|
inferius
|
 |
« Yanıtla #60 : Ocak 27, 2007, 15:40:06 » |
|
istanbulda o satılan ne kadar ya  çok tuzlu diilse kuzene aldırsam ( kuzene acıom vermesin şimdi bi organizasyon parasını oraya  ) istnbuldaki o izmire yollar ordanda ben tatile gidince alırım  yoksa orjinalini ben alcam da  internetten ben indirmeye çalıştım bilgisayar kafayı yedi kendi kendine lime wire açıodu msn açıodu yemişti kafayı yani
|
|
|
|
|
|
Life is a... "Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
|
|
|
|
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #62 : Ocak 29, 2007, 10:54:47 » |
|
Bilboardlarda görmüştüm... Reklamını... Snırım şöle yazıyodu. "Lost Tüm dünya bu dizi için çıldırdı."  Güzele benziyo. Lost. lost lost lost lost......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #63 : Ocak 29, 2007, 20:02:54 » |
|
bu arada benim ikinci sezonu bitirmm için 1 bölüm kaldı  final yani  sonra 3. sezondaki 6 bölümü de izleyeyim bu forum biraz dolacak  bi sürü konu açıcam. konuşmak istediğim çok şey var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #64 : Ocak 29, 2007, 21:54:22 » |
|
bu arada benim ikinci sezonu bitirmm için 1 bölüm kaldı  final yani  sonra 3. sezondaki 6 bölümü de izleyeyim bu forum biraz dolacak  bi sürü konu açıcam. konuşmak istediğim çok şey var  esas bölümü izlemedin yani  ehh, kolay gelsin sana fant abi 
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #65 : Ocak 30, 2007, 00:29:28 » |
|
Ya ben şimdi izledim geldim biri şu Michael i öldürsün yoksa ben öldürcem  bir hafta ya bir hafta nasıl geççek şimdi o bir hafta bilmiyorum . 2. sezonun bitmesine 3 bölüm kalmış burda da ya bu 2. sezon bittikten sonra ara vermez dimi yani tatil fln gibi  Direk devam eder dimi 
|
|
|
|
|
|
Life is a... "Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #67 : Ocak 30, 2007, 00:37:48 » |
|
Ya ben şimdi izledim geldim biri şu Michael i öldürsün yoksa ben öldürcem  bir hafta ya bir hafta nasıl geççek şimdi o bir hafta bilmiyorum . 2. sezonun bitmesine 3 bölüm kalmış burda da ya bu 2. sezon bittikten sonra ara vermez dimi yani tatil fln gibi  Direk devam eder dimi  Verebilir. Burdaki yerel kanalda da ara verdiler bayaa bi :S İnş vermez ama  hadi ya  of vermesin ya yeni yeni sardım diziye zaten 
|
|
|
|
|
|
...Lie.!
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #68 : Ocak 30, 2007, 08:40:12 » |
|
ben finali hala izleyemedim ve evet, nefret edilecek kişiler listem birden bire değişti. michael öyle bi fark yarattı ki asla onun önüne birilerin geçebileceğini sanmıyorum  neyse. spoiler sayılır bunlar  bundan sonra bölüm bölüm başlık açar orda konuşuruz  örneğin " sezon 1 / bölüm 1-8 arası yorumlar" gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anturajjalka
Süt
|
 |
« Yanıtla #69 : Ocak 31, 2007, 05:18:10 » |
|
O kadar çok sevilen bu diziye başladım sonunda ve 1. sezonu bitirdim, yarın da 2. sezon ve 3. sezondan yayınlamış bölümleri arkadaştan alıp izleyeceğim. Açıkçası o kadar çok bayılmadım hele hele tüm bu 3 sezonun o adada geçtiğini öğrenince daha da hevesim gitti.. Bunda Heroes'a hasta olmam da etkili olabilir tabii. =Pp Neyse, bakalım izledikçe beğenecek miyim. Şu an hasta olduğum kişi özellikle tipinden dolayı Sawyer. =))
|
|
|
|
|
|
People created religious inventions to give their lives a glimmer of hope...[/i]
Love doesn't exist!
|
|
|
|
Gatik
|
 |
« Yanıtla #70 : Şubat 01, 2007, 09:03:08 » |
|
aaah lost ailecek hayraniyiz tabi bir hafta da kaldi artik sezon 3 7. bolume heycanla beklioz... bombalar patlicak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #71 : Şubat 02, 2007, 18:23:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|