassın diye içim gidiyordu. ama bastıktan sonra ve ev patladıktan sonra "salaaaak, aptallll, bu patlama da onun hatası" fln demekten kendimi alamadım Hede Hödö ne nankör izleyciyim di mi Sırıtan

bu arada 7. bölümde juliet'e iş teklif edenler dharma değildi. başka bi firmaydı ve bu bölümle onların neden dharma olmadıklarını anladık Kahkaha en azından böyle bi tahminde bulunmak kolay Dil Çıkaran dharma'nın düşmanının kim olduğunu biliyoruz gibi geldi Hede Hödö

bu arada ben şöyle bi teori yaptım: daniel, o adada kalan tek dharma görevlisi Dil Çıkaran

sonraki yorumlarımı sonra yaparım. şimdi biraz işim var Hede Hödö

Yalnız tamam da, o aralarında konuştukları dilide mi çevirmişler ? O aralarında ne konuştuklarını duymadık bu bir ikinciside, kadını öldürdü adam yahu. Neden öldürdüğünü söyledi de ben mi bilmiyorum? Kadın muhtemelen " yap şunu " dreken " öldür beni " demek istedi. Neden ?

İşte güzel bir bölüm cidden Sırıtan Biraz daha ileri giderek artık Dharma'nın adadaki tek kuruluş olmadığını anladık Hede Hödö Fransız kadının artık bir şeyleri sakladığını %100 biliyoruz Hede Hödö İnsan bir adaya düşer de 16 yıl boyunca bir çiftlikten haberi olmaz mı yahu... Neyse göreceğiz bakalım...

Locke'ın ben de basmasını istedim Sırıtan Ama bu tepki de garip yani Hede Hödö Düşman saldırısı altındaysa gel kurtar dimi Hede Hödö Ne diye patlatıyorsun istasyonu Hede Hödö Sanırım şimdilik 3. ve 5. istasyonlarla birlikte alev istasyonunu da gördük Hede Hödö bir tanesi deniz altında... ve en az olarak düşünsek bile keşfedilecek en az karantina bölgesi daha var Hede Hödö (Tabi eğer adanın kuyruk tarafındakilerin saklanmak için kullandığı ağaç ev de bir istasyon sayılmıyorsa... Ki sanmıyorum...

Desmond ne gelecek tahminleri yapacak diye bekledim çıkmadı Hede Hödö Ama ondan önce zaten Mr. Eko yapmıştı... "sıra sizde"

Teorileri Fant'la yaptığımız için 2. baskı yapmayacağım Hede Hödö belki sonra ekleyecek bir şeyler bulurum.

edit: istasyonlar için lost başlığına bakınız.

Ya zaten bence bir sürü daha dharma istasyonu çıkacak Hede Hödö Yalnız çok garip eğer Ben ve takımı dharmanın düşmanıysa neden dharmanın ilaçlarını kullandılar claire üzerinde ? Yani düşmanı kullanıyorlar resmen demek ki Hede Hödö Üstelik neden düşman oldular Hede Hödö o da var Kahkaha

Birde o fransız hatun harbiden birşeyler biliyor gibi geliyor bana. Eğer Alex gerçekten Ben ve O hatunun çocuğuysa, kadının clairein çocuğunu alıp ateşe koşturması çok mantıksız. Ne yani Ben'den farklı bir bebiği alıp adamdan kendi kızını mı isteyecekti ?

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 14, 2007, 22:22:06 »

Bence o Ben'in kızı değil... Hatta alakası yok Hede Hödö Danielle'in kızı... Ama ona nasıl desinler ki "biz sen 1 haftalıkken annenden çaldık" diye Hede Hödö Bunu demeyip Ben "ben senin babanım yavrum" diye sallamıştır büyük ihtimalle Sırıtan

Düşman olmalarının nedeni değil ama bu bölümde o diğer grubun Dharmadan önce adada olduklarını da öğrendik Sırıtan Dharma istasyonlarının "iç" kapağında yazan Karantina yazısı da artık daha mantıklı geliyor... Hastalık falan yok bence. Sadece diğer gruptan gizli kalmak için kendilerini karantinaya aldılar... Açığa çıkmamak için bence Hede Hödö

