Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 11:41:32  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sawyer Kanal D'de ~ 18.04.08  (Okunma Sayısı 1258 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Nisan 17, 2008, 20:11:09 »

Soru- kendinize bir lakap takmak isteseydininiz ne olurdu?
Cevap- Serseri...

abudik soruları çok mu aramışlar

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Sawyer Kanal D'de ~ 18.04.08
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 11:41:32 »

Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir zamanların missmurder'ı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Nisan 17, 2008, 20:26:05 »

Yahu nasıl utandım anlatamam o sorular karşısında !! Ben utandım onların yerine Hede Hödö  Daha iğrenç sorular kümesi bulamamışlar mı? Adamın sorduğu soruya bak; lakapları takmak zor oluyor mu? Mal, onları zaten senaristler yazıyor. Kim bulduysa bu soruyu artık.. Dizinin bitmesinden korkuyormusunuz dediğinde de Josh, ne demek istiyorsunuz falan dedi orada ben kafamı dizlerime gömdüm; dedim git öl Uğur Dündar ya da soruları bulanlar...
Ellerim hala titriyor pof :S Heyecandan zıplayıp duruyorum Kahkaha Niye bu kadar heyecanlandım denilirse, bilemiyeceğim Kahkaha Belki sadece aynı ülke sınırları içindeyiz diye, belki sadece aramızda 300-400 kmcik olduğu için Dil Çıkaran Ne olursa olsun, mutluyum anacığım Dil Çıkaran

dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Nisan 17, 2008, 20:36:27 »

herzamanki yaptığımız şey salak sorular sormak.ne kadar şirin sempatikti ya:(arkadaşlar karısınıda bir görseniz güzellikten eser yok ama kapmış sawyerimizi Üzgün magnum reklamının birkaç görüntüsünü verdi.çok yakışıklı valla.bir kere daha hayran kaldım ona Kahkaha canım benim ya.lostun devam etmesinede çok sevindim 2010 a kadar

Alan Rickman (Severus Snape) Turkey Fan
http://alanrickmantr.al.funpic.de/
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Köpüklü Kapuçino

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Nisan 17, 2008, 22:24:30 »

Ana Haber'e mi çıktı laaan  Şaşırmış Biz beyaza daha diye rahat rahat bekliyorduk lan.. E her yere gitmiş bize de gelsin bari... Gelsin gelsin.. Aa harbi lan.. Bize de gelsin abi.. Bozuldum yine... Sistem geri yükleme filan lazım sanırsam Dil Çıkaran

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Godric Gryffindor
Hakan
Has Türk Kahvesi

ÖSS

351137125
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Nisan 17, 2008, 22:48:22 »

Losttan bir haber olan Uğur Dündar: dizideki karekterlere nasıl sürekli farklı lakaplar bulabiliyorsun ?? Dudaklarını Mühürlemiş
Josh Holloway: Çok iyi bir senaryo ekibimiz var  Kahkaha

Losttan bir haber olan Uğur Dündar: Lost dizisinin yaşattığı gerilimin bir gün biteceğinden korkuyormusun ?? Şaşırmış
Josh Holloway: Hıh ?? Anlamadım Dil Çıkaran

The only difference between me and a madman is that I'm not mad
bella cullen
better.
Telve

samson came to my bed , told me my hair was red.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Nisan 17, 2008, 22:57:12 »

ya ben izleyemedim ama!!!!!! ay çok sinirliyim şu anda ! haberlerin terarları olsa keşke.... of ya soruları şimdi duydum oeh diyorum o soruları hazırlayanlara..çok gerildim.. Dil Çıkaran beyaz show'a gitmeyi düşünüyorum gelmek isteyen var mı? Dil Çıkaran

She runs with Vampires.

vinsanity10
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : Nisan 18, 2008, 15:20:13 »

izleyemeyenler burdan izleyebilir

<a href="http://www.youtube.com/v/55K5AgFPeYk" target="_blank">http://www.youtube.com/v/55K5AgFPeYk</a>
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2008, 15:20:55 Gönderen: vinsanity10 » Logged
Nélindë Urithrawiel
~Lostie and a Waterbender :P :)
Demleme Çay

'You want me to express myself? Leave me alone!'

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Nisan 18, 2008, 21:49:00 »

– "Dizide çok lakap takan birisisiniz peki bu lakaplar hakkında ne düşünüyorsunuz? Lakap bulmak zor oluyor mu?" [<.<]

~ Josh H. = "Şey, aslında pek değil çünkü bu lakaplar senaryoda yazıyor zaten." Gözlerini Deviren

Ühüüü hüüüüüüü Üzgün <.< Gözlerini Deviren <.< daha saçma sorular bulamamışlar mı soracak.. <.<

“Dizide güzel kişilerle çalışmak kıskançlığa neden oluyor mu?” :pehhdiyerekgözlerinidevirensmili:
“Lost’ta konuların bir gün bitmesinden korkuyor musunuz?” diyince Sawyer ne diyeceğini bilemedi doğal olarak.. :yineaynısmili:
kim nereden bulmuş bu kadar süper (!!!!) soruları yaw..

ps: video için teşekkürler..

Water.. Earth.. Fire.. Air..

