|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 25, 2007, 14:52:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~ :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 25, 2007, 14:53:33 » |
|
Rupert_Seda devamı gelcekte bunların hiçbiri bende çıkmıyo 
|
|
|
|
|
|
yo,yo! yanlızlığın beni darmadağın etmesine elbette izin vereceğim; bu beni rahatlatacak sanki... damarlarımın boşalmasını hızlandıracak. karanlığımı kızıştıracak. gaz maskemi çıkartacak. O2.. H2.. CO.. Na.. hepsi yanılmış olacak. terminolojim içki bardağımda boğulacak. bi'sigara yakıp kendime saadet diyeceğim. masanın üstünde dinozor beyni ya da plazması ya da global stres ya da fransız usulü aşk kavurması garson diye sesleneceğim hesabı tanrı ödeyecek. | Go to Hell |
|
|
|
|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 25, 2007, 14:58:47 » |
|
aaaaaaaaaaa gerçekten de çıkmıyo yaff tühh yaa ben başka zaman bi daha koyarım artık annem derse çalış diyip duruyoo
|
|
|
|
|
|
~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~ :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
|
|
|
|
|
|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 25, 2007, 15:02:09 » |
|
heh buldum işte www.userbars.org burda var. Cinema-TV bölümüne girin. orda 60. sayfalarda felan. yada 70.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 25, 2007, 15:19:53 » |
|
heh buldum işte www.userbars.org burda var. Cinema-TV bölümüne girin. orda 60. sayfalarda felan. yada 70. adres için sağol 
|
|
|
|
|
|
yo,yo! yanlızlığın beni darmadağın etmesine elbette izin vereceğim; bu beni rahatlatacak sanki... damarlarımın boşalmasını hızlandıracak. karanlığımı kızıştıracak. gaz maskemi çıkartacak. O2.. H2.. CO.. Na.. hepsi yanılmış olacak. terminolojim içki bardağımda boğulacak. bi'sigara yakıp kendime saadet diyeceğim. masanın üstünde dinozor beyni ya da plazması ya da global stres ya da fransız usulü aşk kavurması garson diye sesleneceğim hesabı tanrı ödeyecek. | Go to Hell |
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 25, 2007, 15:42:51 » |
|
Kusura bakmayın, Charlie, Ben, Juliet, Ana Lucia ve Hurley çoğunlukta resimlerde  Onlar benim favori karakterlerim 1 -  2-  3-  4-  5-  6-  7-  8-  9-  10-  11-  12-  13-  14-  15-  16-  17-  18-  19-  20-  21-  22-  23-  24-  25- 
|
|
|
|
|
|
Amy Winehouse please ' DON'T ' die ...
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 25, 2007, 15:59:43 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 25, 2007, 16:11:52 Gönderen: inferius »
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 25, 2007, 16:18:51 » |
|
bu küçük user band ları sevemiyorum bir türlü  böyle büyük büyük olacak ki ben göreceğim  Bu arada tonlarca avatar var bende  hepsini hpc avatar galerisine ekledik. fakat daha fazlasını buldum  bir ara hatırlatın koyayım buraya
|
|
|
|
|
|
Amy Winehouse please ' DON'T ' die ...
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 25, 2007, 16:23:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
Apus' un çizimleriyle ^^ Teşekkür ederim Büyük Şeker =))Ondan geriye kalanının bildiği tek duygu nefretti. - G.H
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 25, 2007, 16:28:11 » |
|
Gria, 12. resim one treehill den  arada karışmış  Olabilir  Çünkü ben hiç Lost izlemedim  Herşey koymuş olabilirim. Kusura bakmayın artık 
|
|
|
|
|
|
Apus' un çizimleriyle ^^ Teşekkür ederim Büyük Şeker =))Ondan geriye kalanının bildiği tek duygu nefretti. - G.H
|
|
|
|
|
|
|
|