Ve adam kadını öldürdü ama nedeni yakalanmalarıydı Hede Hödö İkisi diğerlerindendi... Ama şimdi onların eline geçtiler ve işkence görmemek ya da konuşmamak için ölmeyi tercih ettiler. Adamda önce kadını sonra kendini vuracaktı ki bizimkiler englledi Hede Hödö Bence yani...
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Mart 14, 2007, 22:38:57 »

Bence o Ben'in kızı değil... Hatta alakası yok Hede Hödö Danielle'in kızı... Ama ona nasıl desinler ki "biz sen 1 haftalıkken annenden çaldık" diye Hede Hödö Bunu demeyip Ben "ben senin babanım yavrum" diye sallamıştır büyük ihtimalle Sırıtan

Düşman olmalarının nedeni değil ama bu bölümde o diğer grubun Dharmadan önce adada olduklarını da öğrendik Sırıtan Dharma istasyonlarının "iç" kapağında yazan Karantina yazısı da artık daha mantıklı geliyor... Hastalık falan yok bence. Sadece diğer gruptan gizli kalmak için kendilerini karantinaya aldılar... Açığa çıkmamak için bence Hede Hödö

Ve adam kadını öldürdü ama nedeni yakalanmalarıydı Hede Hödö İkisi diğerlerindendi... Ama şimdi onların eline geçtiler ve işkence görmemek ya da konuşmamak için ölmeyi tercih ettiler. Adamda önce kadını sonra kendini vuracaktı ki bizimkiler englledi Hede Hödö Bence yani...

peki güzel hoşta hala sorular kalıyor. Şimdi orada yaşayan adam, neden diğerlerinden ayrılıp orada yaşamaya başladı ? Yani gerçekten ne oldu ? Bunun yanında çok kısa süre önce diğerlerine yardım eden bir kadın ne olduda adamla işbirliğine girdi ? Adam eğer kendini diğerlerinden ayırıp, çiftliğine kapandıysa, neden kendisini diğerlerinin sırrını korumak adına öldürmeye çalıştı ?

Ve evet şuanda çok daha mantıklı karantina olayı. fakat zaten daha önceden biliyorduk diğerlerinin dharmadn çnce adada olduklarını. Çünkü Ben ada da doğduğunu söylemişti. Ada da doğmuşsa onu orada doğuran bir annesi ve bir oluşum süresi vardır Hede Hödö Yani bir iki nesilden bahsediyoruz. Dharma elemanları sadece 3-4 yıllıktı yani o hatchte ki adam ve ondan önce ki adam dışında Hede Hödö

Bunun da yanında 7-7 ye basıldığında ben alev istasyonuna bir şey olacağını tahmin etmiştim. Adaya uçakla birlikte gönderemeyeceklerine göre, ya yok edeceklerdi, ya da içeride ki öldürecek bir gaz sıkacaklardı. Ve sayid aşşağıda ki patlayıcıları gördüğünde benim tahminim desteklenmiş olmuştu.

Ben alexe " ben senin babanım evladım " Hede Hödö modunda gelmiş olabilir de, acaba neden önemli alex onlar için. Abi bunlar çiftleşmeyi falan bilmiyorlar mı ? Neden adaya gelenlerden çocukları kaçırıyorlar ki ? Çok iyi niyetli insanla olarak görüyoruz bence diğerlerini ama öyle olmayabilirler. Kaçırdıkları insanlarda deney falan mı uyguluyorlar ?

Hmmm ...

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 14, 2007, 22:50:41 »

peki güzel hoşta hala sorular kalıyor. Şimdi orada yaşayan adam, neden diğerlerinden ayrılıp orada yaşamaya başladı ? Yani gerçekten ne oldu ? Bunun yanında çok kısa süre önce diğerlerine yardım eden bir kadın ne olduda adamla işbirliğine girdi ? Adam eğer kendini diğerlerinden ayırıp, çiftliğine kapandıysa, neden kendisini diğerlerinin sırrını korumak adına öldürmeye çalıştı ?

Yahu o adam diğerlerinden ayrılmadı ki... O hala diğerlerinden Hede Hödö kadın da hala diğerlerindendi Hede Hödö İkisi birlikte oraya gelmişlerdi çünkü "gökyüzü mora döndüğünden beri" dış dünyayla iletişimleri kalmadı diğerlerinin... Onlar da kontrol edip düzeltmeye çalışıyorlardı yani Hede Hödö

Dharma 11 yıllıkmış sanırım Hede Hödö ya da biraz daha eski... Ama diğerleri ondan önce vardı Hede Hödö

Ve ben hiçbir zaman diğerlerinin "iyi" olduğunu düşünmedim Hede Hödö Yahu yapmayın... Jack ne güzel laf soktu onlara "siz bizi ne tür insanlar olarak görüyorsunuz?" dediğinde hatırlamıyor musunuz? Üstelik Ben'i ilk yakaladıklarında Sayid işkence yaptıktan sonra "ona işkence yaparken hiç suçluluk duymadım ki her işkence yaptığımda duymutum" gibi bir laf söylemedi mi? Ayrıca Juliette "kocam otobüsün altında kalsa kabul ederim" dediği günün ertesi adamı tam olarak kadının dediği şekilde öldürmediler mi? Bunlar katil yahu... Hem de Allahı Hede Hödö Hepsinin canı cehenneme...

Not: Juliette onlarla zorla sonradan işe başlamış biri olarak ve adadan gitme isteği göze alınarak "diğerleri"nden sayılmaz Hede Hödö O da tutsak bence...

Ve çocukları kaçırmaları da bence yetiştirmek ve işlerinde sonradan kullanmak amaçlı da olabilir Hede Hödö İnsanları sevmediği insanlardan çocuk yapmaya zorlamalarından daha kolay çünkü onlar yapılmış Hede Hödö bir gidip çalmak kalıyor bunlara... Hede Hödö
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Mart 14, 2007, 22:58:05 »

tamam da bu insnaların hala gerçek amaçlarını bilmiyoruz değil mi ? Bunu bilmeden onları yadırgıyabiliyor miyiz yahu ? Ve " gök yüzü mora döndüğü gün " iletişim kopmuşsa, micheal ile walk nereye gittiler ? Dış dünyaya değil mi ?

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mart 14, 2007, 23:01:19 »

Michael ve Walt'a ne olduğunu görecekmişiz Hede Hödö Bilmiyoruz dışdünyaya mı gittiler gitmediler... Zaten Jack bunlara "neden Ben'i hastaneye yollamıyorsunuz?" diye sorduğunda söylemek üzereydi biri iletişimimiz kalmadı diye Hede Hödö Sanırım magnetik alan yüzünden ama bu benim sallamam Hede Hödö

Amaçları benim fikrimi değiştiremez valla... Ben Jack'e, Sayid'e, Anna Lıucia'ya ve diğerlerinin kötü olduğunu söylemiş, söyleyecek herkese katılıyorum şiddetle... Amaçları ne olursa olsun yaptıklarını haklı çıkartmaz Hede Hödö onu yapmasalar dünya batacak olsa bile yani...
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Mart 14, 2007, 23:07:47 »

evet onların başın ne geldiğini öğrenecekmişiz bunu biliyorum da, yazarlar okyanus akıntısı ile onları boğmayacaklardır eminim. Bunun yanında sezon 3 ün sonunda  o desmandın karısının yolladığı adamları ada da mı ne görecekmişiz.  Onlar gelebileceklerse, gidiledebilecek olması gerekiyor.

Hayır onu da geçtim bir denizaltı var ! Bununla denizin altında ki ambara gidilecek sanırım. Ki acaba nerede o deniz altı :- \

Yahu ohooo bir sürü sorum var ama benim yahu Kahkaha Kahkaha

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mart 14, 2007, 23:12:09 »

Denizaltı kesin diğerlerinin eline geçmiştir Hede Hödö hep şunlardan bahsederken küfretmek istiyorum kendimi tutuyorum ama anladınız siz onu...

Kesin okyanus suyuyla boğulmamışlardır ama manyetik alanın etkisiyle sürekli adaya doğru çekilme ihtimalleri de var Sırıtan Tıpkı Desmond'un sürekli batıya gittiğini söylediğinde hep adaya geldiği gibi... Ya da diğerleri, bizimkilerde bir tekne olduğunu öğrendiğinde "nasıl olsa daire çizecekler" dedikleri gibi... Yani belki de adadan tek bir çıkış vardır ve bu da Ben'in tam Michael'e söylediği rotadır... Onun dışında manyetik alan çekiyordur Hede Hödö Amaaaaa artık enerji boşaltılamadığı ve ambar yokolduğu için çıkış geçici olarak kapanmıştır Hede Hödö belki bu sezonun sonuna kadar açılacaktır Sırıtan
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: