Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 06, 2008, 19:30:01  

Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Lost'u izlemeye nasıl başladınız?  (Okunma Sayısı 1277 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mayıs 18, 2008, 19:44:52 »

lost'u izlemeye nasıl başladınız?  Gözlerini Deviren  Dil Çıkaran
~~~
ben adının geçtiği pek çok şey izleyip bir türlü izlemeye başlamamıştım ; sonraları teyzemin ondan bahsettiğini duydum  Hede Hödö ; pek de iyi bahsetmiyordu  <.<  kısacası beğenmemişti ben de meraklandım onun beğenmediği şey nasılmış  Sırıtan  ve izlemeye başladım  Gözlerini Deviren şimdi diyorum ona "sen de zevk yokmuş "  XD Dil Çıkaran

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Lost'u izlemeye nasıl başladınız?
« Eklendi: Ekim 06, 2008, 19:30:01 »

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 18, 2008, 19:50:32 »

Bitanecik kankim Deniz sayesinde...öyle bahsettiki...izlememek olmazdı... Kahkaha

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 18, 2008, 21:51:17 »

Okulda kankim konuşyordu hep..Onun dizi anlayışnı seviyorum ben Dil Çıkaran Claire (deniz) de söylerde hep böyle duyupda izlememek olmazdı yani Dil Çıkaran

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Mayıs 18, 2008, 22:11:25 »

Bitanecik kankim Deniz sayesinde...öyle bahsettiki...izlememek olmazdı... Kahkaha
Ewet Tuğçemi bn alıştrmıştım anlata anlata başının etini yiyince artık izlemeye başladı ve hastası oldu Dil Çıkaran Dil Çıkaran

Okulda kankim konuşyordu hep..Onun dizi anlayışnı seviyorum ben Dil Çıkaran Claire (deniz) de söylerde hep böyle duyupda izlememek olmazdı yani Dil Çıkaran
Haticeyede öle anlattım ballandra ballandra en sonunda onlarda izlediler ve kısa zamanda hepsi hastası oldu Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren
Sevilmicek dizi mi sanki Gözlerini Deviren Âşık
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bnde hpc formunda görüyordum yorumları filan nasıl bir dizi diye merak ettim tabii arkadaslarımın da çok etkisi olmuştu 1.bölüm ü izledim zaten hastalık oldu  Dil Çıkaran Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2008, 22:14:31 Gönderen: Claire Pace » Logged

aybuke_red
Kakao

~ LoSt hAsTasI ~

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 18, 2008, 22:41:12 »

Bende duyuyordum sürekli bütün arkadaşlarım tavsiye ediyordu sonra fragmanını seyrettim baktım güzele benziyor ve başladım.. İyikide başlamışıııımm Sarılan

Poşet Kız
JensenAckLes~
Telve

DeanWinchester~

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 18, 2008, 22:43:05 »

Dedim herkeste ne bu Lost aşkı XD Merak ettim başladım izlemeye 1. bölümü izledim hastası oldum.Sınıftakilerle sürekli Lost hakkında konusunca bıktılar artık Sırıtan.Gerçi biri benim sayemde Sawyer manyağı oldu ya neyse Dil Çıkaran Sonra 17. bölüme kadar gittim.Sonra dedim olmuyo böyle Dvd'sini alıcam yakında inş. Terleyen İyiki de merak edip izlemişim diyorum Kahkaha

Nélindë Urithrawiel
~Lostie and a Waterbender :P :)
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 18, 2008, 23:03:02 »

HPC den etrafımdakilerden (başta ablamdan Hede Hödö) duyuyordum.. ablam izlerken bi türlü başından kalkmayınca ben de niye kine ne var o kadar nedir bu Lost manyaklığı diye düşünüyordum (ki şimdi aynı şeyi ben yapıyorum Hede Hödö tabii izlicek yeni bölüm bulursam Dil Çıkaran Üzgün ) sonra bende izlemeye karar verdim nasıl bi dizi çok övüyorlar diyerekten gidip ablama 1. sezonun bölümlerini istedim hatta o arada dizide uçak düşüyomuş adada çok garip gizemli şeyler oluyomuş adada şu şu işi yapan vs karakterler varmış diye dizinin tüm ana hatlarını anlatınca şaşırmıştı Hede Hödö Kahkaha sonra ilk 3 bölümü aynı anda izledim ve anında Lost hastalığı (Lostit Hede Hödö Gülümseyen) bende de baş gösterdi Hede Hödö öyle devamı geldi günde 8-9 bölüm izlediğim bile oldu.. Gülümseyen Dil Çıkaran iyiki izlemeye başlamışım Gülümseyen her ne kadar 8 ay meraktan çatlayacak olsak beklemekten 108 kilo meyve versekte Hede Hödö Hede Hödö süper bi dizi Sarılan Alkış Sırıtan
« Son Düzenleme: Mayıs 19, 2008, 13:57:58 Gönderen: Nélindë Urithrawiel » Logged

Water.. Earth.. Fire.. Air..

~
"She lied to you! She was protecting
the last Waterbender." [~Katara]
"But for me, it takes all the mistakes
I've made in my life, and shoves
them back in my face." [~Zuko]

~~
Türkiye        Cafemi Seviyorum !
İrUzY
~ kronik çatlak.. :D
UU Seherbazları
Demleme Çay

HBP 17 temmuz 2009 da gercekten inanamiyorum...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 18, 2008, 23:12:30 »

bi baktım herkesin ileti lost imza lost nick lost
bende dedim host ne bu lost  Sırıtan  Sırıtan
tam sorduum günde TNT de başladı dedim nedir bi bakıım öyle başladım devam ediyorum şimdi  Cool

ron!_hermione!
