|
|
|
|
|
burcuhenryrupert
|
 |
« Yanıtla #31 : Haziran 20, 2008, 22:04:10 » |
|
halamın kızları çok beğenmişler ve bana anlatmaya basladılar bende merak edip seyretmeye başladım şimdi çok seviyorum ancak bu sezon finali hiç de güzel olmadı zaten önceden amerikada çıkmış ne sezon finali ben seyretmeden nasıl duracağım?
|
|
|
|
|
|
Eğer herkesdost sandığı kimselerin kendi arkasından söylemiş olduklarını duymuş olsaydı dünyada dost kalmazdı.
paScaL
|
|
|
|
Aayla Secura
|
 |
« Yanıtla #32 : Haziran 23, 2008, 11:12:14 » |
|
Benimde etrafımda hep Lost lafıdır gidiyodu. Okulda erkekler Lost'tan bahsediyodu. Lost başlıyomuş TNT de diye abimde Lost izlicem dedi. Herkes bahsediyo merak ettim bende dedi. Hatta abimle bilgisayarda oyuncuların yüzlerine bile bakmıştık. Ve abim hiçbirinin tipini beğenmemişti. Onunda derdi güzel karılar varmı diye işte. Bi de adam gibi tip varmı diye. Yeni delikanlı adam. Benimde bir tek Jack'e kanım ısınmıştı. Onu beğenmiştim. Vee Pazartesileride izlicek hiç bi şey yoktu. Ne varmış bu dizide bu kadar dedim ve bakmaya başladım. O andan itibaren her bölüm bitiminde Lost'un bir sonraki bölümünü merak etmeden duramadım. İşte abim ve ben 16. bölüme kadar TNT de izledik. Sonra bu böyle iki bölüm iki bölüm olmuyo deyip. Gittim ilk iki sezon dvd lerini satın aldım. O günden beri Lost delisi oldum. Zaten 8 bölümden aşağı izlemedik günde. Sonra gittim 3. sezonu aldım. En son 4'ü aldım ve izledik. Şimdi boşlukta kaldım. Arada eski dvdleri takıp izliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
96damla
Süt
|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 05, 2008, 14:09:16 » |
|
Ben konuyu pek sevmemiştim arkadaşlarım tavsiye etti sonra TNT'de ilk bölümü verildi bi izliyimdedim hastası oldum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowcake
|
 |
« Yanıtla #35 : Ağustos 05, 2008, 15:50:51 » |
|
Ben Lost'u izlemek istiyodum ama ne evde digitürk vardı ne de dvd player.İnternetten izlemekle de uğraşılmaz diye izlemiyordum.Sonra Tnt açılığ Lost'un reklamlarını verince şaşırıp kaldım.Nisan itibariyle gösterilmeye başlamıştı Lost ama Oks sağolsun izlettirmemişti.Yazın ortasından başlamak da istememiştim.Ama 1. sezon tekrarlarının başından beri izliyorum.Ama çok merak ediyorum 2. sezonu.Ama Tnt'yi beklemek zorundayız işte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #37 : Ağustos 08, 2008, 01:22:50 » |
|
okulda ingilizce dersinde video odasına gidip lost izlemiştik....hocamız çok beğenmişti..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erenüx
crew of cafe!lets play with time and fate!
Krema

krema oldum,ama kakao gibi hissediyorum :P :D
|
 |
« Yanıtla #38 : Ağustos 08, 2008, 01:27:40 » |
|
Cafede herkesin sürekli bu diziden bahsetmesi üzerine merak saldım biraz.sonra bi izleyelim bakayım nedir şu meşhur dizi dedim...ve gerisi 1 günde bitirilen sezonlar şeklinde devam ediyor 
|
|
|
|
|
|
-dont open,keep close your eyes- zamanda yolculuk için resme tıklayınız.. 
|
|
|
selsi
Feridun Düzağaç
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

Kurumuş Ölüyorken
|
 |
« Yanıtla #39 : Ağustos 08, 2008, 10:21:20 » |
|
Hep Lost Lost diye herkes bahsediliyordu. Ne bu Lost diye merak edip ilk bölümü internetten izledim. (O arada yazar grevi olduğu için izleyecek dizi de bulamıyordum zaten) Çok beğendim herkesten DVD dilendim. 3 günde 1. sezon bitti zaten sonra diğerlerini dilenmeye başladım.  Sonrada bir baktım ki müptela olmuşum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 08, 2008, 10:26:42 Gönderen: selsi »
|
|
|
|
|
|
|
Estsangue
Süt
live together,die alone
|
 |
« Yanıtla #41 : Ağustos 19, 2008, 16:08:55 » |
|
İlk bir tv programında gördüm ve konusuda hoşuma gidince izlemeye başladım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeLaTrİx
|
 |
« Yanıtla #42 : Bugün 09:12:38 » |
|
arkadaşım anlata anlata bitiremiyodu ben de tnt den izlemeye başladım:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|