Hey Dudeeeee!

bence çok eğlenceli bi bölümdü...Hurley'in bölümüydü doğaldır

Sawyer'ın herşeye tepki olarak son of bitch demesi çok komik yaw...ben pek eğleniyorum

(bkz: ayağına batan dart iğnesi)
ve sawyerı yerde nkaldırdığında gülmekten öldüm
Koptuğum an :
Sawyer:Senin derdin ne homini gırtlak?
Hugo:Kapa çeneni,sarı püsküllü bela!
SAwyer:Pes!off burda çok güldümm yaaaa

SAwyer'ın mimikleri beni öldürcek bigün

evet bu iksii cidden superdi

ama en superi ve de yarıldığım an Sawyer'ın Jin'e ingilizce öğretiyor oluşuydu
"Özür dilerim"
"Sen haklıydın"
"Bu pantolon seni zayıf gösteriyor"bir kadının duymak istediği üç şeyi öğtretirken nede zevk aldı adam yaw

işte bu gerçek Sawyer'dı

komik varlık

ayrıca benim hödö olduğum an gıdak tavuk şeyine meteor ya da astroid (her ne haltsa bende aralarındaki farkı bilmiyorum

) düşmesiydi

çok şahaneydi

heleki ben bu geyiği pek kullanan biriyim, o an orda da kullansaydım çok kötü kapak olurdum

sawyer ve kate'i görenler onlara sarılıp kucaklıyolar. sanki gezmeye gitmişler de dönmüşler gibi. yahu onlar kaçırıldı! insanların sanki ölüler dirilmiş gibi hem sevinip hem şaşırıp hem de meraklanmaları lazım gelir...
Tepkileri çok garipti... Claire için bile deliren grup şimdi "aaa tamam o zaman" gibi saçma sapan bir tepki verdi... Yahu hadi Jack'i sallamıyor kimse Claire'i salladığı kadar diyelim ki hepimiz bunun yalan olduğunu biliyoruz, kamptakilerin "diğerleri" hakkındaki bilgisi Jack, Kate ve Sawyer kadar mı? İnsan doğasına aykırı en ufak bir şey sormamaları... Yahu bir Allahın kulu çıkıp "size ne yaptılar?" demez mi?

ve evet bu noktalara katılıyorum

sanki Sawyer ve Kate balayından dönmüşlercesine, "aa nasıldı kaçırılmanız, eğlendiniz mi bari...çok acı çektirdiler mi" gib diyalog yapmadıklarına şaşırdım

işin bu noktasında sıçmışlar resmen

ve son olarak ise Kate'in Fransız pilici bulmaya gideceği zaten belliydi..ALex'ten bahsedecektiive Fransız ona yardım edecekti...peh