Blower's Daughter
Telve

lost lost loooossttt!!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Mayıs 18, 2008, 23:42:44 »

en yakın arkadaşım izlemişti anlata anlata bitiremedi bnde gittim heemeen dvd sini aldım.ailece bağımlısı olduk sonrada tnt de başladı tekrar seyrediyoruz !

AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm

[

nisa89
Şeker
**

Lost-Lost-Lost:D:D:D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mayıs 18, 2008, 23:49:03 »

Bütün sınıf izliyodu.. Bir izlemeyen ben kalmıştım.. Bende artık bir bakiim dedim.. Ondan sonrada dizinin fanatiği oldum.. Özellikle Jack'in.. Gülümseyen

Nedenler, niçinler, nedendir bitmez...
Bir şeyi inkar etmek için "Yok" demek yetmez!!!

http://sameone.forumlari.net

Finduilas Tiwele
//// illegal //// Fu*k the System!!!
Telve

Çarpma kuvvetiymiş..!Kı....n fiziği!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 19, 2008, 10:47:41 »

Benle ablam bzim Filmci amcanın ordan geçioduk ( Kahkaha )
Baktık camda Lost varrr alalım dedikk
Okul olduğundan dolayı 3 ayda falan 3 sezonu bitirdik
Amaa şunu söyliim::::
İZLEMEYENLER HAYATINIZDAN BİR PARÇA EKSİKKK (bizim filmci amca yapıo bunu bi film verio dio ki bunu izlemiosanız hayatınızdan bir parça eksi böylece bi sürü film satıo Kahkaha hepsi de berbat filmler ama Hede Hödö )

I will never know myself until I do this on my own
And I will never feel anything else until my wounds are healed
I will never be anything till I break away from me
I will break away, I'll find myself today
DeLyMeRvE
İsmail YK Karşıtı
Köpüklü Kapuçino

BPM!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mayıs 19, 2008, 11:01:32 »

Benle ablam bzim Filmci amcanın ordan geçioduk ( Kahkaha )
Baktık camda Lost varrr alalım dedikk
Okul olduğundan dolayı 3 ayda falan 3 sezonu bitirdik
Amaa şunu söyliim::::
İZLEMEYENLER HAYATINIZDAN BİR PARÇA EKSİKKK (bizim filmci amca yapıo bunu bi film verio dio ki bunu izlemiosanız hayatınızdan bir parça eksi böylece bi sürü film satıo Kahkaha hepsi de berbat filmler ama Hede Hödö )
Evet o Filmci Amca sayesinde boşu boşuna bir sürü film aldık Dil Çıkaran Ama olsun Lost'u da onun sayesinde izlemeye başladık Göz Kırpan

BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mayıs 19, 2008, 11:04:39 »

ben kendi kendime başladım Dil Çıkaran kimsenin etkisi falan olmadı yani ama bi tek Claire Pace'in ısrarları var habire bahsediyordu,onun sayesinde izlemedim ama izleme isteğim arttı

Gossip Girl Âşık
Bee
har_mon_ald
Köpüklü Kapuçino

Waiting for My Edward..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mayıs 19, 2008, 13:31:00 »

13 Nisan 2008 Pazar günü Tnt'de Lost'un ilk bölümünün altyazılı tekrarı vardı bende daha önceki tanıtımlardantakip ediyordum.Sonra müthiş bişey yaptım.Lost'u izledim.Ertesi gün dublajlı 2.bölümü vardı fln derken ilk 3 bölümü seyrettim galiba tv'de.Sonra baktım böle olmıycak.Elinde Lost bölümleri olan birilerini aramaya başladım.Yan komşumuzda varmış  Sırıtan Hepsini aldım.Bana verdiği dvdlerde 2.sezonun altyazılarında problem vardı bende kendime ait Lost dvd lerri olmasını çok istediğim için gittim aldım bütün sezonları ve ayın 10 u  itibariyle 3.sezonu bitirmiş bulunmaktayım.Sınavlarım olduğundan 4.sezonu haziran başında izlemeye başlıcam ama nasıl dayanıcam bilemiyorum   Gözlerini Deviren
Hem böylece 4.sezon bölümlerinide çok beklemicem bi kere dayanıcam okadar 
Niye bu kadar bekledim diye kendime acıdım başlarda ama sonra insan kendini Lost'a kaptırınca unutuyo herşeyi   Terleyen
Günde 10-15 bölüm izlediğimi hatırlıyorum yani hafta sonları 5'te yatıyodum ilk sezonu izlerken   Alkış

Twilight Âşık
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mayıs 19, 2008, 16:15:12 »

Etrafıdaki herkes izliyor diyebilirm , her bölümde de heyecan içinde oluyorlardı Kahkaha Ben de böyle şeylerde biraz önyargılıyımdır Terleyen Bir şey çok beğeniliyorsa ve ben ilk başta izlemeye başlayanlardan değilsem izlemem, gitmem, okumam. Ama odada sıkıntıdan patlamak üzere oluca ve arkadaşımda da izlenebilecek tek şey Lost cd.leri olunca izlemeye başladım Hede Hödö İlk bölümü izledim ve şimdi eee açıkçası meraklandım da Hede Hödö ::Göz Kırpan Yani güzel bir dizi gibiymiş Dil Çıkaran Kahkaha

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too