~
"She lied to you! She was protecting
the last Waterbender." [~Katara]
"But for me, it takes all the mistakes
I've made in my life, and shoves
them back in my face." [~Zuko]

~~
Türkiye        Cafemi Seviyorum !
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Nisan 19, 2008, 02:00:03 »

Gitti yahu Alla Alla Ağlayan Ağlayan Dedim o kadar gidelim İstanbul'a diye dinletemedim sözümü <.< Bir daha gelir umarım Ağlayan
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir zamanların missmurder'ı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Nisan 19, 2008, 02:02:27 »

yeni gitti :S sabah 4.30 dan beri ayaktaymış :S yazık :S git uyu dinlen sen Dil Çıkaran zaten pek bi yorgundu göz torbaları şişmişti falan Dil Çıkaran dün akşamki yakışıklılığı yoktu Kahkaha aaah ah! çok tatlıydın be josh'ım Kahkaha
yanlız beyaz heyecan yaptı diğer iki konuğu sallamadı Dil Çıkaran yani şebnemle öbür kadın, adını hatırlayamıyorum bin bir gecedeki şehrazattı. şebnem bence heyecandan tutuldu, hiç bir şey söyleyemedi, çünkü büyük lost fanatiğiymiş. beyaz itti konukları josh ın yanına oturdu ahaha Kahkaha şehrazatı oynayan kadın size dokunabilirmiyim, dokunmazsam arakdaşlarım beni öldürecek dedi Kahkaha aah ah ben orda olacaktım... Hede Hödö beyaz süper hediyeler verdi ona ama Kahkaha diaper-neydi, hah bebek bezi- verdi orada koptum ben Kahkaha locke a luk dedi sonra düzeltti dedi yanlış söylüyorum falan Kahkaha
off of! bize de gel joshhh Kahkaha
getirdikleri dansözdeki yağlara bittim Dil Çıkaran insan en azından fiziği biraz daha güzelini getirir. fizik dansta çok önemli Hede Hödö hele dansözsen... Hede Hödö
en son resim çektirdi seyirciyle, beyaz iyi jest yaptı ama seyircilerine, daha sonra dağıtacakmış resimleri onlara Dil Çıkaran
bu sene ne ballı bir senedir, metallicasıydı, apocalypticasıydı, eğer doğru çıkacaksa linkin park ve bon jovi... emin değilim onlardan..eh vanilla sky da var... bjork de geliyormuş... başımıza taş yağacak Dil Çıkaran rock'n coke yok ama bunlar var hıh Dil Çıkaran
neyse efenim, bacaklarım ve ellerim hala titremekte.... ülkemizden Josh Holloway geçti Dil Çıkaran beyaza da çıktı, ona mr.white da dedi Dil Çıkaran

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Nisan 19, 2008, 02:08:23 »

Orada süperdi ama Kahkaha Kutup ayısı Kahkaha Şimdi arkadaşımla dua ediyoruz:Uçağı Ankara'ya düşsün XD Terleyen

Star haberin soruları neydi öyle ya Gözlerini Deviren <.< Adamı resmen uzaklaştıracaklar Türkiye'den Ağlayan Ağlayan

Bugün de bu şarkı takıldı dilime Gözlerini Deviren

Geri dön geri dööönn ne olur geri dööööönn Ağlayan

Bir şey daha Hede Hödö Msn.de neredeyse herkesin nick.inde Josh'm gitme yazısı var Gözlerini Deviren Kahkaha Bu kadar yeter,sustum Dudaklarını Mühürlemiş
harry_ginny
- аιаяа
Telve

I can live forever but for what ?? b♥e

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Nisan 19, 2008, 02:15:45 »

aman tanrımmm süperdi yha, beyaz show harikaydı...

sayid için tespih hurley için lokum kate için kendi resmini vermesi fln.. çok komikti yaa Kahkaha Sırıtan XD

izlerken yerimde duramadım yha süperdi Sırıtan bir ara beyaz şebnemin yanındaki oyuncunun üstüne oturdu gibi oldu Kahkaha Sırıtan

çevirmende koptu bir ara... Kahkaha ne şeker(yada tatlı da demiş olabilir hatırlamıorum) ya dedi  Aww XD

yha joshh gitme Ağlayan burda kal!? Hede Hödö Kahkaha
« Son Düzenleme: Nisan 19, 2008, 02:16:30 Gönderen: harry_ginny » Logged

Kate ♥Jack  
             Blair ♥Chuck ~ Nate ♥Serena             

You are exactly my brand of heroin...

Youre free to leave me
But just dont deceive me
And please
Believe me when I say, I love you
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Nisan 19, 2008, 02:59:44 »

XD çok şekerdi yahu Dil Çıkaran dansözde oynattılar ooh Dil Çıkaran ama ilk geldiğinde "Türkler çok asilmiş"mi ne dedi o çok hoşuma gitti. Türklerin nasıl olduğunu, Türkiyenin nasıl olduğunu görmesi, öğrenmesi iyi oldu cidden, çünkü yabancı ülkelerde Türkiye pekte iyi bilinmiyor kanımca. Neyseee...
« Son Düzenleme: Nisan 19, 2008, 03:00:16 Gönderen: inferius » Logged

|~|~||~|~|
Godric Gryffindor
Hakan
Has Türk Kahvesi

ÖSS

351137125
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Nisan 19, 2008, 13:53:29 »

hediyeler süperdi Kahkaha acaba onları sahiplerine ulaştırırmı Kararsız benim bildiğim sawyer ulaştırmaz ama josh holloway ulaştırır Kahkaha çok mütevazı olması kendini daha cok sevdirdi..

The only difference between me and a madman is that I'm not mad
derhavril
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Lonca Editörü

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Nisan 19, 2008, 13:57:38 »

ahh harikaydı bea  Dil Çıkaran  izlerken delirmişim gibi kardeşim bana bakıyordu   Hede Hödö  Gözlerini Deviren   Alkış

yazık be adama yorgunmuş  Terleyen

Joshhh Holloway  Alkış  Alkış Cool

:uğur dündar'ın soruları da tamamen saçmalıktı:  <.<
:şebnem de kaldı öle apışıp:   Gözlerini Deviren

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: