fırat bölümü bi daha izle, altyazıyı da "yuzsekiz"den temin et lütfen. kaçrmşsın bölümü resmen. muhtemelen alt yazının kötü olmasından kaynaklanıyordur :S o adam orda tek başına olduğunu söylüyordu fakat yalandı. sayid bunu anlamıştı. sadece onu biraz daha konuşturmaya çalışıyorlardı, ki zaten sonra adam "ne diye numara yapıyoruz ki" dedi ve aksiyon başladı zaten

bu bölüm güzeldi

10. bölümü bi nebze olsun affettirdi hatta.
yalnız locke o 7-7 tuşlarına bassın diye içim gidiyordu. ama bastıktan sonra ve ev patladıktan sonra "salaaaak, aptallll, bu patlama da onun hatası" fln demekten kendimi alamadım

ne nankör izleyciyim di mi

bu arada 7. bölümde juliet'e iş teklif edenler dharma değildi. başka bi firmaydı ve bu bölümle onların neden dharma olmadıklarını anladık

en azından böyle bi tahminde bulunmak kolay

dharma'nın düşmanının kim olduğunu biliyoruz gibi geldi

bu arada ben şöyle bi teori yaptım: daniel, o adada kalan tek dharma görevlisi
sonraki yorumlarımı sonra yaparım. şimdi biraz işim var

Yalnız tamam da, o aralarında konuştukları dilide mi çevirmişler ? O aralarında ne konuştuklarını duymadık bu bir ikinciside, kadını öldürdü adam yahu. Neden öldürdüğünü söyledi de ben mi bilmiyorum? Kadın muhtemelen " yap şunu " dreken " öldür beni " demek istedi. Neden ?
İşte güzel bir bölüm cidden

Biraz daha ileri giderek artık Dharma'nın adadaki tek kuruluş olmadığını anladık

Fransız kadının artık bir şeyleri sakladığını %100 biliyoruz

İnsan bir adaya düşer de 16 yıl boyunca bir çiftlikten haberi olmaz mı yahu... Neyse göreceğiz bakalım...
Locke'ın ben de basmasını istedim

Ama bu tepki de garip yani

Düşman saldırısı altındaysa gel kurtar dimi

Ne diye patlatıyorsun istasyonu

Sanırım şimdilik 3. ve 5. istasyonlarla birlikte alev istasyonunu da gördük

bir tanesi deniz altında... ve en az olarak düşünsek bile keşfedilecek en az karantina bölgesi daha var

(Tabi eğer adanın kuyruk tarafındakilerin saklanmak için kullandığı ağaç ev de bir istasyon sayılmıyorsa... Ki sanmıyorum...
Desmond ne gelecek tahminleri yapacak diye bekledim çıkmadı

Ama ondan önce zaten Mr. Eko yapmıştı... "sıra sizde"
Teorileri Fant'la yaptığımız için 2. baskı yapmayacağım

belki sonra ekleyecek bir şeyler bulurum.
edit: istasyonlar için lost başlığına bakınız.
Ya zaten bence bir sürü daha dharma istasyonu çıkacak

Yalnız çok garip eğer Ben ve takımı dharmanın düşmanıysa neden dharmanın ilaçlarını kullandılar claire üzerinde ? Yani düşmanı kullanıyorlar resmen demek ki

Üstelik neden düşman oldular

o da var
Birde o fransız hatun harbiden birşeyler biliyor gibi geliyor bana. Eğer Alex gerçekten Ben ve O hatunun çocuğuysa, kadının clairein çocuğunu alıp ateşe koşturması çok mantıksız. Ne yani Ben'den farklı bir bebiği alıp adamdan kendi kızını mı isteyecekti ?