|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #165 : Mayıs 18, 2008, 00:09:08 » |
|
3.sezon finalini izlemiş arkadaşlara bi srum oluck: Charlie'nin ölümünü az önce youtube dan izledim.normalde 1.sezondaym ama dayanamadım işte  orda bomba patlamadan önce charlie o bombanın patlıcağını bliyordu nie dışarı kaçmak yerine kendini kilitledi içeriye?  ermm, gene spoiler vermek gerekir, fakat en spoiler vermeden anlaşılır bir şekilde anlatmak gerekirse: sevdiği bir kişinin (iki kişi de olabilir  ) adadan kurtulmasının tek yolunun, kendisinin ölmesi olduğuna inanıyordu. kader gibi bişey yani. bu yazgıyı bozmamak için de kurtulmak istemedi  hmm anladım sanırm o iki kişininde kim olduğunu bliyorum  tşk.ler açıklama için  Ayrıca eninde sonunda ölcekti yani o da var  Bu arada Melis izlediğine inanamıyoruuuummmm 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2008, 00:10:05 Gönderen: har_mon_ald »
|
|
Yaşasın Lost Manyaklığı Yaşasın Lost Manyaklığı
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #167 : Haziran 10, 2008, 16:36:06 » |
|
ben daha 20. bölümdeyim büyük bir hayranıyım inşallah dvdsini de alıcam (her sahneyi ezberlerim heralde!!!)
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #168 : Temmuz 14, 2008, 23:59:11 » |
|
B-ben çömezim biraz.  Yeni yeni sarıyorum Lost'a.  İlk sezonun 9. bölümünü izledim ancak.  Ama yetişicem bu yaz, bir ve ikinci sezonlar elimde!  Sonra ver elini üç-dört, beşinci sezon başlamadan, umarım... 
|
|
|
|
|
|
James 'Sawyer' Ford I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides!
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #169 : Temmuz 17, 2008, 15:26:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
maybe i'm crazy maybe you're crazy maybe we're crazy probably.
|
|
|
Erenüx
crew of cafe!lets play with time and fate!
Krema

krema oldum,ama kakao gibi hissediyorum :P :D
|
 |
« Yanıtla #170 : Temmuz 20, 2008, 13:27:56 » |
|
yeni başladım,dayanamadım artık çağ dışı hissettim ve bnde bi izliyim bakiim neymiş şu lost dedim  dizi manyak çıktı  daha 20.bölümdeyim ama aklımda bisürü soru var  ben dizide sadece adadakilerin yaşam mücadelesinin anlatıldıını sanıyodum ama işin içine bilim kurgu da girdi  şimdiden onlarca sorum var ve daha izleyeceğim 3 sezon var 
|
|
|
|
|
|
-dont open,keep close your eyes- zamanda yolculuk için resme tıklayınız.. 
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #171 : Temmuz 27, 2008, 19:45:07 » |
|
İlk 2 sezonu netten izlediğim için bu ay baya bi net parası geldi ve dolayısıyla annem de bana yapacağını yaptı  Malesef 3. sezonda kaldım arkdaşlar
|
|
|
|
|
|
 ♥|| The Mannaq pRincesS ||♥ 
|
|
|
|
harry_asly
|
 |
« Yanıtla #172 : Ağustos 08, 2008, 00:02:57 » |
|
onumde çok sezon war hade hayırlısı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erenüx
Krema

|
 |
« Yanıtla #173 : Ağustos 08, 2008, 00:08:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #174 : Ağustos 12, 2008, 00:10:09 » |
|
ben dizide sadece adadakilerin yaşam mücadelesinin anlatıldıını sanıyodum ama işin içine bilim kurgu da girdi He ya... Ben de öyle olcağını düşünmemiştim hiç. Ama böyle bi dizi de bilimkurgu muhteşem tad veriyo. Bence yani... Sizleri bilemem... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erenüx
Krema

|
 |
« Yanıtla #175 : Ağustos 12, 2008, 00:11:15 » |
|
Mitoloji de var bi miktar ama çaktırmıyo hiç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #176 : Ağustos 16, 2008, 05:34:35 » |
|
İzlediğim en müthiş dizi valla! 4. sezonu bir kaç gün önce bitirdim. (sondan 2 tanesi ing. di anlayamadım doğal olarak  ) ama Prision Break'ten daha güzel olduğunu kabul ediyorum  Charlie'ye çook üzüldüm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|