Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 02:12:29  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üçüncü Sezon: Bölüm 10  (Okunma Sayısı 472 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Şubat 23, 2007, 09:35:19 »

10. Bölüm Özeti | Tricia Tanaka Is Dead | Tricia Tanaka Öldü [HURLEY]

• Orjinal Yayın Tarihi: 28 Şubat 2007
• Senaryo: Edward Kitsis & Adam Horowitz
• Yönetmen: Eric Laneuville

Özet: Hurley’nin keşfettiği eski ve harap araba, Hurley’i sadece kendisi için değil, aynı zamanda biraz inanca ihtiyacı olan bir dostuna da yardımcı olacak bir göreve yönlendirir. Bu esnada Kate ve Sawyer diğer kazazede arkadaşlarıyla yeniden bir araya geliyor. Fakat Kate, Jack’i diğerleri (Others) ile bıraktıkları için üzgündür.

Tanıtım Videosu:

<a href="http://www.youtube.com/v/uAHcLsnY1-A" target="_blank">http://www.youtube.com/v/uAHcLsnY1-A</a>
« Son Düzenleme: Şubat 23, 2007, 11:54:32 Gönderen: Fant » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Üçüncü Sezon: Bölüm 10
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 02:12:29 »

Pimps and Queens and Criminal Queers
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Druid Power On Darnassus's Forest

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 01, 2007, 23:52:46 »

Wooohoooooooooooo !! İşte buuuuu dostuuummmm !!!  Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış

Gerçekten çok güzeldi. Sezon 1 ve sezon 2 nin azda olsa tadını aldım. Hurley çok tatlıydı. Charlieye vurduğunda ve sawyerı yerde nkaldırdığında gülmekten öldüm Kahkaha

Çok eğlenceli bir bölümdü Kahkaha Ben çok sevdiiiiiim Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Ve sonunda kate yapacağını yaptı. Fransız hatuna gitti. En doğru karar bence buydu. Ve sonundaaaa lock olaya girdi. O adam olmadan birşey yapamayacaklarını düşünüyorum. Bakalım neler olacak.

(göstermek/gizlemek için tıkla)

All those beautiful boys
Pimps and queens and criminal queers
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #2 : Mart 03, 2007, 09:19:36 »

bölümü indirdim (kızım ezgi sayesinde  Sarılan) fakat izleyemedim. böhüüüü Ağlayan

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mart 04, 2007, 13:59:16 »

ya hala mı izleyen olmadı ?

Yuh demek istiyorum sayın seyirciler.

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Mart 04, 2007, 14:08:02 »

digiturk gıcık edip araya 3. sezonun tekrarlarını koymasaydı izleyen olacaktı Üzgün

ya yeter ama ya ben izlemek istiyorumm  Üzgün

indiremiyorum da kota sınırlı pfff Hede Hödö

sabıır sabıır bekle tekrarların bitmesini...

Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Mart 06, 2007, 08:12:43 »

E valla yuh diyorum. Hala izlemedi kimse. Woho ...

All those beautiful boys
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 06, 2007, 12:19:31 »

yaw ben izledim Dil Çıkaran ama yorum yapcak wakit bulamadım Dil Çıkaran bence 3. sezonun en küsel bölümüydü, görmek istediğim herkes wardı (başta en çok sawyer wardı hurley bölümü olmasına rağmen geldi gene ortalığı yıktı walla canım benim Kahkaha ) sonracıma çok şükür jack yoktu Kahkaha hurley'in geçmişi de benim en çok ilgimi çeken geçmiş zate ondan o da oldukça hoşuma gitti. Tek gıcık oldğum nokta hıyar sawyer'ın kate'in çabasına rağmen gene onu geri çewirmesi, gıcık tawrını takınması we sonra çiftlere bakıp iç geçirmesiydi. hıyar yaw nerdeyse kendi elleriyle jack'e hedie etcek kızı Dil Çıkaran

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #7 : Mart 06, 2007, 23:43:13 »

izledim sonunda (ben bile inanamıyorum izlediğime, bi hafta oldu resmen Hede Hödö)

ve sevmedim o kadar :S yani "diğerleri" beni sarmıştı. adada dönen şeyler hakkında hiç bişey öğrenemedik. hiç bi beyin fırtınası, tahmin yürütme yoktu. normalda lost'ta böyle eğlenceli bölümler olurdu fakat arada ada'ya özel şeyler verilirdi. bu bölüm tamamen eğlence odaklı ve ağlak sawyer'lı olmuş Hede Hödö sonraki bölümü izlemek için aman aman b merak uyandırmadı yani... sırf zaman geçirmek için yapılmış bi bölüm gibi geldi :S

bu arada ben o hatundan iyice kıllanıyorum zaten. sayid onu ilk gördüğünde ne demişti? "onları hiç görmedim, ama onları uydum"

kadın 16 yıldır bu adada ve onlardan birine hiç rastlamamış öyle mi? bizimkiler 2-3 aydır burada ama maşallah neler oldu. ben şu fransız pilicin diğerlerinden biri olduğunu düşünüyorum. hatta alex gerçekten Ben ve onun kızı bile olabilir. beklerim onlardan Hede Hödö sonuçta Ben'in ne kadar iyi rol yaptığını ikinci sezonda gördük. aynısını danielle de yapıyor olabilir.

bu yüzden finalin danielle ile bitmesi beni pek heyecanlandırmadı :S
« Son Düzenleme: Mart 07, 2007, 16:18:56 Gönderen: Fantasticc » Logged

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #8 : Mart 14, 2007, 09:34:06 »

dün luth'la beraber tekrar izledim bu bölümü. bence senaristlerin tam anlamıyla "sıçtığı" bölümdür kendileri. sawyer ve kate'i görenler onlara sarılıp kucaklıyolar. sanki gezmeye gitmişler de dönmüşler gibi. yahu onlar kaçırıldı! insanların sanki ölüler dirilmiş gibi hem sevinip hem şaşırıp hem de meraklanmaları lazım gelir... herşeyi anlattırmaları fln istenir. yok efenim. hele sawyer, hugo ile jin'in yanına gidince, "peki jack ve kate?" diye hugo. ve sawyer jack'in hala onların elinde olduğunu söylüyor. "tamam, sorun değil, jack de dönecek. hepimiz iyi olacağız" diyor. burda vurgulanmak istenen şeyi anladım. hugonun "golf" meselesindeki mantığı kullandığı açık. fakat saçma. çünkü o sırada kaçırılmış olan kimse yoktu. yahu bu adamlar claire'i kaçırdıklarında hepsi dehşet içindeydi. charlie'ye yaptıklrını biliyorlar. sawyer, jin ve michael'ın botunu parçalayıp denizin ortasında bıraktılar! nasıl olur da bu kadar duyarsız olabiliyorlar. daha önce hiç böyle saçma mantık hataları olmazdı. tek kelimeyle berbat bi bölüm. her karesinden nefret ettim resmen :S

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 14, 2007, 10:52:34 »

Fant'a katılıyorum... Bunu yanlış sezonda bile yayınlamışlar diyemeyeceğim çünkü 1. sezona bile yakışmayan saçma sapan bir bölümdü... Yahu artık kampta bunlar nasıl eğleniyor, Hurley, Charlie nasıl adada sıkılmadan devam ediyor diye merak etmiyorum ben Hede Hödö Ada nedir? neyin nesidri? Dharma nedir? ne olmuştur? neden karantina? Diğerleri kim? Ben kim? Juliette kim? Danielle ne saklıyor? Alex onun kızı mı? Kızıysa Alexin bundan haberi var mı? Adanın dış dünyayla iletişimi hala var mı? Varsa diğerlerinin adada ne işi var? Jack'e ne oldu? O TV de gördükleri adam kim? Yakında çalışsa bile benzini bitecek bir araç için bu kadar enerji harcayacağına Hurley neden bunu araştırmıyor?

Fant'ın dediklerine de çok katılıyorum... Tepkileri çok garipti... Claire için bile deliren grup şimdi "aaa tamam o zaman" gibi saçma sapan bir tepki verdi... Yahu hadi Jack'i sallamıyor kimse Claire'i salladığı kadar diyelim ki hepimiz bunun yalan olduğunu biliyoruz, kamptakilerin "diğerleri" hakkındaki bilgisi Jack, Kate ve Sawyer kadar mı? İnsan doğasına aykırı en ufak bir şey sormamaları... Yahu bir Allahın kulu çıkıp "size ne yaptılar?" demez mi?Ne?

Cidden yönetmenini ve senaristi aldım bu bölümün Hede Hödö kara listeye yani...
DexteR
~Lost~
Telve

Lucky

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 21, 2007, 03:06:19 »

benim icin baya komikti bu bölüm hurleyin davranısları hele o sawyerin lafları beni öldürüo Kahkaha güzel bölümdü nese ben 11. bölüme baslayam Kahkaha

Bee
har_mon_ald
Köpüklü Kapuçino

Edward Team!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mayıs 03, 2008, 02:50:25 »

Allahım ne güzel bi bölümdü ne güzel bölümdüüüü  Alkış
süperdi ya çoook eğlenceliydiiii  Kahkaha
Koptuğum an :
Sawyer:Senin derdin ne homini gırtlak?
Hugo:Kapa çeneni,sarı püsküllü bela!
SAwyer:Pes!

off burda çok güldümm yaaaa  Kahkaha  Kahkaha
SAwyer'ın mimikleri beni öldürcek bigün  Hede Hödö
Hurley'in Charlie tokadıda güzeldi beee surat ifadesi müthişti  XD
Bu bölümün başında Kate ve Sawyer arasında bi bakışma oluyo daha doğrusu adadakiler bunları karşıladığı zmn bi anlam veremdim  Gözlerini Deviren
Ayrıca araba sefasından döndükten sonra Jin-Sun'ın Charlie'de Claire'in yanına geliyo ama Sawyer'ın Kate'i yoook  Dil Çıkaran
Yazık bakınıyo ama yok işte  Sırıtan
Jack'i kurtarmaya gitti ii de oluyo biraz aksiyon olur  Dil Çıkaran
Bu aralar Locke baya bi arka plana düştü farkettm  Terleyen
Neyse izlediğim en eğlenceli bölümlerden biriydi  Alkış Ay Lost'u seviorum  Sarılan

She's Beyonce...

Twilight Âşık
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Haziran 29, 2008, 23:30:05 »

Hey Dudeeeee! Kahkaha

bence çok eğlenceli bi bölümdü...Hurley'in bölümüydü doğaldır Kahkaha Hede Hödö

Sawyer'ın herşeye tepki olarak son of bitch demesi çok komik yaw...ben pek eğleniyorum Hede Hödö
(bkz: ayağına batan dart iğnesi)

ve sawyerı yerde nkaldırdığında gülmekten öldüm Kahkaha
Koptuğum an :
Sawyer:Senin derdin ne homini gırtlak?
Hugo:Kapa çeneni,sarı püsküllü bela!
SAwyer:Pes!

off burda çok güldümm yaaaa  Kahkaha  Kahkaha
SAwyer'ın mimikleri beni öldürcek bigün  Hede Hödö
evet bu iksii cidden superdi Kahkaha Kahkaha Kahkaha Hede Hödö
ama en superi ve de yarıldığım an Sawyer'ın Jin'e ingilizce öğretiyor oluşuydu Kahkaha

"Özür dilerim"
"Sen haklıydın"
"Bu pantolon seni zayıf gösteriyor"

bir kadının duymak istediği üç şeyi öğtretirken nede zevk aldı adam yaw Kahkaha işte bu gerçek Sawyer'dı  Kahkaha komik varlık Kahkaha XD

ayrıca benim hödö olduğum an gıdak tavuk şeyine meteor ya da astroid (her ne haltsa bende aralarındaki farkı bilmiyorum Hede Hödö) düşmesiydi Şaşırmış Acayip çok şahaneydi Kahkaha heleki ben bu geyiği pek kullanan biriyim, o an orda da kullansaydım çok kötü kapak olurdum Hede Hödö

sawyer ve kate'i görenler onlara sarılıp kucaklıyolar. sanki gezmeye gitmişler de dönmüşler gibi. yahu onlar kaçırıldı! insanların sanki ölüler dirilmiş gibi hem sevinip hem şaşırıp hem de meraklanmaları lazım gelir...
Tepkileri çok garipti... Claire için bile deliren grup şimdi "aaa tamam o zaman" gibi saçma sapan bir tepki verdi... Yahu hadi Jack'i sallamıyor kimse Claire'i salladığı kadar diyelim ki hepimiz bunun yalan olduğunu biliyoruz, kamptakilerin "diğerleri" hakkındaki bilgisi Jack, Kate ve Sawyer kadar mı? İnsan doğasına aykırı en ufak bir şey sormamaları... Yahu bir Allahın kulu çıkıp "size ne yaptılar?" demez mi?Ne?
ve evet bu noktalara katılıyorum Acayip sanki Sawyer ve Kate balayından dönmüşlercesine, "aa nasıldı kaçırılmanız, eğlendiniz mi bari...çok acı çektirdiler mi" gib diyalog yapmadıklarına şaşırdım <.<
işin bu noktasında sıçmışlar resmen <.<

ve son olarak ise Kate'in Fransız pilici bulmaya gideceği zaten belliydi..ALex'ten bahsedecektiive Fransız ona yardım edecekti...peh Hede Hödö

Sinek'ten selamlar Öpücük
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: